Policjant skatował kibica?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 18:06

Bart7 pisze:
herr_braun pisze: I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Hsła typu HWDP nigdy by nie powstały gdyby policja zajmowała sie chronieniem i pomocom obywatelom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PSY same są sobie winne...
No ale zwróć uwagę że nie wszyscy policjanci są agresywni i popełniają wykroczenia (powiedziałbym bym że znacząca większość sprawuje swoją pracę tak jak powinna). A skrót HWDP, którego nie trzeba chyba rozwijać, nie odnosi się do złych policjantów, tlyko do Policji. A takie uogólnienia są bardzo krzywdzące.

x_men_1988 pisze:Sorry ale jak ty uważasz że (zakładając że ten kibic coś powiedział) psy miały prawo podejśc i go spałować (uderzenie taką pałka policyjną to niewiarygodny ból - pomyśleć jak musiało boleć te kilkanascie uderzeń w głowe ) , to to tylko świadczy o twoim kretyniżmie , a nie np. o moim bo określam ich jako psy !!
Nie no, bez przesady. Nie jeśli coś powiedział. Ale wydaje mi się że tu nie chodziło o to że jakiś grzeczny kibic coś powiedział, a zły pies mu nakładł pał w łeb. Filmik zapodany nieco wyżej obejmuje zapewne część wydarzenia, które filmował zresztą kibic więc bez problemu mógł wyciąć np. początek.
Ale jeśli tacy kibice są agresywni to ja nie uktywam że policja ma prawo i pałować ( a przynajmniej powinna mieć). Wolę żeby poturbowali jakiegoś drecha(co wywnioskować można z filmiku :prochno: ) niż np. za parę lat ci goście mieliby pobić np.mojego syna, który uprosił mnie żebym pozwolił mu pojechać na mecz. A ty??

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 18:38

herr_braun pisze:
Bart7 pisze:
herr_braun pisze: I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.
Hsła typu HWDP nigdy by nie powstały gdyby policja zajmowała sie chronieniem i pomocom obywatelom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PSY same są sobie winne...
No ale zwróć uwagę że nie wszyscy policjanci są agresywni i popełniają wykroczenia (powiedziałbym bym że znacząca większość sprawuje swoją pracę tak jak powinna). A skrót HWDP, którego nie trzeba chyba rozwijać, nie odnosi się do złych policjantów, tlyko do Policji. A takie uogólnienia są bardzo krzywdzące.

x_men_1988 pisze:Sorry ale jak ty uważasz że (zakładając że ten kibic coś powiedział) psy miały prawo podejśc i go spałować (uderzenie taką pałka policyjną to niewiarygodny ból - pomyśleć jak musiało boleć te kilkanascie uderzeń w głowe ) , to to tylko świadczy o twoim kretyniżmie , a nie np. o moim bo określam ich jako psy !!
Nie no, bez przesady. Nie jeśli coś powiedział. Ale wydaje mi się że tu nie chodziło o to że jakiś grzeczny kibic coś powiedział, a zły pies mu nakładł pał w łeb. Filmik zapodany nieco wyżej obejmuje zapewne część wydarzenia, które filmował zresztą kibic więc bez problemu mógł wyciąć np. początek.
Ale jeśli tacy kibice są agresywni to ja nie uktywam że policja ma prawo i pałować ( a przynajmniej powinna mieć). Wolę żeby poturbowali jakiegoś drecha(co wywnioskować można z filmiku :prochno: ) niż np. za parę lat ci goście mieliby pobić np.mojego syna, który uprosił mnie żebym pozwolił mu pojechać na mecz. A ty??
No Comment :shock:

P.S. Dla ciebie lepiej by bylo jakby skatowali drecha bo co bo to ze chodzi w dresach(sam chodze) to jest wyrzutek spoleczenstwa bydle i nie wiadomo co.Ale to ze chodzi w dresach to nie znaczy ze ktos jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wogule gdyby ciebie spotkalo takie nieszczescie to chialbym widziec i slyszec co bys mowil...dla mnie jestes gnojem takim samym jak te psy.Oby mniej takich jak ty...

