Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Ja się tylko modlę żeby mecz na Sat 1 nie był zakodowany
Na stronie www.satfootball.com jest oznaczony kolorem zielonym, więc coś to oznacza ale co to dokładnie nie wiem ...
A teraz pytanie z innej beczki. Czy ktoś wie na jakich kanałach będzie transmitowany mecz towarzyski Holandia-Włochy rozgrywany 12.11.2005? Proszę o informacje!

Na stronie www.satfootball.com jest oznaczony kolorem zielonym, więc coś to oznacza ale co to dokładnie nie wiem ...
A teraz pytanie z innej beczki. Czy ktoś wie na jakich kanałach będzie transmitowany mecz towarzyski Holandia-Włochy rozgrywany 12.11.2005? Proszę o informacje!
- Zlataninio
- Juventino
napiszmy petycje do Tvp2 i podpiszmy sie pod nai aby w srode był mecz Juve-Bayern ! moze wypali
a tu meil widzowie@tvp.pl ja juz wysłąłem ;P
- Reggie
- Juventino
Wątpie, już było kilka akcji wysyłania maili i skutków nie było żadnychZlataninio pisze:napiszmy petycje do Tvp2 i podpiszmy sie pod nai aby w srode był mecz Juve-Bayern ! moze wypali

@Damianinho: Ja to odebrałem jako czepianie się słówek i gnojenie, ale ja też się myle

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Sajan
- Juventino
nie pokaza meczu Juve bo juz reklamują inny mecz chyba Menu z Lille !! A ma ktoś adres e-mail do tvp1??Eric-1991 pisze:No masz racje mnie też to wkurza, najczesciej własnie pokazują real i chelsea lub barce. Wogóle to lige włoska mało pokazują ja mam jeszcze nadzieje, ze pokażą mecz Juve - Bayern w TVP.
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niekoniecznie podczas meczu trzeba się raczyć piwskiemPeja pisze:No i trzeba miec troche wiecej lat niz 15
Mnie też dlatego staram się tego nie robić. Oczywiście nie zamierzam się jakoś na Ciebie gniewac z powodu tej pomyłki, bo to sie zdarza każdemu. Ja po prostu wyrazam swoja opinie i cytuje zdania, aby posty były bardziej czytelne. Coz moze wyglada to jak czepialstwo, ale prosze tego tak nie odbierać...Reggie pisze:Ja to odebrałem jako czepianie się słówek i gnojenie, ale ja też się myle Po prostu denerwuje mnie troche takie czepianie się każdego zdania i wytykanie błędów czy głupoty
- mikinh
- Juventino
A LM ?? To też moim zdaniem zdaniem paranoja kiedy JUVE grało u siebie z bayernem widziałem w programie że będzie transmitowany własnie ten mecz oczywiscie włączam TVP olewając mecz w polsacie sport patrze a tam bidny MU
kóry nie dosc ze nie strzela bramek to gra tak ze człowiek usypia przed tv
HWD TVP

HWD TVP
E la Juventus, c un inno che forza ci da.
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
- Notch
- Juventino
Nie ma co narzekac. W Ostatnich meczach LM jakie TVP jakie pokazala, wspaniale klubi ligi angielskiej graly z ultra ofensywnymi klubami ligi hiszpanskiej. Grali tak niesamowicie ofensywnie ze w obu meczach padl jakze ciekawy dla postronnych kibicow wynik 0:0 Przeciesz ogladanie takich meczy jest duzo ciekawsze nic nudne 4:0 Milanu czy Interu. A Juve wygrywajac 1:0 narobil sobie takiego wstydu ze do konca swiata nie powinien wyjsc juz na boisko. Jak mozna grac tak defensywnie? :doh:
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- grandejuve
- Juventino
Nie jest tak tylko z Juventusem, tak jest z cala liga wloska. Tez nigdy nie slychać nic o Milanie czy Interze. W Sporcie nie powiedzieli nawet o meczu Milan- Juve (może w tym przypadku dobrze
) Cały czas tylko Real i Barca, czasami Chelsea.
Szkoda gadać...

- Józek11
- Juventino
A mnie chyba piorun strzeli z nerwow jak zobaczyłem w program naszej wspaniałej telewizji. Z nadzieją że pokaża jakiś intersujący mecz a tu ZONK Patrzę a w środę pokazują mecz MU z Benficą
Czy w TVP sa tylko kibice Manchesteru? Jeszcze żeby MU dobrze grało. Czemu po 2 pokazanych meczach MU które były beznadziejnego poziomu TVP nie doszła wniosku żeby pokazać mecz innej drużyny? Przynajmniej we wtorek interesujący mecz.

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Tez jak to uslyszalem to myslalem ze mnie krew zaleje! Manchester po raz ktorys juz tam z koleji. Udinese Calcio - FC Barcelona ten meczyk obejrzal bym z przyjemnoscia a nie po raz czwarty czy trzeci ManU i to jescze z Benfika. Fakt ze ManU nie ma pewnego awansu do fazy pucharowej ale pokazywanie caly czas tej samej druzyny to juz przesada. Dwa tygodnie temu pokazywali mecze druzyn hiszpanskich z angielskimi to czemu w tym tyg. nie mogli by pokazac dwoch meczy drozyn włoskich.
- seberoff
- Juventino
ja jestem jednego zdania! telewizja polska nie potrafi wypatrzec dobtych meczow pokazuje te druzyny ktore nie maja pewnego awansu i mysla ze tam bedzie duzo bramek nie zwracajac uwagi na inne! gdyby wzieli pod uwage ogladaczy to moze by sie domyslili ze my chcemy duzo bramek i by puscili np. barcelone czy Juve a nie nudne mecze MU gdzie padaja remisy a TVP dobrze wie ze MU nie ma formy
mam nadzieje ze w tym tygodniu beda dobre mecze. Pozdro dla Fanów Juve