Arcyciekawe wypowiedzi INTERZYSTÓW

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 00:05

POwiem krótko - oceńcie to sami, byc moze niektorzy z was juz cos takiego widzieli, ale ja jak przed chwila przegladalem pomeczowe komantarze Interzystow po potyczce z AS Romą, to naprawde nieźle się uśmiałem . 8) Aha, swoja droga, pomimo emocji jakie biora gore w tym momencie, to kibice pokazali choc troche co naprawde o tym mysla a czego nie bedzie mozna zobaczyc juz nigdzie indziej. Uwiecznijmy te chwile......(komentarze zostały dokładnie skopiowane ze strony www.intermediolan.com):

1) "Banda NIEUDACZNIKOW. A nasi skrzydlowi to nawet slupkow by nie przedryblowali. Juio Cesar...hmmm <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie bramkarz."

2) "I po meczu :) Z kim gramy w wekend. NAwet nie mam juz sily na nich sie denerwowac. Czyli Juventus juz niedlugo bedzie mial 3 gwiazdki na koszlukach (max 2lata)".

3) "Mozna chyba kolejny sezon zapomniec o zdobyciu mistrzostwa. Po co jest to rozbudzanie nadziei przed kazdym sezonem, skoro i tak jak zwykle skonczymy gdzies na miejscach 2-4".

4) "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co to ma byc ?!!!! Szlak mnie juz trafia. Zawsze nasmiewamy sie z juve ze są slabi a my to juz jestesmy chyba megaslabi :/".

5) "Mozna juz zlozyc gratulacje juventusowi."

6) "tak jest FORZA INTER ! A MOŻE RACZEJ POKRAKI albo ci trenerzy sa tacy badziewni, albo nad nimi jakaś klątwa jest, albo oni w bierki umieją grać !".

7) "Teraz chyba klatwa Bonka przeszla z reprezentacji Polski na Inter".

8) "Jak dzieci we mgle...PATAŁACHY!".

9) "Mancini do tartaku , Cesar do oceanarium a Samuel i Ze Maria do muzeum.. Bez sciemy, UPADLISMY W TYM MECZU:(".

10) "to nie klątwa, to Mancini".

11) "Nasprowadzali emerytów i odpadów z innych klubów i chcą nimi wygrywać mistrzostwo z Juve?".

12) "Ja sie już nie wypowiadam!!Myślałem ze Inter stać na wiecej ale sie myliłem! Niech jeszcze dostana w LM i bedzie dobrze:) FORZA INTER!!".

13) "Boze czemus nas pokaral manicinim,, przydalby sie niezle porzadki w naszym kochanym interku..Eterno Amore INTER..!!!".

14) "Szybko wywalić na zbity pysk tego złamasa Roberto M., wylizać rany i zacząć gonić Juventus, tak bym to widział. Błagam was, niech tak będzie!!!".

15) "Wszystko wróciło do normy, mordeczki na kłudke a nieusłuchani niech już zaczną sie odgrażać na następny sezon. ".

16) "\"Wierni kibice\" ...taki cffaniaka jestes??...a powiedz mi ile mozna znosci te ciagle upokorzenia,rozczarowania,porazki z ogórkami...mnie juz krew zalewa ze Inter gra co sezon wielkie gówno takie aspiracje a nie potrafimy wygrac z roma która jest w dołki...:/<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wszystko...".

A teraz dwa komentarze w trakcie spotkania :-D :

17) "Mamy szczescie, ze jest tylko 0-2 narazie :) Szlag czlowieka trafia z tym Interem...".

18) "Jest 3:0 dla romy to już koniec. Takie upokorzenie. Mancini to największy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na świecie. Dawno nie mieliśmy takiego składu a on nic nie potrafi z nich stworzyć!!!!!!!!!".

Zganianie na trenera, brak umysłu. Dlatego nie musimy juz dawać się nabierac na te "uwypuklone" komentarze niektorych ludzi typu: dumni po zwyciestwie, wierni po porazce.
Ahhh ten Inter, przynajmniej pośmiać się można. :whistle:

Aleksander Wielki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 00:16

nożetakpowiem Lekką depresje mają :D

konixxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 01:04

Jak dla mnie to hicior! Troche sie posmialem! powinienes to dac do dzialu humor to bys pewnie kilka nagrod zgarnal... w sumie to sie nie dziwie ze inter tak gra majac takich kibicow... najbardziej mi sie podoba tekst
"Mozna juz zlozyc gratulacje juventusowi."
Ostatnio zmieniony 28 października 2005, 08:12 przez konixxx, łącznie zmieniany 1 raz.

You'll always miss 100% of the shots you don't take!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:08

Fajne, fajne tylko to nie ten pokoj... Przenosze tam gdzie jego miejsce a autorowi posta polecam przeczytanie regulaminu

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:18

To Juz Sie Nazywa Depresja :prochno:
"Teraz chyba klatwa Bonka przeszla z reprezentacji Polski na Inter".
"to nie klątwa, to Mancini".
:rotfl: Padam na Cyce...

