Maly konkurs

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 19:16

od razu pytam o zgode szanownych moderatorow :) bede wklejal zdjecie (satelitarne) 8) znanego stadionu a wy bedziecie odpowiadac zeby nie bylo nabijania kazdy bedzie edytowac swoj post wstawiajac tam nowa nazwe zwyciezca dostanie zlota pietruszke :) do pomocy bede potzrebowal 1 gostka :) ktorego znajde :P bede prowadzil statystyke i bede bardzo zetelny :) bede korzystal ze stronki www.maps.google.com (przy okazji mozecie sie pochwalic gdzie mieszkacie)bardzo ciekawa stronka znalazlem nawet swoja chate :)

P.S. Dla fanow ojca chrzestnego dodam ze znalazlem miateczko Corleone :D:D:D:D

P.S.2 prosze jeszce o opis umieszczania zdjec na jakiejs stronce bo niechce zasmiecac forum

P.S.3 wy co wchodzicie wypowiadajcie sie albo za albo przeciw :D

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 19:28

To ja jestem na "za", ale nie do końca...
1: Gdzie będą umieszczane zdjęcia?
2: Tylko Ty będziesz je umieszczał?
3: Zaraz pewnie wpadną MOD'y i zamkną temat, bo nabijaczy bedzie pełno...

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 19:34

powiedzialem ze kazdy bedziem ial tylko jeden post w ktorym bedzie zaznaczal ktory stadion odgaduje 1 osoba otrzymuje 1 punkt a dalej edytuje swojego posta wyraznie zaznaczajac ktory odgaduje ja bede pisal ktory odgadniety do pomocy bede potrzebowal 1 osobe zdjecia bede dawal linki ewentualnie na forum

oczywiscie licze tez na wasza uczciwosc i ze nie bedziecie szukac tych stadionow w necie itd tylko bedziecie zgadywac bede dawac podpowiedzi

pozdrawiam

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 19:54

no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwal :D a tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 19:56

jezeli chodzi o nie zasmiecanie forum fotami proponuje http://www.imageshack.us bedzie wtedy mozana dawac linka na forum... i gitara...

http://www.imageshack.us

Tam możecie za darmo (nawet bez rejestracji) wgrać na ich serwer obrazek o wielkosci do 1MB i będzie on przetrzymywany na ich serwerach bez limitu czasu czy transferu.

No a co do Moderatorów, mysle ze nie moga zamykac takich tematow bo patrzac z perspektywy ze bedzie on służył 'nabijaniu' to mozna tak powiedziec o kazdym temacie... Pozdrawiam

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 20:05

koksu_klb pisze:no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwal :D a tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc
wpisz opole / poland z tym ze opole nie ma dobrego zblizenia :/

a potem corleone / italy

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 20:11

No więc tak, bawić się w to nie mam zamiaru oczywiście. Powiem tak: każdy wie jak się skończył sławny quiz o stadionach. Damy szansę temtu topikowi, wkońcu są wakacje, częsć siedzi w domu i się nudzi 8) Ale zapenwiem, że jeśli zobaczymy nabijactwo i bałagan, temat zostanie natychmiastowo zamknięty i usunięty.

Miłej zabawy 8)

Obrazek
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 20:34

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No więc tak, bawić się w to nie mam zamiaru oczywiście.
Osz ty!! :P czemu oczywiscie
Mam lepsze zajęcia w wakacje :P pozatym już jestem myślami w Poznaniu :) jeszcze raz miłej zabawy. /Dragon

dobra wiec wieczorkiem albo rankiem napisze regulamin :) zapisy pewnie do piatku ewentualnie do konca tygodnia

teraz potrzebuje kogos regularnie bedacego na forum do pomocy zgloszenia na priv :)

co do zamieszczania zdjec codziennie o danej godzinie

i proszen imowic "na bank cos tam" "na 100% cos tam" bo inne osoby beda zgapiac chyba ze odpowiedzi bedziecie wysylac na gg wtedy mozliwosc wygranej bedzie mialo wiecej osob

po kazdej podpowiedzi kazdy bedzie mial 1 probe :) punktacje podam jutro podpowiedzi najprawdopodobnie j bedzie 3

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 16:39

juve_pany pisze:
koksu_klb pisze:no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwal :D a tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc
wpisz opole / poland z tym ze opole nie ma dobrego zblizenia :/

a potem corleone / italy
A mozna tutaj znaleźć konkretną ulice?
Sorry za offtopa :wink:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 17:51

Ja w ramach ciekawostki pokaze wam co znalazłem http://img238.imageshack.us/img238/9666 ... lpi4vj.jpg
na upartego mozna mecze ogladac :lol: 8)

322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 19:47

Ej ale to jest cały czas na żywo?

Obrazek
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 20:13

niestety nie :/

to miala byc pierwsza zagadka :)

prosze sie zapisywac

jak bedzie 10 chetnych do konca jutzrejszego dnia to organizuje i bede jeszce zbieral zapisy jesli nie to chyba zrezygnuje

takim zdjeciem mozecie pokazac gdzie zlot bedzie :D

322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 21:03

a nie lepiej zmienic to na "gdzie mieszkacie"?

oczywiście wiem ze nie pokazuje zbliżeń takich mniejszych miast ale ci którzy mogą niech się pochwalą :P:P:P

Obrazek
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2005, 21:58

a nie lepiej zmienic to na "gdzie mieszkacie"?
? A po co to komu :P Może jeszcze dokładny adres, numer telefonu ;)

Ja już czekam na konkurs :)

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2005, 00:23

jezeli wszyscy boją sie o nabijanie to poprostu odpowiedzi itp. wysyłajmy na priva a założyciel tematu po kazdej rundzie napisze podsumowanie (kto udzielił prawidłowej odp. itp.) i tym oto soposobem nie bedzie nabijaczy.

Obrazek
ODPOWIEDZ