Arcyciekawe wypowiedzi INTERZYSTÓW
- kramnik
- Juventino
POwiem krótko - oceńcie to sami, byc moze niektorzy z was juz cos takiego widzieli, ale ja jak przed chwila przegladalem pomeczowe komantarze Interzystow po potyczce z AS Romą, to naprawde nieźle się uśmiałem . 8) Aha, swoja droga, pomimo emocji jakie biora gore w tym momencie, to kibice pokazali choc troche co naprawde o tym mysla a czego nie bedzie mozna zobaczyc juz nigdzie indziej. Uwiecznijmy te chwile......(komentarze zostały dokładnie skopiowane ze strony www.intermediolan.com):
1) "Banda NIEUDACZNIKOW. A nasi skrzydlowi to nawet slupkow by nie przedryblowali. Juio Cesar...hmmm <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie bramkarz."
2) "I po meczu
Z kim gramy w wekend. NAwet nie mam juz sily na nich sie denerwowac. Czyli Juventus juz niedlugo bedzie mial 3 gwiazdki na koszlukach (max 2lata)".
3) "Mozna chyba kolejny sezon zapomniec o zdobyciu mistrzostwa. Po co jest to rozbudzanie nadziei przed kazdym sezonem, skoro i tak jak zwykle skonczymy gdzies na miejscach 2-4".
4) "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co to ma byc ?!!!! Szlak mnie juz trafia. Zawsze nasmiewamy sie z juve ze są slabi a my to juz jestesmy chyba megaslabi
".
5) "Mozna juz zlozyc gratulacje juventusowi."
6) "tak jest FORZA INTER ! A MOŻE RACZEJ POKRAKI albo ci trenerzy sa tacy badziewni, albo nad nimi jakaś klątwa jest, albo oni w bierki umieją grać !".
7) "Teraz chyba klatwa Bonka przeszla z reprezentacji Polski na Inter".
8) "Jak dzieci we mgle...PATAŁACHY!".
9) "Mancini do tartaku , Cesar do oceanarium a Samuel i Ze Maria do muzeum.. Bez sciemy, UPADLISMY W TYM MECZU:(".
10) "to nie klątwa, to Mancini".
11) "Nasprowadzali emerytów i odpadów z innych klubów i chcą nimi wygrywać mistrzostwo z Juve?".
12) "Ja sie już nie wypowiadam!!Myślałem ze Inter stać na wiecej ale sie myliłem! Niech jeszcze dostana w LM i bedzie dobrze:) FORZA INTER!!".
13) "Boze czemus nas pokaral manicinim,, przydalby sie niezle porzadki w naszym kochanym interku..Eterno Amore INTER..!!!".
14) "Szybko wywalić na zbity pysk tego złamasa Roberto M., wylizać rany i zacząć gonić Juventus, tak bym to widział. Błagam was, niech tak będzie!!!".
15) "Wszystko wróciło do normy, mordeczki na kłudke a nieusłuchani niech już zaczną sie odgrażać na następny sezon. ".
16) "\"Wierni kibice\" ...taki cffaniaka jestes??...a powiedz mi ile mozna znosci te ciagle upokorzenia,rozczarowania,porazki z ogórkami...mnie juz krew zalewa ze Inter gra co sezon wielkie gówno takie aspiracje a nie potrafimy wygrac z roma która jest w dołki...:/<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wszystko...".
A teraz dwa komentarze w trakcie spotkania :-D :
17) "Mamy szczescie, ze jest tylko 0-2 narazie
Szlag czlowieka trafia z tym Interem...".
18) "Jest 3:0 dla romy to już koniec. Takie upokorzenie. Mancini to największy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na świecie. Dawno nie mieliśmy takiego składu a on nic nie potrafi z nich stworzyć!!!!!!!!!".
Zganianie na trenera, brak umysłu. Dlatego nie musimy juz dawać się nabierac na te "uwypuklone" komentarze niektorych ludzi typu: dumni po zwyciestwie, wierni po porazce.
Ahhh ten Inter, przynajmniej pośmiać się można.
1) "Banda NIEUDACZNIKOW. A nasi skrzydlowi to nawet slupkow by nie przedryblowali. Juio Cesar...hmmm <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie bramkarz."
2) "I po meczu

3) "Mozna chyba kolejny sezon zapomniec o zdobyciu mistrzostwa. Po co jest to rozbudzanie nadziei przed kazdym sezonem, skoro i tak jak zwykle skonczymy gdzies na miejscach 2-4".
4) "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co to ma byc ?!!!! Szlak mnie juz trafia. Zawsze nasmiewamy sie z juve ze są slabi a my to juz jestesmy chyba megaslabi