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 09:35

Pff to jest nic 8) Romaniści prezentują w polskim internecie najniższy poziom wśród kibiców wszystkich druzyn Calcio ... a Interistom się nie dziwię mają powody do zażenowania ... w tym roku miało być Scudetto ... Już nie chce mi się szukać na forach ich wypowiedzi po zwyciestwie nad nami w SPW i wypominanać im tych głupot i pewności siebie którą prezentowali jeszcze we wrześniu :roll:

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 09:44

Bardzo dobrze widać tu słabośc kibiców. Nie tylko tych Interu ale i wszystkich innych, którzy po nieudanym meczu zalewają swoją "kochaną" drużynę wyzwiskami i obelgami. A tu nie o to chodzi. Kibicem jest się na dobre i na złe.
Jako wzór opiszę przykład mojego kumpla, fana KSC. Zaczął in kibicować na początku lat 90 kiedy Karlsruher było w czołówce bundesligi. Ale w ciagu kilku lat jego druzyna spadła do 3 ligi! A on wciąz im kibicował. I to jest właśnie prawdziwy FAN

Skierosiek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 09:59

A mi jest ich szkoda...żeby choć czasem coś wygrali to by mieli satysfakcję..a tak to też bym deprechę miał..postawcie się w ich sytuacji..

A z drugiej strony..to chyba sprawiedliwość bo jadą słownie po Nas już tyle lat...my spokojnie raczej i może dlatego dane nam jest się cieszyć z sukcesów :D

Interowi gratulujemy Manciniego ;-)

Życie jest jakie jest ...ale zazwyczaj jest do dupy..
merfi99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 10:54

Podobno po nastepnym slabym meczu Mancini zegna sie z posada :) wedlug mnie to frajer i pedancik ktory nie zna sie wogole na futbolu XXI wieku zyje jeszcze swoimi czasami kiedy byl pilkarzemi mysli ze pilka nadal stoi w tym samym miejscu ;/

Ale co tam my mamy swoj ukochany JUVENTUS i trzeba sie cieszyc ze u nas wszystko ok i ze kazdy z naszych pilkarzy gra na swoim wysokim poziomie :)

FORZA JUVE !!!

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 11:05

Capitan pisze:Bardzo dobrze widać tu słabośc kibiców. Nie tylko tych Interu ale i wszystkich innych, którzy po nieudanym meczu zalewają swoją "kochaną" drużynę wyzwiskami i obelgami. A tu nie o to chodzi. Kibicem jest się na dobre i na złe.
no dokładnie. ale to nie tylko problem Interu. dotyczy on wszystkie drużyny, Juventusu nie wyłączając. już nie raz widziałem jak na JP ludzie jechali po naszych i po Capello z powodu przegranego meczu. jak dla mnie to jest głupotą, bo poprzedni sezon w wykonaniu Juve był conajmniej przyzwoity.

a fani Interu pokazali jaki stosunek mają do Manciniego i jego decyzji. każdy wie, że Inter z każdym rokiem jest typowany do zdobycia Scudetta i z każdym rokiem musi oblizać się smakiem, do mistrzostwo trafia albo do Turynu, albo do Mediolanu, tyle że nie do Niebiesko-czarnych. ale taka jest piłka, że mistezostwo zdobywa drużyna, która przez cały sezon gra najrówniej.

a fanom Interu życzę kolejnych błyskotliwych wypowiedzi :wink:

Nedved11rulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 11:13

Wiecej Takich meczy Interu W Ten Sposob moze powiekszy Sie Zesza Kibicow Juve :D :D :D :D :D :D

Obrazek
I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
miszcz_ACM

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 11:48

I tu widac jak naprawde ci swietni kibice traktuja swoj klub.Normalnie smiac sie mozna.
(A jesli chodzi o smiech to zobaczcie strone ktora polecilem w pokoju strony WWW tam tez sie mozna niezle usmiac.)

PS.Wlasnie zauwazylem komentarz na tej stronie o to on:
-"Po ile koks" no to oni musza miec dopiero depresje :prochno:

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 12:18

No jak oni mogą coś wygrać jak kupują - jak to ktoś wyżej napisał - odpady z innych klubów. Przecież taki Figo no powiedzcie jaką on może mieć motywację do gry na najwyższym poziomie ? A o takie cele Inter co roku walczy. Chociaż pewnie i tak na tle innych wypada znakomicie :wink:

Oni nie powinni kupować co roku 10 nowych piłkarzy, oni powinni rozglądnąć się za drugim Moggim może by tam porządek zrobił.

Ale to ich problem :smile:

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 13:56

Skierosiek pisze:A mi jest ich szkoda...żeby choć czasem coś wygrali to by mieli satysfakcję..a tak to też bym deprechę miał..postawcie się w ich sytuacji..

A z drugiej strony..to chyba sprawiedliwość bo jadą słownie po Nas już tyle lat...my spokojnie raczej i może dlatego dane nam jest się cieszyć z sukcesów :D
Mi też ich szkoda...mozna sie naprawde załamać taką grą Interu..jesli sie jest ich kibicem.. :wink: więc ja oficjalnie nie bede mowil ze mnie to smieszy....po prostu....się zdarza :prochno: ale az tak do konca bym sie nie zalamywal bo dopiero 9 kolejek za nami zostalo jeszcze ok. 3/4 sezonu więc nie ma sie co dołować...jeszcze bedzie czas :smile:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 14:20

Paolo_Rossi_1982 pisze:Pff to jest nic 8) Romaniści prezentują w polskim internecie najniższy poziom wśród kibiców wszystkich druzyn Calcio ... a Interistom się nie dziwię mają powody do zażenowania ... w tym roku miało być Scudetto ... Już nie chce mi się szukać na forach ich wypowiedzi po zwyciestwie nad nami w SPW i wypominanać im tych głupot i pewności siebie którą prezentowali jeszcze we wrześniu :roll:
Interiści i Laziale mogą się wiele uczyć od Romanistów. Regularnie czytuje wypowiedzi na wszystkich polskich stronach i śmiało stwierdzam, że nawet z nami nie jest tak najlepiej :wink: Wszędzie są zakały.

ODPOWIEDZ