Policjant skatował kibica?
- herr_braun
- Juventino
No ale zwróć uwagę że nie wszyscy policjanci są agresywni i popełniają wykroczenia (powiedziałbym bym że znacząca większość sprawuje swoją pracę tak jak powinna). A skrót HWDP, którego nie trzeba chyba rozwijać, nie odnosi się do złych policjantów, tlyko do Policji. A takie uogólnienia są bardzo krzywdzące.Bart7 pisze:Hsła typu HWDP nigdy by nie powstały gdyby policja zajmowała sie chronieniem i pomocom obywatelom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PSY same są sobie winne...herr_braun pisze: I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Nie no, bez przesady. Nie jeśli coś powiedział. Ale wydaje mi się że tu nie chodziło o to że jakiś grzeczny kibic coś powiedział, a zły pies mu nakładł pał w łeb. Filmik zapodany nieco wyżej obejmuje zapewne część wydarzenia, które filmował zresztą kibic więc bez problemu mógł wyciąć np. początek.x_men_1988 pisze:Sorry ale jak ty uważasz że (zakładając że ten kibic coś powiedział) psy miały prawo podejśc i go spałować (uderzenie taką pałka policyjną to niewiarygodny ból - pomyśleć jak musiało boleć te kilkanascie uderzeń w głowe ) , to to tylko świadczy o twoim kretyniżmie , a nie np. o moim bo określam ich jako psy !!
Ale jeśli tacy kibice są agresywni to ja nie uktywam że policja ma prawo i pałować ( a przynajmniej powinna mieć). Wolę żeby poturbowali jakiegoś drecha(co wywnioskować można z filmiku

- preclix
- Juventino
No Comment :shock:herr_braun pisze:No ale zwróć uwagę że nie wszyscy policjanci są agresywni i popełniają wykroczenia (powiedziałbym bym że znacząca większość sprawuje swoją pracę tak jak powinna). A skrót HWDP, którego nie trzeba chyba rozwijać, nie odnosi się do złych policjantów, tlyko do Policji. A takie uogólnienia są bardzo krzywdzące.Bart7 pisze:Hsła typu HWDP nigdy by nie powstały gdyby policja zajmowała sie chronieniem i pomocom obywatelom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PSY same są sobie winne...herr_braun pisze: I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Nie no, bez przesady. Nie jeśli coś powiedział. Ale wydaje mi się że tu nie chodziło o to że jakiś grzeczny kibic coś powiedział, a zły pies mu nakładł pał w łeb. Filmik zapodany nieco wyżej obejmuje zapewne część wydarzenia, które filmował zresztą kibic więc bez problemu mógł wyciąć np. początek.x_men_1988 pisze:Sorry ale jak ty uważasz że (zakładając że ten kibic coś powiedział) psy miały prawo podejśc i go spałować (uderzenie taką pałka policyjną to niewiarygodny ból - pomyśleć jak musiało boleć te kilkanascie uderzeń w głowe ) , to to tylko świadczy o twoim kretyniżmie , a nie np. o moim bo określam ich jako psy !!
Ale jeśli tacy kibice są agresywni to ja nie uktywam że policja ma prawo i pałować ( a przynajmniej powinna mieć). Wolę żeby poturbowali jakiegoś drecha(co wywnioskować można z filmiku) niż np. za parę lat ci goście mieliby pobić np.mojego syna, który uprosił mnie żebym pozwolił mu pojechać na mecz. A ty??
P.S. Dla ciebie lepiej by bylo jakby skatowali drecha bo co bo to ze chodzi w dresach(sam chodze) to jest wyrzutek spoleczenstwa bydle i nie wiadomo co.Ale to ze chodzi w dresach to nie znaczy ze ktos jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wogule gdyby ciebie spotkalo takie nieszczescie to chialbym widziec i slyszec co bys mowil...dla mnie jestes gnojem takim samym jak te psy.Oby mniej takich jak ty...
