LaLiga
- Yari
- Juventino
Wiem że to nie ma nic wspólnego z Juve, ale co sądzicie o tym. Bo ja wolałem żeby sociedad zdobyl mistrzostwo a jeszcze bardziej deportivo. Gdyby real nie zdobył mistrzostwa to by napewno były wielkie zmiany w tym klubie. A teraz bedą grali po staremu , czyli bez obrony
. Niech no w lidze mistrzów wpadną na nas
ale bedzie jazda 

- ToMeK
- Juventino
No i znowu nie ten pokoj ... a po za tym podobny temat znajdziesz tutaj : http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... 54&start=0
- white_wolv
- Juventino
No tak polityka Realu jest wprost zbawienna dla sportu jakim jest pilka nozna.Przeciez w tej calej dyscyplinie chodzi tylko o to by zarobic na koszulkach sprzedawanych w firmowych sklepach.No bo kogo obchodzi taktyka,piekna gra i duch druzyny?Przeciez najwazniejsza jest KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA.jaro10 pisze:To są najlepsi piłkarze świata. A real ma lepszą polityke od Juve. 8) Juve - Zero dobrych piłkarzy ( oprocz Del Piero) i to było widać w finale LM. I nie mówcie że nie !!!!!!! A REal - Ronaldo Zizu i Carlos - i wszystko jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaro widac ze nigdy nie grales w Championship Managera bo inaczej bys wiedzial na czym polega ROZSADNA polityka klubowa.Dla mnie te transfery Realu sa do bani i kropka.A w pilce noznej wazne sa inne rzeczy.I dziwie sie ze Perez, ktory przeciez doszedl tak daleko w zyciu ,nie zdaje sobie z tego sprawy...
---FORZA JUVE---
- white_wolv
- Juventino
Sylwia moim zdaniem jednak troche przesadzasz.Nazywanie Ronaldo malpoludem a Beckhama <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to GRUBA przesada.Nie sa to moi idole(w zadnym wypadku)ale umiem szanowac ich umiejetnosci pilkarskie oraz ich samych.Tobie tez tego zycze.
----FORZA JUVE----
----FORZA JUVE----
- Sylwia
- Juventino
SPÓJRZ NA NICH! BECKHAM :evil: TO JEST PIŁKARZ KTÓRY PODOBNIE JAK RWAL ŻEBY BYĆ NA PIERWSZYCH STRONACH GAZET CO MIESIĄC ZMIENIA FRYZURĘ?!! RAZ MA WARKOCZYKI INNYM RAZEM JEST ŁYSY!!!!!!!!! ROBIĄC TAKIE RZECZY ROBI Z SIEBIE <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!white_wolv pisze:Sylwia moim zdaniem jednak troche przesadzasz.Nazywanie Ronaldo malpoludem a Beckhama <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to GRUBA przesada.Nie sa to moi idole(w zadnym wypadku)ale umiem szanowac ich umiejetnosci pilkarskie oraz ich samych.Tobie tez tego zycze.
----FORZA JUVE----
A RONALDO :evil: JEST POPROSTU ZA PEWNY SIEBIE JEGO WYPOWIEDZI ŻE FINAŁ LM BYŁ BRZYDKI I NUDNY SĄ NIE NA MIEJSCU, BO JA REAL GRAŁBY W FINALE TO WSZYSTKO BYŁOBY OK. TAK SAMO TERAZ GADA ŻE REAL BĘDZIE NAJLEPSZY NA ŚWIECIE!!! BĘDZIE JAKIŚ MECZ Z JUVE LUB INNĄ DRUŻYNĄ DOSTANĄ ŁUPNIA I BĘDZIE MIAŁ GOŚĆ NAUCZKĘ!
- Sylwia
- Juventino
NIESTETY TAK!!!!!!!!! SOCIEDAD NIEPOTRZEBNIE PRZEGRAŁ W PRZEDOSTATNIEJ KOLEJCE!!!!!!!!! BO MADRYT TO WYKORZYSTAŁ I WYGRAŁ!!!!!!!!! CO IM PO ZWYCIĘSTWIE W OSTATNIEJ KOLEJCE SKORO SWOJĄ SZANSE PRZEGRALI W 34 KOLEJCE
- BIANCONERI
- Juventino
Ja tez żałuje że Sociedad zmarnował taka szanse :evil: Ale i tak trzeba oddac wielkość tego klubu który do końca walczył o mistrzostwo!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"