Seria A w POLSACIE SPORT??
- mnowo
- Qualità Juventino
O widzisz, to elegancko, no to musze przyjac strategie, ze poczekamy na wynik tego calego zamieszania, zobaczymy, gdzie beda mecze Serie A, a potem sie wybierze lepsza opcje 8)ForzaDelPiero pisze:Na 100% jest TVP1 i TVP 2 w Polsacie cyfrowym - bynajmniej ja mam pakiet familijny(to jest chyba najtańszy).
...no na tym to akurat mi najmniej zalezytyle ze nie ma TVP 3
W kazdym badz razie dzieki za odpowiedz i za pomoc. Bede sledzil ten temat dalej

- BIGGI
- Qualità Juventino
Jedno z drugim nie koliduje...Adi666666 pisze:Skompikowana sprawa coś mi się nie chce wierzyć że nie bedzie o 15 30 tradycyjnie Kołtonia z tą jego Budesliga.
A dochodza słuchy z Polsat wykupił jeden z pakietów na Serie A (najprawdopodobniej retransmisje)....no ale trzeba poczekac na oficjalne info.
http://polsatsport.tivi.pl/psport/modules/news/
- JUVEFANE_10
- Juventino
byłem dzisiaj płacić rachunek za Cyfre + w ich punkcie i facet który mnie obsługiwał powiedział że Serie A będzie dalej na Canal+.Wogóle jak byłem płacić to każdy się pytał czy dalej będą transmisje Serie A.No ale trzeba poczekać na oficialne potwierdzenie
Mnie też takie słuchy doszły że na PS mają być retrasmisje
Mnie też takie słuchy doszły że na PS mają być retrasmisje
JESTEM OSZUSTEM
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Jesli PS, ma miec mecze z oficjalnego kanalu Juve, to beda pokazywane z opoznieniem, tak jak jest to robione z innymi druzynami. O ile wiem Canal + ma jeszcze wykupiony pakiet na sezon 05/06 wiec nie ma sie co obawiac, moze beda pokazywali wiecej wloskiej ligi niz dotychczas.
Tak pozatym zmiencie nazwe topicu bo troche glupi o wyglada ta "Seria A".
pozdr
Tak pozatym zmiencie nazwe topicu bo troche glupi o wyglada ta "Seria A".
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Adi666666
- Juventino
Adi666666 napisał:
Skompikowana sprawa coś mi się nie chce wierzyć że nie bedzie o 15 30 tradycyjnie Kołtonia z tą jego Budesliga.
Jedno z drugim nie koliduje...
Faktycznie przypomniałem sobie że mecze Bundesligi lecą w sobote
o 15 30 i w niedziele o 17 30 a Serie A w Niedziele o 15 00 i o 20 30
(czasami w sobote ale strasznie żadko) więc jest szansa na Live

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- deco07
- Juventino
myśle że warto zobaczć co o tym sądzą inne portale np http://www.juventus.ys.pl/news.php?func ... ll&no=2195
- Jacol
- Juventino
Skoro jeszcze nigdzie nie potwierdzono informacji, że POLSAT SPORT ma licencje na pokazywanie Serie A to znaczy, że negocjacje jeszcze trwają. Widać, że C+ skonczyły się prawa TV na Serie A i dlatego ruszył przetarg na pokazywanie meczy Serie A. I na polu są C+ i PS. Gdyby PS już by wygrał ten przetarg to by wszędzie trąbili o tym, jak było rok temu w sprawie Premiership i lig hiszpańskiej. O toku negocjacji pisały o tym gazety a teraz nie widzę, aby jakakolwiek gazeta o tym pisała. Niewiadomo czy to prawda czy to plota, ale mam pewne 100% źródło i będę spróbował się o tym dowiedzieć.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- krystiank
- Juventino
http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178 - Tu pisze jednak ze będzie !! oż kurka wodna ide sie opić
jestem w siódmym niebie
Forza JUVE !!

- wErOn
- Juventino
Ja bym się tak nie cieszył ...krystiank pisze:http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178 - Tu pisze jednak ze będzie !! oż kurka wodna ide sie opićjestem w siódmym niebie
Forza JUVE !!
Mecze jednej z najlepszych lig świata od nowego sezonu bedzie można oglądać na kanałach grupy Polsatu.
Z tego wynika, że pewno pokaza na polsacie sport 2 i tyle sie bedziemy cieszyc z naszego Juve w telewizji ;/ Ehh life is brutal

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Italia6
- Juventino
Świetny pomysłAlexxxxx pisze:Jeśli to prawda to juz jutro składam wniosek o zrezygnowanie z Canal + 8) Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposóbMoja sprawa). I składam wniosek o założenie Platformy Polsatu. Pozdrawiam
PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D

- wErOn
- Juventino
EDIT:
Trudną sytuacje mam teraz ... jeśli Serie A puszczaliby w Polsat Sport 1 to mam go w kablówce i wszystko ok, jesli natomiast beda puszczali w Polsat Sport 2 to mam lipe, bo nie obejmuje on nawet najwyzszego pakietu w mojej kablówce (Vectra TV) ... :doh: I teraz tak - jeśli Serie A nadal miałoby być w Canal + to byłaby to dla mnie świetna wiadomość bo mam sposoby aby oglądać Canal + Multiplex (CANAL+, CANAL+ film, CANAL+ sport) za friko poprzez karte tv. W tym wypadku lepiej dla mnie aby Calcio zostało w C+ a nie przechodzilo w rece Polsatu Sport. No chyba ze puszczac będa w jedynce oczywiscie
Mam nadzieje ze szybko dowiemy się która stacja ze stajni polsatu bedzie puszczać mecze Juve !!
Trudną sytuacje mam teraz ... jeśli Serie A puszczaliby w Polsat Sport 1 to mam go w kablówce i wszystko ok, jesli natomiast beda puszczali w Polsat Sport 2 to mam lipe, bo nie obejmuje on nawet najwyzszego pakietu w mojej kablówce (Vectra TV) ... :doh: I teraz tak - jeśli Serie A nadal miałoby być w Canal + to byłaby to dla mnie świetna wiadomość bo mam sposoby aby oglądać Canal + Multiplex (CANAL+, CANAL+ film, CANAL+ sport) za friko poprzez karte tv. W tym wypadku lepiej dla mnie aby Calcio zostało w C+ a nie przechodzilo w rece Polsatu Sport. No chyba ze puszczac będa w jedynce oczywiscie

Mam nadzieje ze szybko dowiemy się która stacja ze stajni polsatu bedzie puszczać mecze Juve !!

Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 20:17 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Italia6
- Juventino
Proszę nie bądz takim pesymistą 8)wErOn pisze:Ja bym się tak nie cieszył ...krystiank pisze:http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178 - Tu pisze jednak ze będzie !! oż kurka wodna ide sie opićjestem w siódmym niebie
Forza JUVE !!
Mecze jednej z najlepszych lig świata od nowego sezonu bedzie można oglądać na kanałach grupy Polsatu.
Z tego wynika, że pewno pokaza na polsacie sport 2 i tyle sie bedziemy cieszyc z naszego Juve w telewizji ;/ Ehh life is brutal
- BIGGI
- Qualità Juventino
JESTEM W IDENTYCZNEJ SYTUACJIwErOn pisze:EDIT:
pray:

No wlasnie, z jednej strony polsatu sport 2 jeszcze nie ma...ale kto powiedział ze jak zacznie sie emisja to dołacza go do oferty w kablówce ?
Tak jak w przypadku Eurosportu...mam jedynke, a jak zaczal nadawac E2 to co ? To guzik....nie dali !