P.S.2 Do gosci majacych troche wspolczucia i do tych ktorzy nie sa robotami bez uczuc.
numer konta, na które można wpłacać pieniądze dla rodziców Adriana
80150018071018001255320000 KREDYT BANK S.A
A.C.A.B & HWDP Adrian 3m sie!!! STAL RZESZÓW&HETMAN ZAMOŚĆ
- włodi
- Juventino
Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tymherr_braun pisze:Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny. Prawdopodobnie gdyby policjant zostal pobity to nic by nikt nie mówił, a tak to wielka burza.
I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Dla mnie przykłady podawane przez niektórych z was świadczą tylko o tym że jak w każdym zawodzie trafią się ludzie głupi i bezwzględni, a może nawet niewyżyci. Ale wyjątek potwierdza regułę.
- DelSojer
- Juventino
A co złego jest w byciu policjantem ? Tak bardzo najeżdżasz na policje a pomyśl co by się stało gybyś pojechał na mecz wyjazdowy bez obstawy policji.włodi pisze: Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym
Gwarantuje Ci że poszkodowany nie przechodził sobie spokojnie obok kordonu policyjnego i nagle został zaatakowany - pomyśl nad tym. Z twoich wypowiedzi wnioskuje że bywasz na meczach i pewnie doskonale wiesz że policja sama bójek nie zaczyna.
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- pan Zambrotta
- Juventino
To Ty pomyśl nad swoją wypowiedzią. Owszem, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> którzy walą pałą za darmo trzeba wytępić z policji, chociaż wiem że to trudne zadanie. Po pierwsze nikt nie chce się nawet do tego ruszyć, a po drugie jest ich bardzo wielu i przypominało by to walkę z wiatrakami. Natomiast hasła "HWDP" są wymierzane w całą policję. Kiedy idzie Bogu ducha winien dzielnicowy ulicą, wielu psioczy na niego, bo w końcu jest policjantem. Policja przecież wali w pysk, katuje kibiców itd. :roll: Zauważ, że nie każdy tak robi. Jednak kiboli to nie obchodzi. Dla nich każdy powinien gryźć piach. Więc wyzywają ów dzielnicowego, a z nimi wyzywają go 12-latki, które nasłuchały się hip-hopowych tekstów z VIVA. Nigdy nie miały do czynienia z policją, jednak nie nawidzą jej, bo w końcu większość jej nie nawidzi. 12-latki nie mają własnego zdania, więc robią tak jak większość....włodi pisze:Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tymherr_braun pisze: I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Dla mnie przykłady podawane przez niektórych z was świadczą tylko o tym że jak w każdym zawodzie trafią się ludzie głupi i bezwzględni, a może nawet niewyżyci. Ale wyjątek potwierdza regułę.
Czemu tak bronię Policji ? od kilku miesięcy mamy nowych policjantów na osiedlu. Nie wiem, dlaczego ich wymieniono, jednak jestem z tego zadowolony. Tamci zatrzymali mnie na rowerze i zaczęli poniżać. Z resztą, mówiłem o nich w innym topicu. Jednak wróćmy do nowych:
Otóż nowi są... sympatyczni, inteligentni i ludzcy. Na początku wielu do nich żywiło uraz, jednak szybko się przekonali że nie są źli. Kiedy chodzą na patrol po ulicach, ludzie kłaniają sie im, a oni przechodnią. Przymróżają oko na pijących na murku chłopaków. Owszem, czasem zagadują i pouczają, że nie wolno pić, ale w końcu oni nie rozrabiają po browarze. Znam tych co piją i wiem, że zawsze na wypiciu jednego czy dwóch się kończy a potem idą do domu. Z drugiej strony wiem, że gdyby zrobili jakąś burdę pod wpływem alkoholu, to na pewno by ich zgarnęli i nigdy więcej nie pozwalali pić.
Słyszałem kiedyś, że w ramach jakiejś akcji w mojej byłej szkole, policjanci grali w piłkę

Ciekawe, dlaczego nagle w murów zniknęły hasła "HWDP" ??? Ciekawe, dlaczego coraz częściej się słyszy "policja", zamiast "psy" ?

