Serie A: (08) Lecce 0-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 11:41

Virus[Mauro] pisze:Wydaje mi sie ze juve napracuje sie duzo i wygra 1-0 , chciałbym zeby Capello dał szanse Mutu od 1 minuty i zagrac atakiem : Mutu - Zlatan albo Mutu - Trezeguet
myślę, że atak Mutu-Ibrahimovic byłby dobrym pomysłem, ponieważ Mutu odkąd jest w Turynie naprawdę się stara aby dać drużynie jak najwięcej. strzela bramki nie tylko w reprezentacji, ale także w JUVE. jednak mimo wszystko wydaje się, że Capello nie zdecyduje się na taki wariant. pewnie zagrają Treze z Ibrą. a szkoda.
co do wyniku, to uważam, że każdy w którym będziemy mięli bramkę więcej będzie dobry.

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 18:05

"W Lecce zobaczymy rozgniewane Juve" - mysle ze wszyscy chcielibysmy aby slowa Cannavaro sie sprawdzily i zeby Juventus odegral sie za porazke w slabym stylu z Bayernem :!: Mam nadzieje ze Juve zagra tak jak nas do tego przyzwyczail od poczatku tego sezonu. Przede wszystkim trzeba to spotkanie wygrac w dobrym stylu z jakby odnowiona determinacja :wink: Porazka w Monachium powina byc typowym "zimnym prysznicem" i pewna lekcja dla druzyny Capello i mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie- oby... Co do skladu to wypowiem sie jedynie co do formacji napadu, mianowicie: Trezeguet - Del Piero :!: Tak wedlug mnie powinien wygladac wyjsciowy atak Juve w tym meczu. Potem Mutu i dopiero Ibrahimovic ktory jest ostatnio bez watpienia w slabszej formie.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 11:19

Mamma mia ! Pierwszy mecz Juventusu na Polsacie zobaczę na żywo ! :dance: Długo czekałem na tą chwile, ciesze się, że wypadła ona w tym momencie, bo Juventus ma zamiar w jakiś sposób zrewanżować się kibicom za porażkę w Monachium.

Nie zagra Vieira. Proponowałbym grę 3 napastnikami, ewentualnie Del Piero cofnięty w tył. Ciekawe jakim wynikiem skończyłoby się spotkanie? :wink: Tak na serio, to Capello i cała drużyna jest niejako rozdrażniona i będzie chciała się pokazac. Lecce to nie jest jakis wielki przeciwnik, wręcz są to słabiaki. Jeśli Inter i Fiora mogą im wbić po 3 gole to Juventus spokojnie sobie z nimi poradzi. Najlepszym wynikiem byłby oczywiście jakiś pogrom, ale jeśli do tego nie dojdzie, to wystraczy mi 2-0, bo i tak najważniejsze są kolejne punkty do tabeli.

Miałem sen, że Milan przegrał :P Nie wiem czy było to Palermo, z którym zmierzą się jutro, ale coś w tym musi być :prochno:

W związku z tym, że mecz będe mial zaszczyt oglądnąc, chciałbym, abyśmy wygrali conajmniej 3-0, a jedną z bramek zdobył Alex, który mam nadzieje wystąpi w tym spotkaniu od pierwszej minuty.
Forza Juve ! :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 11:28

Wojtom pisze:Mamma mia ! Pierwszy mecz Juventusu na Polsacie zobaczę na żywo ! :dance:
Muszę Cię zmartwić, ten mecz nie leci na żywo na Polsacie Sport :roll:

Program Polsatu Sport na niedzielę: (fragment)

12:25 PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam Gry zespołowe
Liga holenderska
14:30 Skra Bełchatów - PZU AZS Olsztyn Gry zespołowe
16:55 Bundesliga Gry zespołowe

17:25 Borussia Dortmund - HSV Hamburg Gry zespołowe
Bundesliga - w przerwie meczu ok. 18.10 "Najmocniejsi"
19:27 Najmocniejsi Sport
19:30 Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart Gry zespołowe
21:22 Najmocniejsi Sport
21:25 FC Kilmarnock - Celtic Glasgow Gry zespołowe
Liga szkocka - w przerwie meczu ok. 22.10 "Najmocniejsi"

Mecz leci na kanale TPS Foot!

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 11:44

Paolo_Rossi_1982 pisze:
Wojtom pisze:Mamma mia ! Pierwszy mecz Juventusu na Polsacie zobaczę na żywo ! :dance:
Muszę Cię zmartwić, ten mecz nie leci na żywo na Polsacie Sport :roll:
steru pisze:Mecz będzie na polsacie sport extra odbieranym (bodajże) tylko z platformy polsatu
No i tak się składa, że mam PSExtra, czy ktoś może potwierdzić czy i o ktorej będzie mecz Juve? Będzie to transmisja, czy może, jak lubią to robić panowie z Polsatu, z "opóźnieniem"... :?

