Gianluca Zambrotta :)
- wyzuj
- Juventino
Zambrotta jest zawodnikiem , o którym można mówic dużo rzeczy i to dobrych rzeczy.Moim daniem jest najlepszym lewym obrońcą na świecie.Jest pewnym punktem Starej Damy jak i reprezentacji Włoch.Na jego rajdy i dośrodkowania można patrzeć godzinami. :-D
- JUVENTINO NA SMIERC
- Juventino
Gianluca ZAMBROTTA to jeden z najlepszych w Juve!!!! Prawdę mówiąc Juve bez niego nie byłby Juve. Jest niesamowicie szybki, świetnie dośrodkowuje, drybluje, wkłada całe serce w grę. Giggi, Zambro, Nedved to jest wielki JUVENTUS i taki będzie aż nie pojawią się ich następcy.
- Juve_10
- Juventino
Gianluca Zambrotta to jeden z najlepszych graczy na
swojej pozycji,większość klubów świata chciało go
mieć ale raczej nikt go nie wykupi.
Bez tego zawodnika ciężko wyobrażam sobie
Juventus.
Jest kluczowym graczem naszej drużyny
swojej pozycji,większość klubów świata chciało go
mieć ale raczej nikt go nie wykupi.
Bez tego zawodnika ciężko wyobrażam sobie
Juventus.
Jest kluczowym graczem naszej drużyny
- faller
- Juventino
mnowomiejsky pisze:(...) Na przyklad jeszcze w pamietnym meczu z Realem Madryt, rozgrywanym na Delle Alpi, gral jako prawy obronca, i pieknie asystowal przy trzeciej bramce- Nedveda- przerzucajac mu pilke na dobieg.
Chyba wszyscy pamiętamy ten wspaniały mecz. Gdy mam dola zawsze oglądam ten mecz

Uważam, ze Zambrotta nie pokazuje, na co go stać na lewej obronie. Nie powiem jest najlepszym lewym obrońca, jakiego "my" mamy i jakiego ma Squadra Azzurra, ale jak już pisałem. Uważam ze Gianluca dużo stracił po "przeprowadzce" na lewa pomoc.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2005, 23:57 przez faller, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pawełek
- Juventino
zambor wiele robi w juve... dogrywa piłki... rozwija akcje... i zatrzymuje napastników rywali (robi to bardzo dobrze) a pozatym jest wszechstronny bo moze grac na prawej jak i lewej obronei a takze na lewej pomocy
forza juve !!
forza juve !!
Sky is the limit!
- rafal005
- Juventino
Gdy dostał czerwoną kartkę z Holandią w 33 minucie i prawie cały mecz Włosi się musieli bronić :lol: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Tylko Zambro nie zagrał sobie w finale_Jah pisze: Głośno o nim było już na Euro2000, wszak, od tamtej pory, poczynił niebywały postęp.
- _Jah
- Juventino
Ale nie w sensie, że te Euro było dla niego udane, tylko, że już wtedy uważany był za jednego z najlepszych prawych pomocników w Europie.rafal005 pisze:Gdy dostał czerwoną kartkę z Holandią w 33 minucie i prawie cały mecz Włosi się musieli bronić :lol: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Tylko Zambro nie zagrał sobie w finale_Jah pisze: Głośno o nim było już na Euro2000, wszak, od tamtej pory, poczynił niebywały postęp.![]()
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Pilekww
- Juventino
Zambrotta jest dla mnie najlpeszym lewym "ofensywnym" obrońcą na świecie jest bardzo szybko kopie piłke do przodu mija przciwnika i ma go za plecami to jest struś pendziwiatr. to fantastyczny zawodnik
FORZA ZAMBROTTA
FORZA ZAMBROTTA
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- TreDelIbra
- Juventino
Dla mnie Zambro jest najlepszym lewym obrońcą na świecie :]
Nie wybaczylbym Luckowi gdyby mu pozwolil odejsc
Z resztą sam Zambrotta mówił ,że nie ma zamiaru sie ruszac z Turynu :]
Nie wybaczylbym Luckowi gdyby mu pozwolil odejsc

- Corcky
- Juventino
A mi sie wydawało że to Del Piero asystował :roll: choc mogę sie mylicmnowomiejsky pisze:(...) Na przyklad jeszcze w pamietnym meczu z Realem Madryt, rozgrywanym na Delle Alpi, gral jako prawy obronca, i pieknie asystowal przy trzeciej bramce- Nedveda- przerzucajac mu pilke na dobieg.
A co do samego Zambro to piłkarz rzeczywiście świetny - uniwersalny - a dodattkowo bardzo ambitny. Ma ciąg na bramkę, szkoda tylko ze strzal mąło bramek, ale oby w tym sezonie sie to zmieniło

Alessandro Del Piero ole!
- farmer16
- Juventino
Jeessttt 8) Gianluca Zambrotta podpisał ontrakt z Juve do 2010 roku. Świetna wiadomośc niedawno do 2008 a teraz już do 2010 będziemy mieli naszrgo najlepszego lewego obrońcę świata dwa lata dłużej niż zapowiadano. Zawsze świetna wiadomość jak jakiś pilkarz przedłuża kontrakt z ukochanym klubem. Mam nadzieję , że do 2010 czyli za 5 lat nie dozna żadnych kontuzji i zdobędzie dużo sukcesow juventusem i oby przedłużal jescze kilka razy kontrakty ze Starą damą :-D
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Gigi1986
- Juventino
Super nowoczesny boczny obrońca ,który pasuje tylko i wyłącznie do wielkiego JUVENTUSU. Moggi jak najszybciej powinien przedstawić mu nowe warunki kontraktu bo pare drużyn z europy bacznie przygląda sie naszemu lewemu obrońcy. Niewykluczone,że Roberto Carlos odejdzie z Realu po sezonie i zamarzy im się wtedy nasz Gianluca. Nie można dopuścić do tego aby stracić tak świetnego obrońce.
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- Railis
- Qualità Juventino
Zambro jest jednym z piłkarzy których w lot utożsamiam z Juve. Podziwiam w nim to że potrafi biegać po bokach po całej długości boiska przez cały mecz. Jest takim cichym dogrywaczem do atakujących. Wszędzie jest go pełno i to mi się w nim podoba. Forza Zambro !