Dobra, kończę bo się trochę rozpisałem... nie utożsamiaj całej policji z tymi, co biją za darmo na meczach, czy leją w pysk na przesłuchaniu. Owszem, tych drugich jest zdcydowanie więcej, jednak ja nigdy więcej nie będę klnąć na zachowanie policji. Bo słowo "Policja" to zbyt wielkie słowo, by po starciu z klikoma funkcjonariuszami łgać na cały organ militarny w Polsce...
Jeśli nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj na ten temat. Bo w tym wypadku kibic był niewinny, a policjant rzucił się na niego z pałą bez przyczyny.Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny
- herr_braun
- Juventino
No OK. Ja ten temat uznałem za dobry do podyskutowania o ogólnej sytuacji policji. A jeśli znasz źródła to podaj bo ja nie jestem przekonany co do niewinności tego kibica, ale jak już zaznaczyłem mogę się mylić.pan Zambrotta pisze:Jeśli nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj na ten temat. Bo w tym wypadku kibic był niewinny, a policjant rzucił się na niego z pałą bez przyczyny.Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny
@ preclix: czytanie ze zrozumieniem się kłania

A włodi :shock: :shock:
nie będę cię obrażał ale w 100% dałeś się zdemoralizować wporuszanych przez nas kwestiach
- Kali
- Juventino
Chłopak podszedł do policjanta i powiedział, że się źle czuje a tenJuve The Best pisze: Policjant zaprowadził go do lekarza policyjnego, który był na miejscu. Wezwano pogotowie, które zabrało go do szpitala w Lublinie - powiedziała Laszczka-Rusek.
mu na to "spierda**j do kolegów!!"
Chłopak pierwszy raz na wyjazd pojechał i prosze!! Na filmie widać, że policjant atakuje spokojnego kibica. Tak być nie może. O ile wiem jutro mają do Zamościa przyjechać kibice z regionu. Tą sprawe trzeba nagłośnić!! Coś podobnego było kiedy policjant spałował chłopaka w Słupsku pare lat temu. Przełożono mecz Hetmana z Tłokami bo policja obawia się rewanżu...
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2005, 20:49 przez Kali, łącznie zmieniany 2 razy.
Ti Amo Juve!
- koki90
- Juventino
Nie musieli przecież od razu tyle uderzeń mu zadawać!! wystarczyło jedno 2 lub nawet wcale...wystarczyło go obezwładnić jeśli sprawiał jakies problemy...o ile je sprawiał..Myśle, że prokuratura powinna bardzo dokłądnie zbadać tę sprawe i jak najszybciej wyjaśnić. Jak kibice mogą się bezpiecznie czuć na stadionach kjiey dzieją się takie rzeczy...
Ja równierz miałem niemiłe "starcie" z pałami.
Mój kolega Marcin mieszkał blok dalej ode mnie.W domu wdychał (głupota..) gaz z zapalniczki, przedtem jakieś zioło, grzyby..no i umarł. Ja w tym czasie byłem w domu, siedziałem na kompie (GG). O jego śmierci dowiedziałem się z opisów. Na następny dzień dostałem wezwanie na policję. Byłem wezwany jako ŚWIADEK, ZNAWCA, OSKARŻONY (czy cos w tym stylu). I tak oto sobie pały WYMYŚLIŁY ,że o godzinie 18 żegnałem się z nim jakbym wiedział, że za niedługo On będzie martwy
:?

Ja równierz miałem niemiłe "starcie" z pałami.
