3 najlepszych piłkarzy Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2005, 18:54

Trudno jest wymienic trzech zawodnikow bo wg mnie cala druzyna jest swietna. No ale jesli juz musze to ta trojka sa Del Piero, Buffon i Emerson.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 00:27

Teraz chyba moje typy się troszeczkę zmieniły 8)

-Zlatan Ibrahimovic
-Pavel Nedved
-DavidTrezeguet

W rezerwach w moich typach zostają mi tacy pilkarze jak: Patrick Vieira , ale jeszcze nie mogę go wytypować bo za mało meczy zagrał w naszej Satrej damie :-D .I Alex Del Piero w dzisiejszym meczu pokonali Biellese popisał się hat-trickiem powoli pracuje na moją najlepsza trujke :D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 00:42

farmer16 pisze:Teraz chyba moje typy się troszeczkę zmieniły 8)

-Zlatan Ibrahimovic
-Pavel Nedved
-DavidTrezeguet

W rezerwach w moich typach zostają mi tacy pilkarze jak: Patrick Vieira , ale jeszcze nie mogę go wytypować bo za mało meczy zagrał w naszej Satrej damie :-D .I Alex Del Piero w dzisiejszym meczu pokonali Biellese popisał się hat-trickiem powoli pracuje na moją najlepsza trujke :D
Wszystko pięknie i ładnie nazwiska piłkarzy wybitnych są przez Ciebie wymienione i zgadzam się z nimi w zupełności chociaż uważam że drużyna to zgrany kolektyw i nie jeden piłkarz stanowi o jej sile a cały wyrównany skład.

Trzy bramki w dzisiejszym sparingu to strzelił Trezeguet.
:dance:
Proszę popracuj nad otrografią ... pisze się trójke

piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 00:43

farmer16 pisze:
I Alex Del Piero w dzisiejszym meczu pokonali Biellese popisał się hat-trickiem powoli pracuje na moją najlepsza trujke :D
Taa a świstak siedzi bo sreberka były z przemytu :wink: . Nie ma jak czytanie ze zrozumieniem. http://www.juvepoland.com/news.php?id=4115 wejdz i przeczytaj jeszcze raz :prochno: . Czytania rzeby zroumiec co sie czyta to się uczą dzieci w 1-3 klasie w podstawówce :smile: .

Ps jak byś nie zrozumiał to
Hat-trickiem popisał się David Trezeguet, dwie bramki dołożył Alessandro Del Piero, a jedną Adrian Mutu.

BLOODY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 00:49

1. PAVEL NEDVED -> niewatpliwie zawodnik ktory sam moze przesadzic o losach meczu , a gdy ma forme jest nie do zatrzymania.

2.ZLATAN IBRAHIMOVIC -> nowy nabytek , a spisuje sie nadzwyczaj dobrze . Kto przypuszczal , ze az tak dobrze poradzi sobie w serie a ?? Jest stosunkowy mlody , posiada ogromny talent do gry , i ma znakomite warunki fizyczne . Czego wiecej chciec ??

3.GIANLUIGI BUFFON -> Jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie , przez wielu uwazany za najlepszego . Stanowi bariere nie do przejscia . Kazdy zespol chcialby go miec u siebie , lecz to tylko ich marzenia :smile:

Mimo wszystko kazdy zawodnik JUVENTUSU obdarzony jest ogromnymi umiejatnosciami . Wszyscy razem stanowia druzyne , czego brakuje w wielu innych klubach .

JUVE - to jest naprawdę ważne
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 01:02

piterweg pisze:
farmer16 pisze:
I Alex Del Piero w dzisiejszym meczu pokonali Biellese popisał się hat-trickiem powoli pracuje na moją najlepsza trujke :D
Taa a świstak siedzi bo sreberka były z przemytu :wink: . Nie ma jak czytanie ze zrozumieniem. http://www.juvepoland.com/news.php?id=4115 wejdz i przeczytaj jeszcze raz :prochno: . Czytania rzeby zroumiec co sie czyta to się uczą dzieci w 1-3 klasie w podstawówce :smile: .

Ps jak byś nie zrozumiał to
Hat-trickiem popisał się David Trezeguet, dwie bramki dołożył Alessandro Del Piero, a jedną Adrian Mutu.
Ale wy to jesteście raz mi się ponyliło zaraz afera na całe forum :P Chciałem napisac , ze Del piero strzeił 2 gole przepraszam za ten błąd to juz się nie powtórzy 8) Sory za ten błąd trujkę poniewaz napisałem go błędnie bo nie chce mi się zaciągac drugiego palca na alt. i spac mi się chce same oczy mi się zamykaja :oops: Teraz już będzie mi się chciało pisac takie rzeczy po waszych upomnieniach :twisted:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
xabi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2005, 21:29

według mnie najlepszym piłakarzem Juve był Cannavaro ale w trójce powinni się również znaleźć Alex Del Piero i Camoranesi :-D byłby tu Zlatan gdyby nie marnował tylu sytuacji...przede wszystkim w LM :(

diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2005, 15:27

tym najlepszym powinien być Zlatan, niestety zmarnował za dużo sytuacji, no i przede wszystkim nbie strzelił bramy w Champions League...tak wiec stawiam na trójcę:

Cannavaro- odrodził się w Juve a Inter do dziś żałuje że go oddał, chyba najlepszy oprócz Terrego jak nie lepszy w poprzednim sezonie

Emerson- znakomicie poukłądał grę w środku pola Juve...w tym sezonie będzie miał za partnera Vieirę to myśle że będzie jeszsze lepszy

Del Piero- początek sezonu fatalny, za to w drugiej połówce roztsrzelał się i zaliczał piękne asysty...poprostu bez niego trudno wyobraźić sobie Juventus :D

ODPOWIEDZ