Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 20:31

Nie no nie przesadzajmy zeby sie sypali po 2 porażkach to nie!!! Poprostu nie są w formie. Juventus tez przegral z Bayernem i Milanem a i tak są jedną z najlepszych druzyn w Europie :-D
Nie zabardzo lubie Chelsea ale oni nie dadzą sobie tak łatwo! Wiązało by sie to z taki stratami finansowymi ze hohoho nawet Abramovic by sie obejrzał :D

I TAK "JUVE IS THE BEST"

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 20:43

Problem tutaj jest nieco inny. Po prostu media od kąd Abramowicz przejął Chelsea, promują ją jako niepokonanego, zapominając, że "piłka jest okrągła a bramki są dwie". Dlatego nie dziwi mnie fakt, że niektórzy myślą, że drużyna sie sypie... Swoją drogą, Mourinho zapowiadał, że jego team w tym sezonie nie przegra ligowego meczu. Chyba się pomylił :twisted:

deece

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 20:51

:naughty: moim zdaniem kazda druzyna musi pokazac ze niema formy ale chelsea to chelsea tak samo z juventusem niby gra slabo ale mi sie zdaje ze w tym sezonie final ligi mistrzow bedzie a moze cos wiecej

Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 20:57

Na pewno Chelsea sie nie sypie.Po prostu przechodzi teraz slabszy okres,gra im sie nie klei.Moge tylko przypomniec tamten sezon w ktorym Juve w rundzie rewanzowej zaczal tracic punkty,ale po kilku meczach sie podniosl i efekty byly widoczne na koniec sezonu.

Mundek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:03

Napewno Chelsea jest w jakimś dołku mniejszym lub większym to sie dopiero okaże . Ale w zadnym wypadku nie mozna mówic ze juz sie sypie.
Pare słabszych meczy o niczym nie przesądza.Mają dużą przewagę pkt w Lidze angielskiej ,więc tak na dobrą sprawę ten dołek moze tylko uatrakcyjnic rogrywki Premiership . Bo jak do tej pory to zadziła :ok: tylko ta druzyna !! :D

... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:05

deece pisze::naughty: moim zdaniem kazda druzyna musi pokazac ze niema formy ale chelsea to chelsea tak samo z juventusem niby gra slabo ale mi sie zdaje ze w tym sezonie final ligi mistrzow bedzie a moze cos wiecej
mógłbyś mi przetłumaczyć co miałeś na myśli pisząc to?
Co znaczy, że każda drużyna musi pokazać, że nie ma formy? a jak nie pokaże to co wtedy? uważasz że Juve cały czas gra słabo a mimo to będzie finał moze cos wiecej? może nadfinał?! A po za tym używaj polskich znaków.

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:07

Rownież uważam że Roman Abramowicz wiecej traci narazie niż zyskuje na Chelsea ale spokojn ie ten człowiek ma bodajże majątek wart 13,3 mld funtów, więc nie ma soę o co obawiać :wink:
jeśli natomiast dalej będzie tyle kasy ładował w ten klub i dalej będzie tylko puchar Mistrzostwa Angli itp. a nie Liga Mistrzów to Romek może się trochę zdenerwować i przestać inwestować w tenk klub, pożyjemy, zobaczymy...

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:11

Tak chelsea sie sypie a Murinho musi odejsc, wkoncu az dwa razy przegrali.....

Nie wiem skad takie teksty sie niektorym biora. W Lidze Mistrzow mozna przegrac z kazdym, a man. utd to na tyle mocny klub, ze tez moze z kazdym wygrac, nie wiem skad zdziwienie.... szkoda gadac

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:11

Manchesterowi gratuluję zwycięstwa, gdyz jest to pierwsza drużyna, która w tym sezonie pokonała klub z Londynu w Premiership. Mimo wszystko wydaje mi się, że jest to chwilowy brak formy u Chelsea, jak wiadome nie da się grac całego sezonu na równym poziomie.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:13

I powiem szczerze, bardzo się cieszę, bo nienawidzę druzyn, które tylko dzięki kasie coś grają Smile
Chcialem Ci powiedziec ze nie tylko Chelsea ma bogatego "sponsora". Tylko ze tak jak w innych druzynach pieniadze sa wydawane bezmyslnie tak, w Chelsea bardzo madrze sa rozdysponowane. Zatrudniono w tej druzynie bardzo dobrego trenera, ktory potrafi zbudowac druzyne i odpowiednio nia zarzadzac. Pozatym, spojz jak gra Chelsea, to nie tylko gwiazdy...ba powiem nawet ze Chelsea ma mniej gwiazdorski sklad od wiekszosci druzyn, bo bazuje na taktyce a nie na przeblyskach gwiazd. Ja mam szacunek dla tej druzyny, bo graja bardzo ciekawy i przyjemny dla oka futbol. A to ze wygrywaja, to nie jest ich wada, nie wiem skad ta zawisc w niektorych kibicach. Ciekaw jestem czy jakby jakis bogaty czlowiek chcial nam powiedzmy zbudowac nowy stadion, to czy krecilibyscie nosem.
pozdr