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 12:02

Wojtom pisze:No i tak się składa, że mam PSExtra, czy ktoś może potwierdzić czy i o ktorej będzie mecz Juve? Będzie to transmisja, czy może, jak lubią to robić panowie z Polsatu, z "opóźnieniem"... :?
Aha to przepraszam niedopatrzenie :)

Spotkanie będzie na PS Extra ale z 3 godzinnym opóźnieniem ;/

23.10.2005 – niedziela

9.00 – ATP Masters Series Madryt - półfinały
13.20 – Puchar UEFA – I-sza kolejka fazy grupowej
14.10 – Puchar UEFA – I-sza kolejka fazy grupowej
16.00 – na żywo: liga szkocka Kilmarnock – Celtic Glasgow
18.00 – liga włoska: Lecce – Juventus Turyn
19.50 – liga włoska Treviso - Empoli
21.40 - ATP Masters Series Madryt – finał (live 15.00 – 18.30)

źródło:
http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=272

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 12:07

Paolo_Rossi_1982 pisze: Muszę Cię zmartwić, ten mecz nie leci na żywo na Polsacie Sport
Niemam Plsatu Sport :(
Moim zdaniem od 1 minuty powinien zagrać duet Irahimovic Del Piero

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 13:14

To sobie nieobejze ;/ niestety mam tylko polsat sport zwykly ;/
Obstawiam wynik 0-2 strzeli treze i ibra :D

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 13:40

Paolo_Rossi_1982 pisze: Spotkanie będzie na PS Extra ale z 3 godzinnym opóźnieniem ;/
18.00 – liga włoska: Lecce – Juventus Turyn
Ehh... :| "Lepszy rydz, niż nic"
Zobaczę przynajmniej retransmisje, na pocieszenie. Jednak nie rozumiem Polsatowców. Mając juz do dyspozycji dwa kanały, nadal nie puszczają Ligi Włoskiej na żywo :? Jedyny mecz o 15 w niedziele jaki widziałem to był Ascoli - Milan :? Mam nadzieje, że to sie zmieni.

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 15:26

Paolo_Rossi_1982 pisze:
Wojtom pisze:No i tak się składa, że mam PSExtra, czy ktoś może potwierdzić czy i o ktorej będzie mecz Juve? Będzie to transmisja, czy może, jak lubią to robić panowie z Polsatu, z "opóźnieniem"... :?
Aha to przepraszam niedopatrzenie :)

Spotkanie będzie na PS Extra ale z 3 godzinnym opóźnieniem ;/
Aaaaaaafffff, Już myślałem żę sobie oglądnę... A tu 3 godzinne opóźnienie. Ehhhh. W pół do szóstej mam pociąg, jadę do szkoły :(

Jurij

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2005, 13:33

co z tym tps foot?? gdzie to moge obejrzec?znalesc? bardzo bym chcial obejrzec mecz juve, ale nie wiem gdzie tego szukac, pomocy !! please!! nigdy sie tym wczesniej nie interesowalem bo mialem zalosne lacze wiec i tak nici z tego by byly, ale teraz mam lacze akurat no i prosze opomoc !!
dzieki wielkie z gory

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2005, 13:42

Pierwszy mecz Juve w tym sezonie kiedy będe na czacie ,zawsze musiałęm psrawdzać wyniki meczów po przyjezdzie z meczu w którym akurat grałem ,a że wczoraj klub w którym gram rozegrał mecz to mam dziś wolny dzien ,dzięki czemu bede mógł być dzis na czacie .

Natomiast sam mecz bedzie ciekawy .Wydaje mi się że jeden z napastników grających w meczu z Bayernem odpocznie a jeden z rezerwowych dzis zagra .Wierze że dziś zagra też Balzaretti -licze na jego dobry występ w tym meczu .Ogólnie sądze że będzie 2 - 0 dla Juve a kto strzeli to mi obojętne może nawet Abbiatti :D
Ostatnio zmieniony 23 października 2005, 13:44 przez Raffikki87, łącznie zmieniany 1 raz.

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2005, 13:43

Jurij pisze:co z tym tps foot?? gdzie to moge obejrzec?znalesc? bardzo bym chcial obejrzec mecz juve, ale nie wiem gdzie tego szukac, pomocy !! please!! nigdy sie tym wczesniej nie interesowalem bo mialem zalosne lacze wiec i tak nici z tego by byly, ale teraz mam lacze akurat no i prosze opomoc !!
dzieki wielkie z gory
no właśnie też chciałbym wiedzieć...

A co do tego Polsatu Sport Extra - w telegazecie jest napisane, że mecz Juve pokazują o 17:00 - a telegazeta raczej nie kłamie :think:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2005, 14:10

mecz Juve będzie retransmitowany o godzinie 17 na Polsat Sport Extra. Poza tym czy będzie jak to zwykle bywa obejrzeć mecz w necie :?: . Jeśli tak prosze o linka.

Natomiast co do samego spotkania. Mam nadzieje że nasi pokażą o wiele wiecej walki niż w spotkaniu z Bayernem, gdzie grali za mało agresywnie. Mimo iż dzisiejszy rywal nie jest Bayernem, nie należy go lekceważyć, gdyż już w poprzdniej kolejce tylko 1:0 wygraliśmy. Mimo to mam nadzieje że dobre spotkanie(nie takie jak w Monachium :evil: ) rozegra Zlatan, który zacznie i strzelać w lidze. Od pierwszej minuty wpuściłbym na boisko Mutu, który mógłby zagrać bądź to za Nedveda na lewej, bądź za Camoranesiego po drugiej stronie. Mam nadzieje że wynik będzie conajmniej 2:0 dla Juve :D

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2005, 14:56

Będzie 3-0 dla JUVE strzelec pierwszej bramki Nedved

Zablokowany