Forumowicz od A do Z - vol. 1
- _Jah
- Juventino
Jeżeli nie macie nic przeciwko, również zgłaszam swoją kandydaturę
.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nowe alfabety byly bardzo fajne i co najwazniejsze pisane schludnie i z glowa. Za niedoscigniony wzor alfabetu uwazam wciaz ten napisany przez Bad_Magick'a.
Watpie abym byl popularny na tym forum, ciagle sie z kims sprzeczam albo kogos krytykuje. Ale co tam, nie mam zamiaru tego zmieniac
. Ale dzieki za docenienie.
pozdr
Oj, zdecydowanie nie jestem faworytemMarcin-IRONEK pisze: EDIt: PS3. Oczywiście moim zdaniem tomcat też ma o dużo glosów za mało, ale cóżfaworyci nie zawsze wygrywają.

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Solaris
- Juventino
Żebyś się nie zdziwił...tomcatmi6 pisze:Oj, zdecydowanie nie jestem faworytemWatpie abym byl popularny na tym forum
Faktycznie alfabet Magicka to kawał dobrej roboty, widać ogólną poprawę między alfabetami z początku zabawy, a tymi nowymi. Doświadczenie robi swoje 8)
Alfabet jednak powinien pojawić się we wtorek

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
czyżby ? ja wcale tak nie uważam. Mimo, iż alfabet Magicka można by uznać za wzór i za jeden z najlepszych dotychczas napisanych to nie sądze, aby był dużo lepszy od np. alfabetów Dragona czy też Rybeq'a (obaj panowie pisali jako pierwsi). Ogólnie rzecz biorąc wysoki poziom alfabetów zaaobserwowano już na początku zabawySolaris pisze:Faktycznie alfabet Magicka to kawał dobrej roboty, widać ogólną poprawę między alfabetami z początku zabawy, a tymi nowymi. Doświadczenie robi swoje 8)

W nowej ankiecie zagłosuje na tomcatmi6.
- _Jah
- Juventino
No ja równieżUlTrAs pisze:
W nowej ankiecie zagłosuje na tomcatmi6.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Solaris
- Juventino
Wiadomo, że wszystkie napisane dotychczas alfabety są bardzo dobre, jednakże podobał mnie się pomysł alfabetu Bad Magicka i tylko dlatego oceniłem go wyżej niż innych userówUlTrAs pisze: Mimo, iż alfabet Magicka można by uznać za wzór i za jeden z najlepszych dotychczas napisanych to nie sądze, aby był dużo lepszy od np. alfabetów Dragona czy też Rybeq'a (obaj panowie pisali jako pierwsi)
Wiadomo że na początku był większy zapał do pisania, teraz to stało się bardziej "zwykłe". Osobiście jednak twierdzę, że im więcej alfabetów się pojawia tym bardziej są one ciekawe, co nie świadczy że pierwsze są złe. 8)UlTrAs pisze: Ogólnie rzecz biorąc wysoki poziom alfabetów zaaobserwowano już na początku zabawy![]()
Święta racjaUlTrAs pisze: czasami pojawiają się ciekawsze alfabety, czasami mniej ciekawe, jednak najważniejsze, że osoby, ktore je piszą, piszą od serca, hej !![]()

- M.
- Juventino
Tutaj znajdziecie mój alfabet. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że jest to takie ciężkie zadanie :? . Alfabet pisałem szczerze, od serca, nie znajdziecie w nim ani jednego kłamstwa. Jego napisanie wiele mi dało i cieszę się, że to zrobiłem. Jeszcze raz chciałem podziękować wsyzstkim tym, którzy oddali na mnie swój głos i mam nadzieję, że nie zawiodą się, czytając mój alfabet
. W nowej ankiecie (jeśli takowa w ogóle będzie :? ) zagłosuję na Coolfi'ego.
:roll:
- Coolfi
- Juventino
Wszyscy z tej stawki podnoszą poziom, a moim stażem się nie kieruj, nie jest to raczej powód do chluby. Niemniej dziękileniup pisze:Ciężki wybór ale głos ode mnie dla Coolfi'ego, który mimo krótkiego przebywania na forum pisze sensownie i podnosi poziom.
Za co, za co?mnowomiejsky pisze:zaglosuje ponownie na Coolfi'ego. Chce dorwac jego alfabet.

Alfabet by Diego przeczytałem od razu jak się pojawił, zresztą tak jak kilka poprzednich. Nie mam pojęcia co teraz napisać żeby za bardzo nie cukrzyć, więc po prostu Ci pogratuluję i podziękuje za szczerość
Ktoś napisał że alfabet Bad_Magicka jest tak dobry, że inne się do niego nie umywają. Może to i prawda, ale ja tak nie sądzę. Nie chodzi mi tu o to, że alfabet był zły, jednak nie można oceniać alfabetu po pięknych przemysleniach, wręcz wywodach na tematy niekiedy nawet tabu. Chodzi o to, aby otworzyć się przed forumowiczami i napisać co na sercu leży, nie koniecznie po to, aby ktoś wzdychał nad moją elokwencją, lecz po to, aby ktoś zaciekawił się moją osobą i moim życiem (dobrze mówię?