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:14

Kazda druzyna ma slabszy okres w sezonie, zawodnicy nie sa cyborgami, tak jak Man UTD niedawno, teraz pewnie przyszla pora na chelsea. Nie wyciagajcie tak daleko idacych wnioskow po 3 meczu przegranym, co innego jakby to byla ktoras z kolei porazka np4-0. Taka jest prawda ze chelsea ma duza przewage i moze sobie pozwolic spokojnie na strate punktow

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:25

Chelsea się sypie?? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: To nie możliwe. Przynajmniej narazie... Zły tytuł tematu. Sypała by się gdyby przegrywała mecz za meczem a klub planował by wyprzedaż zawodników, a jak wiemy tak nie jest. Może jest to mała zniżka formy, ale chyba naprawd mała bo przecież przegrać ManU to żadna sensacja, z Betisem też. Jak narazie są liderami w Premiership a vicelider sporo do nich traci. Nie ma mowy o rozsypce.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 21:39

Moim zdaniem nie można narazie o niczym takim mówić. Wprawdzie ponieśli dwie porażki z rzędu, ale oby dwie z mocnymi drużynami, które wprawdzie ostatnio są w dużym dołku, ale mają coś do udowodnienia. Może Chelsea poczuła się za pewnie, jeśli tak, to myśle, że Mourinho szybko coś na to zaradzi. Pomyślcie czy nie wkurzyłoby was to gdyby fani innych drużyn po dwóch porażkach Juve z Bayernem i Milanem już głośno trąbili, że Juventus się kompletnie sypie? Myśle, że Chelsea jest na tyle mocna, że się pozbiera.

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 22:02

Meczu Chelsea z Betisem nie oglądałam, ale z ManUtd widziałam drugą połowę. Przestańcie mówić o kryzysie bo takiego czegoś na razie nie ma!!! :lol: Na Old Trafford nie błyszczeli już jak na początku sezonu(oglądałam pare meczy) ale byli lepsi od czerwonych diabłów!! mieli pecha i ta bramka Fletchera taka farciarska..... Chelsea miała przewagę i to ona dyktowała warunki spotkania. ManUtd wyprowadzał tylko kontry, choć niektóre były groźne. Niech się Ferguson i kibice pocieszą trochę że jako jedyni pokonali Chelsea a i ta porażka ostudzi trochę zapały londyńczyków. Na pewno im sie przyda żeby nie popadli w nadmierny samozachwyt jak niegdyś Juventus.... :?
poza tym to temat mi się nie podoba :prochno: jak drużyna może się sypać po 2 porażkach z niełatwym przeciwnikiem poprzedzonych serią zwycięstw i remisu(w lidze) :prochno: przecież oni zdobyli 31pkt w 12 kolejek :prochno: !!!
Marcin (Chester) pisze: Jak Juve przegrało dwa mecze w tamtym sezonie ze średniakami to też myślałeś, żę się posypie? Albo teraz z Milanem i Bayernem? Na pewno nie.
podany wyżej przykład Juventusu udowadnia że na mówienie o kryzysie w Chelsea jest za wcześnie. może kiedyś przyznam rację autorowi ale na pewno nie teraz :wink:

Obrazek
Obrazek
mumekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2005, 11:09

Poprzednie Twe "argumenty" mowia same za siebie, wiec moze nie bede ich komentowal :)
Oczywiście, że tak! I w przeciwieństwie do Romka kocham swój klub nie dlatego, że przynosi zyski, a za coś zupełnie innego. Jako fan drużyn "elo elo młodziezowych" możesz tego nie zrozumieć :F
LOL. Widze, ze dobrze Romka znasz. Szczerze, to nawet nie rozumiem, co chcesz powiedziec przez slowa "elo elo mlodziezowych".
Troche glupa z siebie zrobiles :)
Tu mnie dobiłeś o_O Człowieku wiesz co to INWESTYCJA? Roman Abramowicz włożył w ten klub pieniądze nie dlatego, że kochal ten klub i chcial im pomóc w zdobyciu trofeów tylko po to żeby przynosił mu zyski. Może w szkołach podstawowych tego nie uczą, wiec i tu możesz mieć problemy ze zrozumieniem o co biega. Polecam google.com, wpisz pare pojęć może przejaśni Ci się w główce

Wiec tak:
1 INWESTYCJA? XD Nie moge... Wiesz, jakie zyski moze to przyniesc Romanowi? Wiesz, ze dla niego to bardzo malo? A wiesz, dlaczego wybral akurat chelsea? Wlasnie, niektorzy bogaci wydaja fure kasy na lot w kosmos, inni wspieraja ulubione kluby.

2 Owszem, mam problemy ze zrozumieniem Twego rozumowania, podobnie jak zapewne kazdy czlowiek z calym mozgiem :).

3 Ja polecam Ci raczej dalej sie szczycic tym, ze mlodosc masz juz dawno za soba i jestes duzy i "duzo" wiesz.

A teraz mozesz juz w sigu napisac "przepraszam Cie mumekk, nie zrozumialem o co chodzi..." i jest to jedyny sposob, bys odszedl z twarza... :)

ODPOWIEDZ