Mój kolega Marcin mieszkał blok dalej ode mnie.W domu wdychał (głupota..) gaz z zapalniczki, przedtem jakieś zioło, grzyby..no i umarł. Ja w tym czasie byłem w domu, siedziałem na kompie (GG). O jego śmierci dowiedziałem się z opisów. Na następny dzień dostałem wezwanie na policję. Byłem wezwany jako ŚWIADEK, ZNAWCA, OSKARŻONY (czy cos w tym stylu). I tak oto sobie pały WYMYŚLIŁY ,że o godzinie 18 żegnałem się z nim jakbym wiedział, że za niedługo On będzie martwy

- Kali
- Juventino
- włodi
- Juventino
To dobrze ze mnie niebedziesz obrazał bo ja tez bym cie musiał obrazic a kibicujemy jedenemu klubowi wiec to by była głupota obrazac swoich.herr_braun pisze:No OK. Ja ten temat uznałem za dobry do podyskutowania o ogólnej sytuacji policji. A jeśli znasz źródła to podaj bo ja nie jestem przekonany co do niewinności tego kibica, ale jak już zaznaczyłem mogę się mylić.pan Zambrotta pisze:Jeśli nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj na ten temat. Bo w tym wypadku kibic był niewinny, a policjant rzucił się na niego z pałą bez przyczyny.Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny
@ preclix: czytanie ze zrozumieniem się kłania![]()
![]()
A włodi :shock: :shock:
nie będę cię obrażał ale w 100% dałeś się zdemoralizować wporuszanych przez nas kwestiach
Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja.
Aha Dodam jescze ze ostatnio miałem akcje ze z kumplami przeszlismy przez ulice w nie na pasach zawołali nas i jescze jakis koles z laską tez przechodzili w tym miejscu co my ich tez zawołali spisali ich i puscili a do nas mówią to co mandaciki wypisujemy a my ze nie i czemu panowie ich puscili a nam mandaty chcą dac bo oni nam sie (cenzura) podobali a wy nie i po 50zł do zapłaty co to za sprawiedliwosc
- herr_braun
- Juventino
I. tylko kilka % społeczeństwa to ludzie inteligentniwłodi pisze:Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja
II. Większość nie zawsze ma racje, nawet tak znacząca
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym[/quote] to owszem, demoralizacja!
- włodi
- Juventino
herr_braun pisze:I. tylko kilka % społeczeństwa to ludzie inteligentniwłodi pisze:Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym\ to owszem, demoralizacja!
ja niemam 12lat jak to ktos wyzej napisał i wogóle co ty mozesz wiedziec o moich powodach do lubienia czy nielubienia to mi niemów ze usłyszałem gdzies tam hwdp to tez ich nielubie bo wszyscy tak mówią nieznasz mnie wiec a ja niemam listy napisanej policjatów i krzyzków czy kółek prz nazwiskach pozaznaczanych kogo lubie kogo nie to co robi ta policyjna mniejszosc działa na opinie całej polskiej policji
- herr_braun
- Juventino
Swoimi powyższymi postami zapracowałeś na taką a nie inną opinię. A szkoda że dopiero teraz przyznajesz że jest to mniejszość. Ale i tak miło że się troche wycofujesz.włodi pisze:herr_braun pisze:I. tylko kilka % społeczeństwa to ludzie inteligentniwłodi pisze:Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym\ to owszem, demoralizacja!
ja niemam 12lat jak to ktos wyzej napisał i wogóle co ty mozesz wiedziec o moich powodach do lubienia czy nielubienia to mi niemów ze usłyszałem gdzies tam hwdp to tez ich nielubie bo wszyscy tak mówią nieznasz mnie wiec a ja niemam listy napisanej policjatów i krzyzków czy kółek prz nazwiskach pozaznaczanych kogo lubie kogo nie to co robi ta policyjna mniejszosc działa na opinie całej polskiej policji
Pozdro
- włodi
- Juventino
na jaką opinie zapracowałem??? zresztą mysle ze ta nasza rozmowa niema sensuherr_braun pisze:Swoimi powyższymi postami zapracowałeś na taką a nie inną opinię. A szkoda że dopiero teraz przyznajesz że jest to mniejszość. Ale i tak miło że się troche wycofujesz.włodi pisze:herr_braun pisze:
I. tylko kilka % społeczeństwa to ludzie inteligentni
Pozdro
Pozdro