Gianluca Zambrotta :)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wyzuj

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 21:11

Zambrotta jest zawodnikiem , o którym można mówic dużo rzeczy i to dobrych rzeczy.Moim daniem jest najlepszym lewym obrońcą na świecie.Jest pewnym punktem Starej Damy jak i reprezentacji Włoch.Na jego rajdy i dośrodkowania można patrzeć godzinami. :-D

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 22:03

Zambrotta jest super graczem moze grac na kilku pozycjach a w dodatku gra bardzo dobrze musi zakonczyc kariere u nas :D

Obrazek
JUVENTINO NA SMIERC

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 21:49

Gianluca ZAMBROTTA to jeden z najlepszych w Juve!!!! Prawdę mówiąc Juve bez niego nie byłby Juve. Jest niesamowicie szybki, świetnie dośrodkowuje, drybluje, wkłada całe serce w grę. Giggi, Zambro, Nedved to jest wielki JUVENTUS i taki będzie aż nie pojawią się ich następcy.

Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 22:23

Gianluca Zambrotta to jeden z najlepszych graczy na
swojej pozycji,większość klubów świata chciało go
mieć ale raczej nikt go nie wykupi.
Bez tego zawodnika ciężko wyobrażam sobie
Juventus.
Jest kluczowym graczem naszej drużyny :wink:

faller

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 22:42

mnowomiejsky pisze:(...) Na przyklad jeszcze w pamietnym meczu z Realem Madryt, rozgrywanym na Delle Alpi, gral jako prawy obronca, i pieknie asystowal przy trzeciej bramce- Nedveda- przerzucajac mu pilke na dobieg.

Chyba wszyscy pamiętamy ten wspaniały mecz. Gdy mam dola zawsze oglądam ten mecz :D a w tym meczu Zambrotta grał na prawej pomocy tak dla ścisłości :wink:

Uważam, ze Zambrotta nie pokazuje, na co go stać na lewej obronie. Nie powiem jest najlepszym lewym obrońca, jakiego "my" mamy i jakiego ma Squadra Azzurra, ale jak już pisałem. Uważam ze Gianluca dużo stracił po "przeprowadzce" na lewa pomoc.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2005, 23:57 przez faller, łącznie zmieniany 1 raz.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 23:31

zambor wiele robi w juve... dogrywa piłki... rozwija akcje... i zatrzymuje napastników rywali (robi to bardzo dobrze) a pozatym jest wszechstronny bo moze grac na prawej jak i lewej obronei a takze na lewej pomocy

forza juve !!

Sky is the limit!
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 01:48

_Jah pisze: Głośno o nim było już na Euro2000, wszak, od tamtej pory, poczynił niebywały postęp.
Gdy dostał czerwoną kartkę z Holandią w 33 minucie i prawie cały mecz Włosi się musieli bronić :lol: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Tylko Zambro nie zagrał sobie w finale :cry: Ale poza tym to uważam, że jest genialny i mam nadzieję, że będzie grał u nas jeszzce wiele lat na takim wysokim poziomie :-D Pamiętam, że kiedyś w Championship Managerze Barcelona oferowała mi za niego bodajże 80 milionów Euro, ale go nie sprzedałem :twisted:

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 02:48

rafal005 pisze:
_Jah pisze: Głośno o nim było już na Euro2000, wszak, od tamtej pory, poczynił niebywały postęp.
Gdy dostał czerwoną kartkę z Holandią w 33 minucie i prawie cały mecz Włosi się musieli bronić :lol: Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Tylko Zambro nie zagrał sobie w finale :cry:
Ale nie w sensie, że te Euro było dla niego udane, tylko, że już wtedy uważany był za jednego z najlepszych prawych pomocników w Europie.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 15:04

Zambrotta jest dla mnie najlpeszym lewym "ofensywnym" obrońcą na świecie jest bardzo szybko kopie piłke do przodu mija przciwnika i ma go za plecami to jest struś pendziwiatr. to fantastyczny zawodnik

FORZA ZAMBROTTA

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 15:11

Dla mnie Zambro jest najlepszym lewym obrońcą na świecie :]
Nie wybaczylbym Luckowi gdyby mu pozwolil odejsc :D Z resztą sam Zambrotta mówił ,że nie ma zamiaru sie ruszac z Turynu :]

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 19:40

mnowomiejsky pisze:(...) Na przyklad jeszcze w pamietnym meczu z Realem Madryt, rozgrywanym na Delle Alpi, gral jako prawy obronca, i pieknie asystowal przy trzeciej bramce- Nedveda- przerzucajac mu pilke na dobieg.
A mi sie wydawało że to Del Piero asystował :roll: choc mogę sie mylic :wink:

A co do samego Zambro to piłkarz rzeczywiście świetny - uniwersalny - a dodattkowo bardzo ambitny. Ma ciąg na bramkę, szkoda tylko ze strzal mąło bramek, ale oby w tym sezonie sie to zmieniło :)

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 19:50

ForzaDelPiero pisze:A mi sie wydawało że to Del Piero asystował :roll: choc mogę sie mylic :wink:
Mylisz się niestety 8) To Zambrotta asystował.

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2005, 23:31

Jeessttt 8) Gianluca Zambrotta podpisał ontrakt z Juve do 2010 roku. Świetna wiadomośc niedawno do 2008 a teraz już do 2010 będziemy mieli naszrgo najlepszego lewego obrońcę świata dwa lata dłużej niż zapowiadano. Zawsze świetna wiadomość jak jakiś pilkarz przedłuża kontrakt z ukochanym klubem. Mam nadzieję , że do 2010 czyli za 5 lat nie dozna żadnych kontuzji i zdobędzie dużo sukcesow juventusem i oby przedłużal jescze kilka razy kontrakty ze Starą damą :-D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:10

Super nowoczesny boczny obrońca ,który pasuje tylko i wyłącznie do wielkiego JUVENTUSU. Moggi jak najszybciej powinien przedstawić mu nowe warunki kontraktu bo pare drużyn z europy bacznie przygląda sie naszemu lewemu obrońcy. Niewykluczone,że Roberto Carlos odejdzie z Realu po sezonie i zamarzy im się wtedy nasz Gianluca. Nie można dopuścić do tego aby stracić tak świetnego obrońce.

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 23:02

Zambro jest jednym z piłkarzy których w lot utożsamiam z Juve. Podziwiam w nim to że potrafi biegać po bokach po całej długości boiska przez cały mecz. Jest takim cichym dogrywaczem do atakujących. Wszędzie jest go pełno i to mi się w nim podoba. Forza Zambro !

ODPOWIEDZ