P.S. Eee tam... przerwy są do bani, wracam do pisania. Umierałem z nudów ;p.
Pozrowienia.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Każdy.
- Pawciosss
- Juventino
Hehe, szczerze mówiąc moim zdaniem już tego podawać nie musiałeś, bo i tak spore grono znalazło ten alfabet od razu po ukazaniu się goDiego pisze:Tutaj znajdziecie mój alfabet. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że jest to takie ciężkie zadanie :?

Coolfi -> zgadzam się z Tobą! Szczerze mówiąc zacząłem już o tym nawet pisać, myśląc, że nikt tego nie poruszył, ale po chwili spostrzegłem, że jednak ktoś to zauważył :)Trzeba spójrzeć na to innej strony, a nie jeśli chodzi o poziom. Każdy alfabet jest inny, bo piszę je różne osoby. Jedna jest poważna w tym alfabecie, druga wykazuje się swoim poczuciem humoru. Każdy z użytkowników dotyka innego zagadnienia(no może oprócz literki "J"

- Solaris
- Juventino
Coolfi ---> Tak, ale jeśli ktoś przeznacza sporą część alfabetu na przemyślenia, to też pokazuje jaki on jest. Życie nie jest płytkie i w alfabecie powinny znajdować się rzeczy i błahe, i mądre, wtedy pokażemy się z najlepszej strony.
Mam dylemat, stwierdziłem że zagłosuje na ParOOwę, ale będe nie konsekwenty i po przeczytaniu ostatnich postów całej czwórki stwierdzam, że mój głos powędruje do tomcatmi6
Diego ---> Podoba mnie się, że napisałeś dokładnie to co czujesz. Na zdrowy rozum - to o to tu przecież chodzi
PS... Alexxxxx
Mam dylemat, stwierdziłem że zagłosuje na ParOOwę, ale będe nie konsekwenty i po przeczytaniu ostatnich postów całej czwórki stwierdzam, że mój głos powędruje do tomcatmi6
Diego ---> Podoba mnie się, że napisałeś dokładnie to co czujesz. Na zdrowy rozum - to o to tu przecież chodzi
PS... Alexxxxx
- Coolfi
- Juventino
Oczywiście, że można pokusić się także o głębsze przemyślenia na temat życia, ale porównywanie alfabetów pod tym kątem jest niestosowne. W alfabecie mamy przedstawić siebie, nie swoje wywody. One mają stanowić jedynie dodatek, nie podstawę do oceny pracy.Solaris pisze:Coolfi ---> Tak, ale jeśli ktoś przeznacza sporą część alfabetu na przemyślenia, to też pokazuje jaki on jest. Życie nie jest płytkie i w alfabecie powinny znajdować się rzeczy i błahe, i mądre, wtedy pokażemy się z najlepszej strony.
Każdy.
Każdy.
- Solaris
- Juventino
A czy ja kiedykolwiek porównywałem pod tym względem kogoś alfabet...Coolfi pisze: Oczywiście, że można pokusić się także o głębsze przemyślenia na temat życia, ale porównywanie alfabetów pod tym kątem jest niestosowne. W alfabecie mamy przedstawić siebie, nie swoje wywody. One mają stanowić jedynie dodatek, nie podstawę do oceny pracy.
Ale skoro w alfabecie mamy przedstawić siebie, to nasze poglądy są jak najbardziej na miejscu. Osobiście wolę przeczytać co kto myśli, np. o biedzie w Afryce niż jaki jest jego ulubiony kolor. Wiadomo nie można budować alfabetu na samych wywodach, jak i na samych "błahostkach". Dlatego tak bardzo podobał mnie się alfabet Bad Magicka, gdyż udało mu się pogodzić jedno z drugim.
Tutaj zgodzę się w 100 procentachCoolfi pisze: Dla mnie to szansa na bliższe poznanie ludzi których szanuję za poglądy na różne tematy, zapisane tutaj, na forum.
- Coolfi
- Juventino
A czy ja kiedykolwiek napisałem, że porównywałeś?Solaris pisze: A czy ja kiedykolwiek porównywałem pod tym względem kogoś alfabet...
Poglądy owszem, gorzej z wywodami.Ale skoro w alfabecie mamy przedstawić siebie, to nasze poglądy są jak najbardziej na miejscu.
W alfabecie masz przedstawić swoją osobą tak, by inni poznali Cię jak najglębiej. Do wyrażania zdania na dany temat są wątki na forum.Osobiście wolę przeczytać co kto myśli, np. o biedzie w Afryce niż jaki jest jego ulubiony kolor.
Co masz na mysli pisząc "błahostki"? To wszystko co pozwala nam poznać daną osobę?Wiadomo nie można budować alfabetu na samych wywodach, jak i na samych "błahostkach".
Bad_Magick napisał świetny alfabet, ale nie uważam, że alfabet w którym "wywodów" nie było (np. leniupa) był choć trochę gorszy. Ten drugi (leniup) otworzył się przed nami bardzo, może nawet bardziej niż pierwszy (Bad_Magick).Dlatego tak bardzo podobał mnie się alfabet Bad Magicka, gdyż udało mu się pogodzić jedno z drugim.
Każdy.
Każdy.