Maly konkurs
- juve_pany
- Juventino
od razu pytam o zgode szanownych moderatorow
bede wklejal zdjecie (satelitarne) 8) znanego stadionu a wy bedziecie odpowiadac zeby nie bylo nabijania kazdy bedzie edytowac swoj post wstawiajac tam nowa nazwe zwyciezca dostanie zlota pietruszke
do pomocy bede potzrebowal 1 gostka
ktorego znajde
bede prowadzil statystyke i bede bardzo zetelny
bede korzystal ze stronki www.maps.google.com (przy okazji mozecie sie pochwalic gdzie mieszkacie)bardzo ciekawa stronka znalazlem nawet swoja chate 
P.S. Dla fanow ojca chrzestnego dodam ze znalazlem miateczko Corleone
:D:D:D
P.S.2 prosze jeszce o opis umieszczania zdjec na jakiejs stronce bo niechce zasmiecac forum
P.S.3 wy co wchodzicie wypowiadajcie sie albo za albo przeciw

P.S. Dla fanow ojca chrzestnego dodam ze znalazlem miateczko Corleone

P.S.2 prosze jeszce o opis umieszczania zdjec na jakiejs stronce bo niechce zasmiecac forum
P.S.3 wy co wchodzicie wypowiadajcie sie albo za albo przeciw

- juve_pany
- Juventino
powiedzialem ze kazdy bedziem ial tylko jeden post w ktorym bedzie zaznaczal ktory stadion odgaduje 1 osoba otrzymuje 1 punkt a dalej edytuje swojego posta wyraznie zaznaczajac ktory odgaduje ja bede pisal ktory odgadniety do pomocy bede potrzebowal 1 osobe zdjecia bede dawal linki ewentualnie na forum
oczywiscie licze tez na wasza uczciwosc i ze nie bedziecie szukac tych stadionow w necie itd tylko bedziecie zgadywac bede dawac podpowiedzi
pozdrawiam
oczywiscie licze tez na wasza uczciwosc i ze nie bedziecie szukac tych stadionow w necie itd tylko bedziecie zgadywac bede dawac podpowiedzi
pozdrawiam
- koksu_klb
- Juventino
no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwal
a tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc

- Tasak
- Juventino
jezeli chodzi o nie zasmiecanie forum fotami proponuje http://www.imageshack.us bedzie wtedy mozana dawac linka na forum... i gitara...
http://www.imageshack.us
Tam możecie za darmo (nawet bez rejestracji) wgrać na ich serwer obrazek o wielkosci do 1MB i będzie on przetrzymywany na ich serwerach bez limitu czasu czy transferu.
No a co do Moderatorów, mysle ze nie moga zamykac takich tematow bo patrzac z perspektywy ze bedzie on służył 'nabijaniu' to mozna tak powiedziec o kazdym temacie... Pozdrawiam
http://www.imageshack.us
Tam możecie za darmo (nawet bez rejestracji) wgrać na ich serwer obrazek o wielkosci do 1MB i będzie on przetrzymywany na ich serwerach bez limitu czasu czy transferu.
No a co do Moderatorów, mysle ze nie moga zamykac takich tematow bo patrzac z perspektywy ze bedzie on służył 'nabijaniu' to mozna tak powiedziec o kazdym temacie... Pozdrawiam
- juve_pany
- Juventino
wpisz opole / poland z tym ze opole nie ma dobrego zblizeniakoksu_klb pisze:no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwala tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc

a potem corleone / italy
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No więc tak, bawić się w to nie mam zamiaru oczywiście. Powiem tak: każdy wie jak się skończył sławny quiz o stadionach. Damy szansę temtu topikowi, wkońcu są wakacje, częsć siedzi w domu i się nudzi 8) Ale zapenwiem, że jeśli zobaczymy nabijactwo i bałagan, temat zostanie natychmiastowo zamknięty i usunięty.
Miłej zabawy 8)
Miłej zabawy 8)

- juve_pany
- Juventino
Osz ty!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No więc tak, bawić się w to nie mam zamiaru oczywiście.

Mam lepsze zajęcia w wakacje

dobra wiec wieczorkiem albo rankiem napisze regulamin

teraz potrzebuje kogos regularnie bedacego na forum do pomocy zgloszenia na priv

co do zamieszczania zdjec codziennie o danej godzinie
i proszen imowic "na bank cos tam" "na 100% cos tam" bo inne osoby beda zgapiac chyba ze odpowiedzi bedziecie wysylac na gg wtedy mozliwosc wygranej bedzie mialo wiecej osob
po kazdej podpowiedzi kazdy bedzie mial 1 probe

- Majkel
- Juventino
A mozna tutaj znaleźć konkretną ulice?juve_pany pisze:wpisz opole / poland z tym ze opole nie ma dobrego zblizeniakoksu_klb pisze:no nie wiem czy ten temat przetrwa bo kiedys taki byl i chyba nie przetrwala tak apropo tych map z satelity to nie moge znalezc mojej miesciny, znajdzcie chociaz OPOLE to juz sam sobie poreadze, prosze o pomoc
a potem corleone / italy
Sorry za offtopa
- Bany_DG
- Juventino
Ja w ramach ciekawostki pokaze wam co znalazłem http://img238.imageshack.us/img238/9666 ... lpi4vj.jpg
na upartego mozna mecze ogladac :lol: 8)
na upartego mozna mecze ogladac :lol: 8)
- juve_pany
- Juventino
niestety nie 
to miala byc pierwsza zagadka
prosze sie zapisywac
jak bedzie 10 chetnych do konca jutzrejszego dnia to organizuje i bede jeszce zbieral zapisy jesli nie to chyba zrezygnuje
takim zdjeciem mozecie pokazac gdzie zlot bedzie

to miala byc pierwsza zagadka

prosze sie zapisywac
jak bedzie 10 chetnych do konca jutzrejszego dnia to organizuje i bede jeszce zbieral zapisy jesli nie to chyba zrezygnuje
takim zdjeciem mozecie pokazac gdzie zlot bedzie

- mil015
- Juventino