Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 22:51

Ja lubie grać na defensywnego lu ofensywnego. Czasem jak nien ma u nas napastników to gram na napadzie i też mi to odpowiada.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 22:52

A mnie zwykle kaza isc na sempa i to najbardziej lubie 90%bramek moejej druzny ja strzelam :D szkoda ze zyje w Polsce i niema jak sie rozwijac :?

Forza Juve!
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 23:11

Gram w klubie od 8 lat. I tylko ostatniego sezonu nie grałem na bocznej obronie. Ale dzieki temu zaliczyłem najlepszy sezon w życiu - 5 bramek i 5 asyst! Jako pomocnik gra daje mi więcej satysfakcji ale jednoczesnie niesie ze sobą sporo stresu. W końcu muszę byc jednocześnie i z przodu i w tyle.
Kiedy czasami z konieczności wracam na obronę czyje jak momentalnie ta presja ze mnie zchodzi i gra się o wiele przyjemniej.
Teraz najbardziej pociaga mnie gra w środku. Może dlatego, że w druzynie brakuje rozgrywającego. Poza tym chciałym, żeby ode mnie więcej zależało. Może i mam ambicje, motywację i umiejętności ale to nie wystarczy. Żeby byc dobrym rozgrywającym trzeba się nim po prosu urodzić.
Zobaczymy co z tego wyjdzie a póki co bedę grał na bocznej pomocy. Może to jest najlepsze rozwiazanie miedzy ambicjami a tym co potrafie najlepiej.

27th

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 23:32

Ja uwielbiam pole karne przeciwnika :]
Rasowy napastnik :P

Artur_JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2005, 23:59

Ja osobiście gram w mojej drużynie na prawej pomocy i tak zagłosowałem :)

Beleg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 16:21

Ja najbardziej lubię grać jako defensywny pomocnik, jednak często grywam jako prawy pomocnik :)

czaszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 13:58

Ja jestem bramkarzem w klubie a na podworku z kumplami to na srodku obrony.

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 14:11

Tak, ja tak samo jak czaszka. Lubię stać na bramce, ale przy naszym stanie boiska wolę tego nie robić. :( Uwielbiam pozycje defensywne, ostatnio grałem na prawej obronie, ale zwykle gram na jej środku. Czasem zdarza się, że jestem defensywnym pomocnikiem. W sumię to lubię grać na każdej pozycji, byle dałoby się zrobić "szczupaka" :D To mój ulubiony sposób strzelenia bramek. :D

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 14:11

Ja lubie grac w obronie w srodku - nie jest zbyt szybki ale jestem wysoki i bardzo silny - ponad 100kg na 188 wzr. Choc kiedys gralem w ataku jak bylem mniejszy i lzejszy :-D Czasem zdarza mi sie wypuscic do przodu i strzelic bramke, takze ze stalych fragm. gry ale czesciej gramw obronie i anwet dobrze mi idzie - wciaz pracuje nad kondycja i szybkoscia :P ale z ta szybkoscia roznie bywa :(

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Biało_Czarny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 15:15

bramkarz ze mnie doskonaly :)

lubie takze grac w ataku, ale to jak ostro przegrywamy to wtedy wychodze z bramy i strzelam bramencje ;)

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 15:40

Ja w klubie musze grac na lewym skrzydle chociaz jestem prawo nozny :(
Ale najbardziej lubie grac w ataku bo tam jest najmniej zadań defensywny a ja w obronie grac nienawidze... :D

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 16:22

A ja lubie grac na pozycji ofensywnego pomocnika lub napastnika. Uwielbiam strzelac z dystansu, wykonywac wolne itp. Czesto mi to wychodzi:) Staram sie celowac pod poprzeczke, preferuje pilke techniczna a nie silowa.

rostek007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 16:35

a ja to grałem już wszędzie :-D w klubie dawno dawno temu na prawej obronie, potem w ataku, następnie na lewej pomocy, ostatnio na środku pola. Teraz na podwórku gram na libero (bo z klubu już odeszłem)

Aha.... Kiedyś jeszcze na podwórku byłem najlepszym bramkarzem :wink:

oskar8

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 16:40

Ja jestem bramkarzem w klubie i nie widzę się na innej pozycji a poza tym moje warunki fizyczne (180 cm wzr w 2 gim) sprzyjają tej pozycji. W polu bym się nie załapał w mojej drużynie a na bramce się łapie. Moim idolem jeśli chodzi o bronienie jest Gianluigi Buffon :D :D :D

mieczkos10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 17:40

ja osobiscie lubie grac na pozycji pomocnika,jednak nie takiego zwyczajnego,lubie byc lekko wysuniety,wtedy mam wiecej okazji do zaprezentowania swoich umiejetnosci,lubie czarowac w polu karnym to jest mij zywiol wtedy czuje sie jak ryba w wodzie.Po prostu mam bajeczna technike,pozdro dla wszystkich fanow JUVENTUSU

ODPOWIEDZ