LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2003, 15:42

OCZYWIŚCIE ŻE OPANUJE EMOCJE ALE W CZŁOWIEKU AŻ SIĘ WSZYSTKO KOTŁUJE JAK CZYTA OPINIĘ W KTÓREJ SĄ SAME NIEPRAWDZIWE RZECZY NAPISANE!.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2003, 16:04

Ja bym się szczegolnie nie martwił bledami transerowymi Realu. Kazda ich wpadka punkt dla nas. Chociaz może wreszcie Becks urpości grę Realu i będą skuteczniejsi? Mniejsza z tym, życzę im jak najgorzej. 8)

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 07:48

Wiem że to nie ma nic wspólnego z Juve, ale co sądzicie o tym. Bo ja wolałem żeby sociedad zdobyl mistrzostwo a jeszcze bardziej deportivo. Gdyby real nie zdobył mistrzostwa to by napewno były wielkie zmiany w tym klubie. A teraz bedą grali po staremu , czyli bez obrony :D :D . Niech no w lidze mistrzów wpadną na nas :D ale bedzie jazda :D

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 08:47

cool by bylo gdyby znowu na siebie wpadli... :D mistrzostwo realu - bez komentarza 8)

zawsze Del Piero
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 09:29

No i znowu nie ten pokoj ... a po za tym podobny temat znajdziesz tutaj : http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... 54&start=0

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 10:53

powiem krótko niestety liczyłem na to ze sociedad bedzie mistrzem

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 17:12

jaro10 pisze:To są najlepsi piłkarze świata. A real ma lepszą polityke od Juve. 8) Juve - Zero dobrych piłkarzy ( oprocz Del Piero) i to było widać w finale LM. I nie mówcie że nie !!!!!!! A REal - Ronaldo Zizu i Carlos - i wszystko jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak polityka Realu jest wprost zbawienna dla sportu jakim jest pilka nozna.Przeciez w tej calej dyscyplinie chodzi tylko o to by zarobic na koszulkach sprzedawanych w firmowych sklepach.No bo kogo obchodzi taktyka,piekna gra i duch druzyny?Przeciez najwazniejsza jest KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA.
Jaro widac ze nigdy nie grales w Championship Managera bo inaczej bys wiedzial na czym polega ROZSADNA polityka klubowa.Dla mnie te transfery Realu sa do bani i kropka.A w pilce noznej wazne sa inne rzeczy.I dziwie sie ze Perez, ktory przeciez doszedl tak daleko w zyciu ,nie zdaje sobie z tego sprawy...

---FORZA JUVE---

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 17:16

Sylwia moim zdaniem jednak troche przesadzasz.Nazywanie Ronaldo malpoludem a Beckhama <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to GRUBA przesada.Nie sa to moi idole(w zadnym wypadku)ale umiem szanowac ich umiejetnosci pilkarskie oraz ich samych.Tobie tez tego zycze.

----FORZA JUVE----

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 18:32

white_wolv pisze:Sylwia moim zdaniem jednak troche przesadzasz.Nazywanie Ronaldo malpoludem a Beckhama <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to GRUBA przesada.Nie sa to moi idole(w zadnym wypadku)ale umiem szanowac ich umiejetnosci pilkarskie oraz ich samych.Tobie tez tego zycze.

----FORZA JUVE----
SPÓJRZ NA NICH! BECKHAM :evil: TO JEST PIŁKARZ KTÓRY PODOBNIE JAK RWAL ŻEBY BYĆ NA PIERWSZYCH STRONACH GAZET CO MIESIĄC ZMIENIA FRYZURĘ?!! RAZ MA WARKOCZYKI INNYM RAZEM JEST ŁYSY!!!!!!!!! ROBIĄC TAKIE RZECZY ROBI Z SIEBIE <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
A RONALDO :evil: JEST POPROSTU ZA PEWNY SIEBIE JEGO WYPOWIEDZI ŻE FINAŁ LM BYŁ BRZYDKI I NUDNY SĄ NIE NA MIEJSCU, BO JA REAL GRAŁBY W FINALE TO WSZYSTKO BYŁOBY OK. TAK SAMO TERAZ GADA ŻE REAL BĘDZIE NAJLEPSZY NA ŚWIECIE!!! BĘDZIE JAKIŚ MECZ Z JUVE LUB INNĄ DRUŻYNĄ DOSTANĄ ŁUPNIA I BĘDZIE MIAŁ GOŚĆ NAUCZKĘ!

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 21:03

NIESTETY TAK!!!!!!!!! SOCIEDAD NIEPOTRZEBNIE PRZEGRAŁ W PRZEDOSTATNIEJ KOLEJCE!!!!!!!!! BO MADRYT TO WYKORZYSTAŁ I WYGRAŁ!!!!!!!!! CO IM PO ZWYCIĘSTWIE W OSTATNIEJ KOLEJCE SKORO SWOJĄ SZANSE PRZEGRALI W 34 KOLEJCE

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 21:11

ZGADZA SIĘ REAL TO CIENIASY!!!!!!!!!!!!!! KUPUJĄ TE NAZWISKA TYLKO PO TO ŻEBY BYĆ NA PIERWSZYCH STRONACH GAZET I MIEĆ ZYSKI ZE SPRZEDAŻY GADŻETÓW!!!!!!!!!!! MAJĄ GDZIEŚ JAK BĘDZIE GRAŁA DRUŻYNA!!!!!

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 21:25

Ja tez żałuje że Sociedad zmarnował taka szanse :evil: Ale i tak trzeba oddac wielkość tego klubu który do końca walczył o mistrzostwo!

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
cukier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 22:07

masz racje Sylwia. oni są do bani!! ale ćwoki z nich są!! i za to ich nienawidzę same gwiazdy a JUVE i tak ich pyknie!!!!!!!!!

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
cukier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 22:14

nienawidze REALU same gwiazdy a REAL SOCIEDAD z naszym Kovaceviciem by ich pyknął!! szkoda ich a real następny FUKS!!!!!!!

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 22:55

I znowu los cwelos madritos mieli szczęście.Za rok spadnie do segundy razem z Davidkiem i Ronaldzikiem

ODPOWIEDZ