5) "Mozna juz zlozyc gratulacje juventusowi."
6) "tak jest FORZA INTER ! A MOŻE RACZEJ POKRAKI albo ci trenerzy sa tacy badziewni, albo nad nimi jakaś klątwa jest, albo oni w bierki umieją grać !".
7) "Teraz chyba klatwa Bonka przeszla z reprezentacji Polski na Inter".
8) "Jak dzieci we mgle...PATAŁACHY!".
9) "Mancini do tartaku , Cesar do oceanarium a Samuel i Ze Maria do muzeum.. Bez sciemy, UPADLISMY W TYM MECZU:(".
10) "to nie klątwa, to Mancini".
11) "Nasprowadzali emerytów i odpadów z innych klubów i chcą nimi wygrywać mistrzostwo z Juve?".
12) "Ja sie już nie wypowiadam!!Myślałem ze Inter stać na wiecej ale sie myliłem! Niech jeszcze dostana w LM i bedzie dobrze:) FORZA INTER!!".
13) "Boze czemus nas pokaral manicinim,, przydalby sie niezle porzadki w naszym kochanym interku..Eterno Amore INTER..!!!".
14) "Szybko wywalić na zbity pysk tego złamasa Roberto M., wylizać rany i zacząć gonić Juventus, tak bym to widział. Błagam was, niech tak będzie!!!".
15) "Wszystko wróciło do normy, mordeczki na kłudke a nieusłuchani niech już zaczną sie odgrażać na następny sezon. ".
16) "\"Wierni kibice\" ...taki cffaniaka jestes??...a powiedz mi ile mozna znosci te ciagle upokorzenia,rozczarowania,porazki z ogórkami...mnie juz krew zalewa ze Inter gra co sezon wielkie gówno takie aspiracje a nie potrafimy wygrac z roma która jest w dołki...:/<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wszystko...".
A teraz dwa komentarze w trakcie spotkania :-D :
17) "Mamy szczescie, ze jest tylko 0-2 narazie

18) "Jest 3:0 dla romy to już koniec. Takie upokorzenie. Mancini to największy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na świecie. Dawno nie mieliśmy takiego składu a on nic nie potrafi z nich stworzyć!!!!!!!!!".
Zganianie na trenera, brak umysłu. Dlatego nie musimy juz dawać się nabierac na te "uwypuklone" komentarze niektorych ludzi typu: dumni po zwyciestwie, wierni po porazce.
Ahhh ten Inter, przynajmniej pośmiać się można.

- Aleksander Wielki
- Juventino
nożetakpowiem Lekką depresje mają 

- konixxx
- Juventino
Jak dla mnie to hicior! Troche sie posmialem! powinienes to dac do dzialu humor to bys pewnie kilka nagrod zgarnal... w sumie to sie nie dziwie ze inter tak gra majac takich kibicow... najbardziej mi sie podoba tekst
"Mozna juz zlozyc gratulacje juventusowi."
Ostatnio zmieniony 28 października 2005, 08:12 przez konixxx, łącznie zmieniany 1 raz.
You'll always miss 100% of the shots you don't take!
- RuTeK
- Juventino
To Juz Sie Nazywa Depresja

"Teraz chyba klatwa Bonka przeszla z reprezentacji Polski na Inter".
:rotfl: Padam na Cyce..."to nie klątwa, to Mancini".
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Pff to jest nic 8) Romaniści prezentują w polskim internecie najniższy poziom wśród kibiców wszystkich druzyn Calcio ... a Interistom się nie dziwię mają powody do zażenowania ... w tym roku miało być Scudetto ... Już nie chce mi się szukać na forach ich wypowiedzi po zwyciestwie nad nami w SPW i wypominanać im tych głupot i pewności siebie którą prezentowali jeszcze we wrześniu :roll:
- Capitan
- Juventino
Bardzo dobrze widać tu słabośc kibiców. Nie tylko tych Interu ale i wszystkich innych, którzy po nieudanym meczu zalewają swoją "kochaną" drużynę wyzwiskami i obelgami. A tu nie o to chodzi. Kibicem jest się na dobre i na złe.
Jako wzór opiszę przykład mojego kumpla, fana KSC. Zaczął in kibicować na początku lat 90 kiedy Karlsruher było w czołówce bundesligi. Ale w ciagu kilku lat jego druzyna spadła do 3 ligi! A on wciąz im kibicował. I to jest właśnie prawdziwy FAN
Jako wzór opiszę przykład mojego kumpla, fana KSC. Zaczął in kibicować na początku lat 90 kiedy Karlsruher było w czołówce bundesligi. Ale w ciagu kilku lat jego druzyna spadła do 3 ligi! A on wciąz im kibicował. I to jest właśnie prawdziwy FAN
- Skierosiek
- Juventino
A mi jest ich szkoda...żeby choć czasem coś wygrali to by mieli satysfakcję..a tak to też bym deprechę miał..postawcie się w ich sytuacji..
A z drugiej strony..to chyba sprawiedliwość bo jadą słownie po Nas już tyle lat...my spokojnie raczej i może dlatego dane nam jest się cieszyć z sukcesów
Interowi gratulujemy Manciniego ;-)
A z drugiej strony..to chyba sprawiedliwość bo jadą słownie po Nas już tyle lat...my spokojnie raczej i może dlatego dane nam jest się cieszyć z sukcesów