P.S.2 Do gosci majacych troche wspolczucia i do tych ktorzy nie sa robotami bez uczuc.

numer konta, na które można wpłacać pieniądze dla rodziców Adriana

80150018071018001255320000 KREDYT BANK S.A

A.C.A.B & HWDP Adrian 3m sie!!! STAL RZESZÓW&HETMAN ZAMOŚĆ

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 18:46

herr_braun pisze:Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny. Prawdopodobnie gdyby policjant zostal pobity to nic by nikt nie mówił, a tak to wielka burza.

I wogóle wkurza mnie sytuacja zpolicją w tym kraju! Teksty typu HWDP, określanie policji psami jest przejawem kretynizmu i albo uleganiu większości 'mądrych' albo poprostu bycie na bakier z prawem.

Dla mnie przykłady podawane przez niektórych z was świadczą tylko o tym że jak w każdym zawodzie trafią się ludzie głupi i bezwzględni, a może nawet niewyżyci. Ale wyjątek potwierdza regułę.
Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 19:45

włodi pisze: Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym
A co złego jest w byciu policjantem ? Tak bardzo najeżdżasz na policje a pomyśl co by się stało gybyś pojechał na mecz wyjazdowy bez obstawy policji.
Gwarantuje Ci że poszkodowany nie przechodził sobie spokojnie obok kordonu policyjnego i nagle został zaatakowany - pomyśl nad tym. Z twoich wypowiedzi wnioskuje że bywasz na meczach i pewnie doskonale wiesz że policja sama bójek nie zaczyna.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 19:47

włodi pisze:
Dla mnie przykłady podawane przez niektórych z was świadczą tylko o tym że jak w każdym zawodzie trafią się ludzie głupi i bezwzględni, a może nawet niewyżyci. Ale wyjątek potwierdza regułę.
Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym
To Ty pomyśl nad swoją wypowiedzią. Owszem, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> którzy walą pałą za darmo trzeba wytępić z policji, chociaż wiem że to trudne zadanie. Po pierwsze nikt nie chce się nawet do tego ruszyć, a po drugie jest ich bardzo wielu i przypominało by to walkę z wiatrakami. Natomiast hasła "HWDP" są wymierzane w całą policję. Kiedy idzie Bogu ducha winien dzielnicowy ulicą, wielu psioczy na niego, bo w końcu jest policjantem. Policja przecież wali w pysk, katuje kibiców itd. :roll: Zauważ, że nie każdy tak robi. Jednak kiboli to nie obchodzi. Dla nich każdy powinien gryźć piach. Więc wyzywają ów dzielnicowego, a z nimi wyzywają go 12-latki, które nasłuchały się hip-hopowych tekstów z VIVA. Nigdy nie miały do czynienia z policją, jednak nie nawidzą jej, bo w końcu większość jej nie nawidzi. 12-latki nie mają własnego zdania, więc robią tak jak większość....
Czemu tak bronię Policji ? od kilku miesięcy mamy nowych policjantów na osiedlu. Nie wiem, dlaczego ich wymieniono, jednak jestem z tego zadowolony. Tamci zatrzymali mnie na rowerze i zaczęli poniżać. Z resztą, mówiłem o nich w innym topicu. Jednak wróćmy do nowych:
Otóż nowi są... sympatyczni, inteligentni i ludzcy. Na początku wielu do nich żywiło uraz, jednak szybko się przekonali że nie są źli. Kiedy chodzą na patrol po ulicach, ludzie kłaniają sie im, a oni przechodnią. Przymróżają oko na pijących na murku chłopaków. Owszem, czasem zagadują i pouczają, że nie wolno pić, ale w końcu oni nie rozrabiają po browarze. Znam tych co piją i wiem, że zawsze na wypiciu jednego czy dwóch się kończy a potem idą do domu. Z drugiej strony wiem, że gdyby zrobili jakąś burdę pod wpływem alkoholu, to na pewno by ich zgarnęli i nigdy więcej nie pozwalali pić.
Słyszałem kiedyś, że w ramach jakiejś akcji w mojej byłej szkole, policjanci grali w piłkę :P . Do dziś żałuję, że nie widziałem ich w akcji, bo podobno zabawa była przednia. Czasem widze ich, jak dają maluchom ponosić czapkę policyjną dla zabawy.
Ciekawe, dlaczego nagle w murów zniknęły hasła "HWDP" ??? Ciekawe, dlaczego coraz częściej się słyszy "policja", zamiast "psy" ? :think: Z resztą nie wierzę, by przez całe Wasze życie spotykaliście się z negatywnymi przejawami zachowań policjantów.
Dobra, kończę bo się trochę rozpisałem... nie utożsamiaj całej policji z tymi, co biją za darmo na meczach, czy leją w pysk na przesłuchaniu. Owszem, tych drugich jest zdcydowanie więcej, jednak ja nigdy więcej nie będę klnąć na zachowanie policji. Bo słowo "Policja" to zbyt wielkie słowo, by po starciu z klikoma funkcjonariuszami łgać na cały organ militarny w Polsce...
Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny
Jeśli nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj na ten temat. Bo w tym wypadku kibic był niewinny, a policjant rzucił się na niego z pałą bez przyczyny.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:29

