Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 16:50

Damianinho 15 pisze:Tak tylko w promieniu 40 km u mnie nie ma przyzwoitych knajp :/ :/
No i trzeba miec troche wiecej lat niz 15 :smile:

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 17:12

Ja się tylko modlę żeby mecz na Sat 1 nie był zakodowany :pray:
Na stronie www.satfootball.com jest oznaczony kolorem zielonym, więc coś to oznacza ale co to dokładnie nie wiem ...

A teraz pytanie z innej beczki. Czy ktoś wie na jakich kanałach będzie transmitowany mecz towarzyski Holandia-Włochy rozgrywany 12.11.2005? Proszę o informacje! :wink:

Zlataninio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 17:37

napiszmy petycje do Tvp2 i podpiszmy sie pod nai aby w srode był mecz Juve-Bayern ! moze wypali

a tu meil widzowie@tvp.pl ja juz wysłąłem ;P

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 19:08

Zlataninio pisze:napiszmy petycje do Tvp2 i podpiszmy sie pod nai aby w srode był mecz Juve-Bayern ! moze wypali

a tu meil widzowie@tvp.pl ja juz wysłąłem ;P
Wątpie, już było kilka akcji wysyłania maili i skutków nie było żadnych :)

@Damianinho: Ja to odebrałem jako czepianie się słówek i gnojenie, ale ja też się myle :) Po prostu denerwuje mnie troche takie czepianie się każdego zdania i wytykanie błędów czy głupoty ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 19:18

Eric-1991 pisze:No masz racje mnie też to wkurza, najczesciej własnie pokazują real i chelsea lub barce. Wogóle to lige włoska mało pokazują ja mam jeszcze nadzieje, ze pokażą mecz Juve - Bayern w TVP.
nie pokaza meczu Juve bo juz reklamują inny mecz chyba Menu z Lille !! A ma ktoś adres e-mail do tvp1??

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Keeper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 19:21

Poprostu TVP nie lubi Włoskiej pilki bo uważa ja ze nie jest ładna dla oka zbyt defensywna

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 20:53

Peja pisze:No i trzeba miec troche wiecej lat niz 15
Niekoniecznie podczas meczu trzeba się raczyć piwskiem :smile:
Reggie pisze:Ja to odebrałem jako czepianie się słówek i gnojenie, ale ja też się myle Po prostu denerwuje mnie troche takie czepianie się każdego zdania i wytykanie błędów czy głupoty
Mnie też dlatego staram się tego nie robić. Oczywiście nie zamierzam się jakoś na Ciebie gniewac z powodu tej pomyłki, bo to sie zdarza każdemu. Ja po prostu wyrazam swoja opinie i cytuje zdania, aby posty były bardziej czytelne. Coz moze wyglada to jak czepialstwo, ale prosze tego tak nie odbierać...

mikinh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 01:02

A LM ?? To też moim zdaniem zdaniem paranoja kiedy JUVE grało u siebie z bayernem widziałem w programie że będzie transmitowany własnie ten mecz oczywiscie włączam TVP olewając mecz w polsacie sport patrze a tam bidny MU :angry: kóry nie dosc ze nie strzela bramek to gra tak ze człowiek usypia przed tv
HWD TVP

E la Juventus, c un inno che forza ci da.
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 01:19

Nie ma co narzekac. W Ostatnich meczach LM jakie TVP jakie pokazala, wspaniale klubi ligi angielskiej graly z ultra ofensywnymi klubami ligi hiszpanskiej. Grali tak niesamowicie ofensywnie ze w obu meczach padl jakze ciekawy dla postronnych kibicow wynik 0:0 Przeciesz ogladanie takich meczy jest duzo ciekawsze nic nudne 4:0 Milanu czy Interu. A Juve wygrywajac 1:0 narobil sobie takiego wstydu ze do konca swiata nie powinien wyjsc juz na boisko. Jak mozna grac tak defensywnie? :doh:

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 07:07

Barca- real trąbią 3 dni przed i 3 po w wiadomosciach sportowych. O Juve-Milan nawet nie wspomnieli. :snooty:

grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2005, 08:27

Nie jest tak tylko z Juventusem, tak jest z cala liga wloska. Tez nigdy nie slychać nic o Milanie czy Interze. W Sporcie nie powiedzieli nawet o meczu Milan- Juve (może w tym przypadku dobrze :D ) Cały czas tylko Real i Barca, czasami Chelsea. :angry: Szkoda gadać...

Józek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 16:38

A mnie chyba piorun strzeli z nerwow jak zobaczyłem w program naszej wspaniałej telewizji. Z nadzieją że pokaża jakiś intersujący mecz a tu ZONK Patrzę a w środę pokazują mecz MU z Benficą :angry: Czy w TVP sa tylko kibice Manchesteru? Jeszcze żeby MU dobrze grało. Czemu po 2 pokazanych meczach MU które były beznadziejnego poziomu TVP nie doszła wniosku żeby pokazać mecz innej drużyny? Przynajmniej we wtorek interesujący mecz.

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 18:23

Tez jak to uslyszalem to myslalem ze mnie krew zaleje! Manchester po raz ktorys juz tam z koleji. Udinese Calcio - FC Barcelona ten meczyk obejrzal bym z przyjemnoscia a nie po raz czwarty czy trzeci ManU i to jescze z Benfika. Fakt ze ManU nie ma pewnego awansu do fazy pucharowej ale pokazywanie caly czas tej samej druzyny to juz przesada. Dwa tygodnie temu pokazywali mecze druzyn hiszpanskich z angielskimi to czemu w tym tyg. nie mogli by pokazac dwoch meczy drozyn włoskich.

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 18:57

Pozostaje tylko nadzieja, że po fazie grupowej będzie mozna wysłać sms żeby móc obejrzeć Juve... Tak było w poprzedniej edycji... :doh:

seberoff

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 20:46

ja jestem jednego zdania! telewizja polska nie potrafi wypatrzec dobtych meczow pokazuje te druzyny ktore nie maja pewnego awansu i mysla ze tam bedzie duzo bramek nie zwracajac uwagi na inne! gdyby wzieli pod uwage ogladaczy to moze by sie domyslili ze my chcemy duzo bramek i by puscili np. barcelone czy Juve a nie nudne mecze MU gdzie padaja remisy a TVP dobrze wie ze MU nie ma formy :( mam nadzieje ze w tym tygodniu beda dobre mecze. Pozdro dla Fanów Juve

ODPOWIEDZ