Nie zabardzo lubie Chelsea ale oni nie dadzą sobie tak łatwo! Wiązało by sie to z taki stratami finansowymi ze hohoho nawet Abramovic by sie obejrzał
I TAK "JUVE IS THE BEST"

mógłbyś mi przetłumaczyć co miałeś na myśli pisząc to?deece pisze::naughty: moim zdaniem kazda druzyna musi pokazac ze niema formy ale chelsea to chelsea tak samo z juventusem niby gra slabo ale mi sie zdaje ze w tym sezonie final ligi mistrzow bedzie a moze cos wiecej

Chcialem Ci powiedziec ze nie tylko Chelsea ma bogatego "sponsora". Tylko ze tak jak w innych druzynach pieniadze sa wydawane bezmyslnie tak, w Chelsea bardzo madrze sa rozdysponowane. Zatrudniono w tej druzynie bardzo dobrego trenera, ktory potrafi zbudowac druzyne i odpowiednio nia zarzadzac. Pozatym, spojz jak gra Chelsea, to nie tylko gwiazdy...ba powiem nawet ze Chelsea ma mniej gwiazdorski sklad od wiekszosci druzyn, bo bazuje na taktyce a nie na przeblyskach gwiazd. Ja mam szacunek dla tej druzyny, bo graja bardzo ciekawy i przyjemny dla oka futbol. A to ze wygrywaja, to nie jest ich wada, nie wiem skad ta zawisc w niektorych kibicach. Ciekaw jestem czy jakby jakis bogaty czlowiek chcial nam powiedzmy zbudowac nowy stadion, to czy krecilibyscie nosem.I powiem szczerze, bardzo się cieszę, bo nienawidzę druzyn, które tylko dzięki kasie coś grają Smile

podany wyżej przykład Juventusu udowadnia że na mówienie o kryzysie w Chelsea jest za wcześnie. może kiedyś przyznam rację autorowi ale na pewno nie terazMarcin (Chester) pisze: Jak Juve przegrało dwa mecze w tamtym sezonie ze średniakami to też myślałeś, żę się posypie? Albo teraz z Milanem i Bayernem? Na pewno nie.

LOL. Widze, ze dobrze Romka znasz. Szczerze, to nawet nie rozumiem, co chcesz powiedziec przez slowa "elo elo mlodziezowych".Oczywiście, że tak! I w przeciwieństwie do Romka kocham swój klub nie dlatego, że przynosi zyski, a za coś zupełnie innego. Jako fan drużyn "elo elo młodziezowych" możesz tego nie zrozumieć :F
Tu mnie dobiłeś o_O Człowieku wiesz co to INWESTYCJA? Roman Abramowicz włożył w ten klub pieniądze nie dlatego, że kochal ten klub i chcial im pomóc w zdobyciu trofeów tylko po to żeby przynosił mu zyski. Może w szkołach podstawowych tego nie uczą, wiec i tu możesz mieć problemy ze zrozumieniem o co biega. Polecam google.com, wpisz pare pojęć może przejaśni Ci się w główce