Interowi gratulujemy Manciniego ;-)
Życie jest jakie jest ...ale zazwyczaj jest do dupy..
- merfi99
- Juventino
Podobno po nastepnym slabym meczu Mancini zegna sie z posada
wedlug mnie to frajer i pedancik ktory nie zna sie wogole na futbolu XXI wieku zyje jeszcze swoimi czasami kiedy byl pilkarzemi mysli ze pilka nadal stoi w tym samym miejscu ;/
Ale co tam my mamy swoj ukochany JUVENTUS i trzeba sie cieszyc ze u nas wszystko ok i ze kazdy z naszych pilkarzy gra na swoim wysokim poziomie
FORZA JUVE !!!

Ale co tam my mamy swoj ukochany JUVENTUS i trzeba sie cieszyc ze u nas wszystko ok i ze kazdy z naszych pilkarzy gra na swoim wysokim poziomie

FORZA JUVE !!!
- białas
- Juventino
no dokładnie. ale to nie tylko problem Interu. dotyczy on wszystkie drużyny, Juventusu nie wyłączając. już nie raz widziałem jak na JP ludzie jechali po naszych i po Capello z powodu przegranego meczu. jak dla mnie to jest głupotą, bo poprzedni sezon w wykonaniu Juve był conajmniej przyzwoity.Capitan pisze:Bardzo dobrze widać tu słabośc kibiców. Nie tylko tych Interu ale i wszystkich innych, którzy po nieudanym meczu zalewają swoją "kochaną" drużynę wyzwiskami i obelgami. A tu nie o to chodzi. Kibicem jest się na dobre i na złe.
a fani Interu pokazali jaki stosunek mają do Manciniego i jego decyzji. każdy wie, że Inter z każdym rokiem jest typowany do zdobycia Scudetta i z każdym rokiem musi oblizać się smakiem, do mistrzostwo trafia albo do Turynu, albo do Mediolanu, tyle że nie do Niebiesko-czarnych. ale taka jest piłka, że mistezostwo zdobywa drużyna, która przez cały sezon gra najrówniej.
a fanom Interu życzę kolejnych błyskotliwych wypowiedzi
- Nedved11rulez
- Juventino
Wiecej Takich meczy Interu W Ten Sposob moze powiekszy Sie Zesza Kibicow Juve

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- miszcz_ACM
- Milanista
I tu widac jak naprawde ci swietni kibice traktuja swoj klub.Normalnie smiac sie mozna.
(A jesli chodzi o smiech to zobaczcie strone ktora polecilem w pokoju strony WWW tam tez sie mozna niezle usmiac.)
PS.Wlasnie zauwazylem komentarz na tej stronie o to on:
-"Po ile koks" no to oni musza miec dopiero depresje
(A jesli chodzi o smiech to zobaczcie strone ktora polecilem w pokoju strony WWW tam tez sie mozna niezle usmiac.)
PS.Wlasnie zauwazylem komentarz na tej stronie o to on:
-"Po ile koks" no to oni musza miec dopiero depresje

- romaneq
- Juventino
No jak oni mogą coś wygrać jak kupują - jak to ktoś wyżej napisał - odpady z innych klubów. Przecież taki Figo no powiedzcie jaką on może mieć motywację do gry na najwyższym poziomie ? A o takie cele Inter co roku walczy. Chociaż pewnie i tak na tle innych wypada znakomicie
Oni nie powinni kupować co roku 10 nowych piłkarzy, oni powinni rozglądnąć się za drugim Moggim może by tam porządek zrobił.
Ale to ich problem
Oni nie powinni kupować co roku 10 nowych piłkarzy, oni powinni rozglądnąć się za drugim Moggim może by tam porządek zrobił.
Ale to ich problem
- nookie
- Juventino
Mi też ich szkoda...mozna sie naprawde załamać taką grą Interu..jesli sie jest ich kibicem..Skierosiek pisze:A mi jest ich szkoda...żeby choć czasem coś wygrali to by mieli satysfakcję..a tak to też bym deprechę miał..postawcie się w ich sytuacji..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Interiści i Laziale mogą się wiele uczyć od Romanistów. Regularnie czytuje wypowiedzi na wszystkich polskich stronach i śmiało stwierdzam, że nawet z nami nie jest tak najlepiejPaolo_Rossi_1982 pisze:Pff to jest nic 8) Romaniści prezentują w polskim internecie najniższy poziom wśród kibiców wszystkich druzyn Calcio ... a Interistom się nie dziwię mają powody do zażenowania ... w tym roku miało być Scudetto ... Już nie chce mi się szukać na forach ich wypowiedzi po zwyciestwie nad nami w SPW i wypominanać im tych głupot i pewności siebie którą prezentowali jeszcze we wrześniu :roll: