Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)
- ossy
- Juventino
Ja lubie grać na defensywnego lu ofensywnego. Czasem jak nien ma u nas napastników to gram na napadzie i też mi to odpowiada.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Capitan
- Juventino
Gram w klubie od 8 lat. I tylko ostatniego sezonu nie grałem na bocznej obronie. Ale dzieki temu zaliczyłem najlepszy sezon w życiu - 5 bramek i 5 asyst! Jako pomocnik gra daje mi więcej satysfakcji ale jednoczesnie niesie ze sobą sporo stresu. W końcu muszę byc jednocześnie i z przodu i w tyle.
Kiedy czasami z konieczności wracam na obronę czyje jak momentalnie ta presja ze mnie zchodzi i gra się o wiele przyjemniej.
Teraz najbardziej pociaga mnie gra w środku. Może dlatego, że w druzynie brakuje rozgrywającego. Poza tym chciałym, żeby ode mnie więcej zależało. Może i mam ambicje, motywację i umiejętności ale to nie wystarczy. Żeby byc dobrym rozgrywającym trzeba się nim po prosu urodzić.
Zobaczymy co z tego wyjdzie a póki co bedę grał na bocznej pomocy. Może to jest najlepsze rozwiazanie miedzy ambicjami a tym co potrafie najlepiej.
Kiedy czasami z konieczności wracam na obronę czyje jak momentalnie ta presja ze mnie zchodzi i gra się o wiele przyjemniej.
Teraz najbardziej pociaga mnie gra w środku. Może dlatego, że w druzynie brakuje rozgrywającego. Poza tym chciałym, żeby ode mnie więcej zależało. Może i mam ambicje, motywację i umiejętności ale to nie wystarczy. Żeby byc dobrym rozgrywającym trzeba się nim po prosu urodzić.
Zobaczymy co z tego wyjdzie a póki co bedę grał na bocznej pomocy. Może to jest najlepsze rozwiazanie miedzy ambicjami a tym co potrafie najlepiej.
- Artur_JUVE
- Juventino
Ja osobiście gram w mojej drużynie na prawej pomocy i tak zagłosowałem 

- Cube - fan Juve
- Juventino
Tak, ja tak samo jak czaszka. Lubię stać na bramce, ale przy naszym stanie boiska wolę tego nie robić.
Uwielbiam pozycje defensywne, ostatnio grałem na prawej obronie, ale zwykle gram na jej środku. Czasem zdarza się, że jestem defensywnym pomocnikiem. W sumię to lubię grać na każdej pozycji, byle dałoby się zrobić "szczupaka"
To mój ulubiony sposób strzelenia bramek. 

- Przemo90
- Juventino
Ja lubie grac w obronie w srodku - nie jest zbyt szybki ale jestem wysoki i bardzo silny - ponad 100kg na 188 wzr. Choc kiedys gralem w ataku jak bylem mniejszy i lzejszy :-D Czasem zdarza mi sie wypuscic do przodu i strzelic bramke, takze ze stalych fragm. gry ale czesciej gramw obronie i anwet dobrze mi idzie - wciaz pracuje nad kondycja i szybkoscia
ale z ta szybkoscia roznie bywa 

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Biało_Czarny
- Juventino
bramkarz ze mnie doskonaly 
lubie takze grac w ataku, ale to jak ostro przegrywamy to wtedy wychodze z bramy i strzelam bramencje

lubie takze grac w ataku, ale to jak ostro przegrywamy to wtedy wychodze z bramy i strzelam bramencje

- spyder
- Juventino
A ja lubie grac na pozycji ofensywnego pomocnika lub napastnika. Uwielbiam strzelac z dystansu, wykonywac wolne itp. Czesto mi to wychodzi:) Staram sie celowac pod poprzeczke, preferuje pilke techniczna a nie silowa.
- rostek007
- Juventino
a ja to grałem już wszędzie :-D w klubie dawno dawno temu na prawej obronie, potem w ataku, następnie na lewej pomocy, ostatnio na środku pola. Teraz na podwórku gram na libero (bo z klubu już odeszłem)
Aha.... Kiedyś jeszcze na podwórku byłem najlepszym bramkarzem
Aha.... Kiedyś jeszcze na podwórku byłem najlepszym bramkarzem
- oskar8
Ja jestem bramkarzem w klubie i nie widzę się na innej pozycji a poza tym moje warunki fizyczne (180 cm wzr w 2 gim) sprzyjają tej pozycji. W polu bym się nie załapał w mojej drużynie a na bramce się łapie. Moim idolem jeśli chodzi o bronienie jest Gianluigi Buffon

- mieczkos10
- Juventino
ja osobiscie lubie grac na pozycji pomocnika,jednak nie takiego zwyczajnego,lubie byc lekko wysuniety,wtedy mam wiecej okazji do zaprezentowania swoich umiejetnosci,lubie czarowac w polu karnym to jest mij zywiol wtedy czuje sie jak ryba w wodzie.Po prostu mam bajeczna technike,pozdro dla wszystkich fanow JUVENTUSU