Snoop Dog fanem Juve? :)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 20:55

nailman86 pisze: Fajnie, że mamy fanów nawet wsród czrnych hip-hopowców:P
Mogles sie obejsc bez tych czarnych co ty Raśista jestes czy co.

StAnD Up SpEaK Up

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 21:19

Ludzie nie napaljcie sie tak bo Snoop wykorzystuje te kosuzlki do rozglosu, jak mial trase koncertowa po wyspach brytyjskich gral koncerty w koszulkach irlandii, szkocjii, anglii, man utd i chyba arsenalu. Powiedzial ze wie doskonale co oznacza pilka nozna dla brytyjczykow wiec chce upodobnic sie do nich. Nie jest dla mnie zaskoczeniem ze pokazal sie gdzies w kosuzlce Juve. Pewnie za tydzien bedzie lazil w koszulce reprezentacjii Chin.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 21:35

yhy taki z niego piłkarz jak ze mnie baletnica... no może sie myle xD fajnie ze sławni ludzie choć troche lubią Juve :) a dzieki temu ze wystepuja w TV w koszulce Juve to rozpowszechnia nasz kochany klub!! FORZA JUVE !!

Sky is the limit!
nailman86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 10:17

Moonk pisze:
Mogles sie obejsc bez tych czarnych co ty Raśista jestes czy co.

Nie jestem żadnym rasistą... Chciałem tylko zwrócić uwage na fakt, że mamy kibiców w określonej grupie ludzi... Gdybym napisał hip-hopowców to określił bym ogól hip-hopowców. A nie wiem czy mamy np. fanów wsród białych hip-hopowców... A tak swoją drogą bardzo lubie słuchać piosenek właśnie czarnych raperów...
Ale jeśli uraziłem czyjeś uczucia pisząc "czarnych" to przepraszam...

FORZA JUVE, FORZA ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 11:36

Hehe no tak zgadza sie jestem fanem Juve od prawie 8 lat :wink:

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 12:05

Snoop pisze:Hehe no tak zgadza sie jestem fanem Juve od prawie 8 lat :wink:
Oczywiście zbieżność nicków przypadkowa :prochno: Dlaczego?? Wątpie, aby Snoop Dog pisał po Polsku :smile:

Oczywiście Snoop Dog nie jest zadnym fanem Juve. Oni te koszulki noszą jak każde inne ciuchy, po prostu taki klub jest na topie to zakładam jego koszulkę. Jaja by były jakby pokazał się w koszulce Milanu za jakis czas. Oby Juventus nie stawał się modny bo nie znoszę przyszywanych fanów klubu którzy kibicują mu, bo ma ładne kolory na koszulkach i ogólnie jest trendy.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 16:55

Widziałem o nim program na MTV pt: "Diary of Snoop Dogg", było tam o tym że w ameryce uwielbia Futbol Amerykański ale jak przyjezdża do Europy to świruje na punkcie Piłki Nożnej, i mówił że w każdym kraju w którym koncertuje ma na sobie koszulkę najlepszego zespołu tego kraju 8) :happy:.

Obrazek
*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 17:28

Fajnie, że Snoop Dogg pokazał się w Koszulce Juve :D:D
Takie rzeczy zawsze promują klub :D:D

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 17:53

juverm pisze:Widziałem o nim program na MTV pt: "Diary of Snoop Dogg", było tam o tym że w ameryce uwielbia Futbol Amerykański ale jak przyjezdża do Europy to świruje na punkcie Piłki Nożnej, i mówił że w każdym kraju w którym koncertuje ma na sobie koszulkę najlepszego zespołu tego kraju 8) :happy:.
czyli jak znowu bedzie w Polsce to wystąpi w koszulce Legii :P :wink:

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 19:12

Manifestos pisze:
juverm pisze:Widziałem o nim program na MTV pt: "Diary of Snoop Dogg", było tam o tym że w ameryce uwielbia Futbol Amerykański ale jak przyjezdża do Europy to świruje na punkcie Piłki Nożnej, i mówił że w każdym kraju w którym koncertuje ma na sobie koszulkę najlepszego zespołu tego kraju 8) :happy:.
Czyli jak będzie w Polsce to wystąpi w koszulce KS TROJAN LĄDEK ZDRÓJ :smile: .

No, a ja nie lubie muzyki Snoop Dooga(czy jak to się pisze). Jestem wiernym fanem Magika, choć nie tylko, ale jego nie lubie. Jeszcze ta fałszywość, chce sobie przyspożyć fanów nosząc koszulki. Chyba odniósł odwrotny efekt, bo mnie akurat tym do siebie zraził.

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 19:36

stefan590 pisze:
Manifestos pisze:

No, a ja nie lubie muzyki Snoop Dooga(czy jak to się pisze). Jestem wiernym fanem Magika, choć nie tylko, ale jego nie lubie. Jeszcze ta fałszywość, chce sobie przyspożyć fanów nosząc koszulki. Chyba odniósł odwrotny efekt, bo mnie akurat tym do siebie zraził.
taaa...magik to był koleś...w polsce jeno fokus mu dorównuje, może ostr, a kiedyś abradab - bo teraz na pewno już nie...
magik miał taka łatwosc rymowania - w trudnym polskim jednak języku - którą bił i bije na głowę innych raperów. szaconek.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2005, 19:53

Manifestos pisze:
stefan590 pisze:
Manifestos pisze:

taaa...magik to był koleś...w polsce jeno fokus mu dorównuje, może ostr, a kiedyś abradab - bo teraz na pewno już nie...
magik miał taka łatwosc rymowania - w trudnym polskim jednak języku - którą bił i bije na głowę innych raperów. szaconek.
Zgadzam się zarówno co do Legii :smile: Jak i Magika :prochno: :smile: Szkoda że skoczył.. fajną muze robił :)
A Snoop jest moim zdaniem oprócz 2Paca najlepszym amerykańskim Hip Hopowcem...

ODPOWIEDZ