Snoop Dog fanem Juve? :)
- Manifestos
- Juventino
chciałem podzielić się z wami taką oto informacją, że widziałem jak Snoop Dog dawał wywiad w MTV ubrany...w koszulke Juventusu:) czyżby fan? może nawet udziela sie na Juvepoland?
niestety nie znalazlem nigdzie fotki na necie...jestem jedynym naocznym swiadkiem tego wiekopomnego wydarzenia.
niestety nie znalazlem nigdzie fotki na necie...jestem jedynym naocznym swiadkiem tego wiekopomnego wydarzenia.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Gibon
- Juventino
Manifestos: Zmartwię cie. Jest to już dosyć stary wywiad i też go widziałem. Miał na sobie koszulkę domową z poprzedniego sezonu i przypuszczam, że ubrał ją bardziej dla lansu niż manifestowania swojej sympatii do Juventusu. Przy okazji sprawdźcie tą fotkę Andre3000:

Czyżby Juventus stawał się modny, trendy i młodzieżowy? Oby nie.

Czyżby Juventus stawał się modny, trendy i młodzieżowy? Oby nie.
A jednak! Oto dowód: http://www.juvepoland.com/forum/profile ... ile&u=2598Manifestos pisze:może nawet udziela sie na Juvepoland?
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2005, 21:01 przez Gibon, łącznie zmieniany 1 raz.
- filippo
- Juventino
1) Pisze sie Snop dogg a nie snop dog :doh:
2) jego zachowanie biore bardziej jako zagrywke pod publike - to normalka w tym świecie sław...
PS. ale z tym 'snop dog' to mnie rozwaliłes :rotfl:
nie bede zmieniał swojego posta
jak sie skapnąlem ze napisałem snop dogg to tez zacząłem z siebie polewac 
2) jego zachowanie biore bardziej jako zagrywke pod publike - to normalka w tym świecie sław...
nie bede zmieniał swojego posta

Ostatnio zmieniony 04 listopada 2005, 14:56 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowy ujadacz
- Spitfire
- Juventino
pisze sie snoop doggfilippo0 pisze:1) Pisze sie Snop dogg a nie snop dog :doh:
a co do tematu Wiśniewski też kiedyś był ubrany w koszulkę juve a o piłce ma takie pojęcie jak ja o balecie
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Uprzedziłeś mnie, właśnie wrzucałem te fotke na imageshackPar00wa pisze:![]()

Co do Snoop Doga - jeden z koncertów (bodajże w Berlinie) zagrał mając na sobie koszulkę Manchesteru utd. (czarną), wiec jego przywiązanie do klubów ogranicza się raczej do kategorii ładna - modna koszulka

- Manifestos
- Juventino
haha SNOP Doggiem rozwaliłeś wszystkich, i siebie też:) lolfilippo0 pisze:1) Pisze sie Snop dogg a nie snop dog :doh:
2 post
a wracając do tematu to myśle ze tak naprawdę snoop (a dla niektórych SNOP - haha) nie ma nawet pojecia co ma na sobie, kupił bo mu się podobało, tak jak ja bym mógł sobie zalożyc trykot buffalo sabres, choc nawet nie wiem czy cos takiego istnieje:)
ps. Snop dog - ciągle mnie to bawi; jego ulubionym atrybutem scenicznym jest Snopowiązałka, z którą się nie rozstaje.

- Spitfire
- Juventino
i do tego nasz rodakPar00wa pisze:A jednak! Oto dowód: http://www.juvepoland.com/forum/profile ... ile&u=2598Manifestos pisze:może nawet udziela sie na Juvepoland?

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Manifestos
- Juventino
a teraz jest wlasnie rozdanie nagrod mtv i snoop (snop) znowu był w koszulce Juve:)
a teraz zagadka:) co miał by na myśli snoop, gdybby powiedział:
Juvizzle rulizzle thizzle bizzle and nizzle from Mizzle cizzle polizzle our shoizzle thizzle scudizzle is ours!!
Dizzle Pizzle Ibrizzle Trizzle Cizzle Buffon, Zizzle Nizzle Vizzle Mutu, Cizzle Emizzle Thurizzle - zwycizzle od urodzizzle
a teraz zagadka:) co miał by na myśli snoop, gdybby powiedział:
Juvizzle rulizzle thizzle bizzle and nizzle from Mizzle cizzle polizzle our shoizzle thizzle scudizzle is ours!!
Dizzle Pizzle Ibrizzle Trizzle Cizzle Buffon, Zizzle Nizzle Vizzle Mutu, Cizzle Emizzle Thurizzle - zwycizzle od urodzizzle
- juveluck
- Juventino
Manifestos pisze:

A co do tego kibicowania to byl bym ostrozny. Nie pierwsi znani ludzie i nie ostatni w koszulkach Juve.
Taki Schumacher, to bral udzial nawet w naszym treningu o koszulkach nie wspominajac. No i o czym to swiadczy

Z koszulka Juve do fotek pozowal Roger Fedderer, o czym to swiadczy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kubinho 10
- Juventino
No to niespodzianka. Pierwsze słysze żeby Snoop był naszym kibicem, ale jak pisali moi przedmówcy Snoop wcześniej występował w koszulce Manchesteru. Moim zdaniem kupił sobie naszą koszulkę dlatego że pasy poziome wyszczuplają (jakby nie był już wystarczająco chudy
)

Do twarzy mu nawet niePar00wa pisze:

O tym że Schumacher brał udział w naszym treningu słyszałem ale żeby Fedderer pozował do fotek w naszej koszulce pierwsze słyszejuveluck pisze:Z koszulka Juve do fotek pozowal Roger Fedderer
Grande Juve, Vinci Per Noi
- *MaTeK*
- Juventino
No ja widziałem jak kiedyś Sno(o)p Dog(g) ^^ Udzielał wywiadu dla MTV i ubrany był w domowa koszulke ManUtd
Moim zdaniem (nie bede oryginalny, bo już wcześniej to wspominaliście) nie wiedział nawet co zakłada :] poprostu mu się spodobała 

- Dionizos
- Juventino
Mało obchodzi mnie postać i kariera tego całego snoopa, ale miałem kiedys przyjemność oglądać o nim program na MTV. Jak się okazało nasz kolega murzyn często zakłada piłkarskie koszulki. Nosi trykot miejscowej drużyny, w zależności od kraju, w jakim przebywa. Uznał bowiem, że futbol jest niesamowicie popularny w Europie i noszenie piłkarskich koszulek przyspoży mu fanów na Starym Kontynencie. Widzialem go np. w koszulce reprezentacji Irlandii.
P.s. Schumacher trenował też z innymi drużynami i to wcześniej niż z Juve
.
P.s. Schumacher trenował też z innymi drużynami i to wcześniej niż z Juve