pan Zambrotta pisze:
Nie znam dokładnie tej sprawy, ale znam życie. Zapewne pobity kibol nie był bez winy, być może był agresywny
Jeśli nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj na ten temat. Bo w tym wypadku kibic był niewinny, a policjant rzucił się na niego z pałą bez przyczyny.
No OK. Ja ten temat uznałem za dobry do podyskutowania o ogólnej sytuacji policji. A jeśli znasz źródła to podaj bo ja nie jestem przekonany co do niewinności tego kibica, ale jak już zaznaczyłem mogę się mylić.

@ preclix: czytanie ze zrozumieniem się kłania :D :D

A włodi :shock: :shock:
nie będę cię obrażał ale w 100% dałeś się zdemoralizować wporuszanych przez nas kwestiach

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:40

Juve The Best pisze: Policjant zaprowadził go do lekarza policyjnego, który był na miejscu. Wezwano pogotowie, które zabrało go do szpitala w Lublinie - powiedziała Laszczka-Rusek.
Chłopak podszedł do policjanta i powiedział, że się źle czuje a ten
mu na to "spierda**j do kolegów!!"
Chłopak pierwszy raz na wyjazd pojechał i prosze!! Na filmie widać, że policjant atakuje spokojnego kibica. Tak być nie może. O ile wiem jutro mają do Zamościa przyjechać kibice z regionu. Tą sprawe trzeba nagłośnić!! Coś podobnego było kiedy policjant spałował chłopaka w Słupsku pare lat temu. Przełożono mecz Hetmana z Tłokami bo policja obawia się rewanżu...
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2005, 20:49 przez Kali, łącznie zmieniany 2 razy.

Ti Amo Juve!
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:40

Nie musieli przecież od razu tyle uderzeń mu zadawać!! wystarczyło jedno 2 lub nawet wcale...wystarczyło go obezwładnić jeśli sprawiał jakies problemy...o ile je sprawiał..Myśle, że prokuratura powinna bardzo dokłądnie zbadać tę sprawe i jak najszybciej wyjaśnić. Jak kibice mogą się bezpiecznie czuć na stadionach kjiey dzieją się takie rzeczy... :think:

Ja równierz miałem niemiłe "starcie" z pałami.

Mój kolega Marcin mieszkał blok dalej ode mnie.W domu wdychał (głupota..) gaz z zapalniczki, przedtem jakieś zioło, grzyby..no i umarł. Ja w tym czasie byłem w domu, siedziałem na kompie (GG). O jego śmierci dowiedziałem się z opisów. Na następny dzień dostałem wezwanie na policję. Byłem wezwany jako ŚWIADEK, ZNAWCA, OSKARŻONY (czy cos w tym stylu). I tak oto sobie pały WYMYŚLIŁY ,że o godzinie 18 żegnałem się z nim jakbym wiedział, że za niedługo On będzie martwy :prochno: :?

Tomecki99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:41

Krotko i na temat: HWDP !!

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:45

Ti Amo Juve!
włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:58

herr_braun pisze:
pan Zambrotta pisze:
No OK. Ja ten temat uznałem za dobry do podyskutowania o ogólnej sytuacji policji. A jeśli znasz źródła to podaj bo ja nie jestem przekonany co do niewinności tego kibica, ale jak już zaznaczyłem mogę się mylić.

@ preclix: czytanie ze zrozumieniem się kłania :D :D

A włodi :shock: :shock:
nie będę cię obrażał ale w 100% dałeś się zdemoralizować wporuszanych przez nas kwestiach
To dobrze ze mnie niebedziesz obrazał bo ja tez bym cie musiał obrazic a kibicujemy jedenemu klubowi wiec to by była głupota obrazac swoich.
Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja.
Aha Dodam jescze ze ostatnio miałem akcje ze z kumplami przeszlismy przez ulice w nie na pasach zawołali nas i jescze jakis koles z laską tez przechodzili w tym miejscu co my ich tez zawołali spisali ich i puscili a do nas mówią to co mandaciki wypisujemy a my ze nie i czemu panowie ich puscili a nam mandaty chcą dac bo oni nam sie (cenzura) podobali a wy nie i po 50zł do zapłaty co to za sprawiedliwosc

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:07

włodi pisze:Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja
I. tylko kilka % społeczeństwa to ludzie inteligentni
II. Większość nie zawsze ma racje, nawet tak znacząca
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym[/quote] to owszem, demoralizacja!

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:12

herr_braun pisze:
włodi pisze:Z tego wynika ze 95% ludzi(młodziezy zebys niepomyslał o dziadkach i babciach) jest zdemoralizowanych w poruszonych kwestiach jesli według ciebie nielubienie policji to jest demoralizacja
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym\ to owszem, demoralizacja!

ja niemam 12lat jak to ktos wyzej napisał i wogóle co ty mozesz wiedziec o moich powodach do lubienia czy nielubienia to mi niemów ze usłyszałem gdzies tam hwdp to tez ich nielubie bo wszyscy tak mówią nieznasz mnie wiec a ja niemam listy napisanej policjatów i krzyzków czy kółek prz nazwiskach pozaznaczanych kogo lubie kogo nie to co robi ta policyjna mniejszosc działa na opinie całej polskiej policji

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:49

włodi pisze:
herr_braun pisze:
III. Nielubienie z jakiegoś konkretnego powodu ok. ale nie lubienie takie jak ty wyznajesz [quote="włodi]Jak tak bardz ich bronisz to moze sam jestes lub zostaniesz POLICJANTEM ???pomysl nad tym\ to owszem, demoralizacja!

ja niemam 12lat jak to ktos wyzej napisał i wogóle co ty mozesz wiedziec o moich powodach do lubienia czy nielubienia to mi niemów ze usłyszałem gdzies tam hwdp to tez ich nielubie bo wszyscy tak mówią nieznasz mnie wiec a ja niemam listy napisanej policjatów i krzyzków czy kółek prz nazwiskach pozaznaczanych kogo lubie kogo nie to co robi ta policyjna mniejszosc działa na opinie całej polskiej policji
Swoimi powyższymi postami zapracowałeś na taką a nie inną opinię. A szkoda że dopiero teraz przyznajesz że jest to mniejszość. Ale i tak miło że się troche wycofujesz.
Pozdro

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 22:22

herr_braun pisze:
włodi pisze:
herr_braun pisze:

Swoimi powyższymi postami zapracowałeś na taką a nie inną opinię. A szkoda że dopiero teraz przyznajesz że jest to mniejszość. Ale i tak miło że się troche wycofujesz.
Pozdro
na jaką opinie zapracowałem??? zresztą mysle ze ta nasza rozmowa niema sensu
Pozdro

ODPOWIEDZ