Totti Marzy o Pucharze Mistrzów
- Mr Cezary
- Juventino
Taa... Totti podpisal nowy kontrakt z Roma bo w innym klubie by sie w skladzie nie zmiescil :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A tak na powaznie to marzyc kazdy moze
Watpie zeby Roma tak "nagle" zaczela dobrze grac zeby wygrac Lige Mistrzow. Zwlaszcza ze ma duze problemy finansowe. No chyba ze zdarzy sie taki cud jaki spotkal Czelsi
ze wykupi ich jakis multi miliarder.. :?
A tak na powaznie to marzyc kazdy moze

- Vojtimar
- Juventino
A kto by nie chciał Ligi Mistrzów wygrać. Jak Roma ma teraz zakaz kupowania i sprzedaży to nic nie wygra. A jak jeszcze Cassano do nas za rok za free przejdzie to już w ogóle. No, ale Totti przynajmniej kocha Romę i chce dla niej jak najlepiej.
Z Juve na dobre i złe!
- bartus
- Juventino
no podpisal i to jaki, podczas gry Roma tonie w długach Totti podpisuje kontrakt prawie 200 000 euro tygodniowoTaa... Totti podpisal nowy kontrakt z Roma

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Totti miaaaażdży !!! Hehehe... Takiego żartu nie słyszałem dawno... Serie B czeka !!!
- wErOn
- Juventino
toti podpisał kontrakt z romą bo tylko w tym klubie wie ze jest szanowany i tylko ten klubk da mu taka kupe kasy za robienie z siebie lamy (dosłownie) 8)
A co do Ligi Mistrzów - na marzeniach sie skonczy ... Lamko :-D
A co do Ligi Mistrzów - na marzeniach sie skonczy ... Lamko :-D
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Lypsky
- Juventino
Bardzo zabawbe.Obecna roma nie jest drużyną na miarę Serie A, a co dopiero LM
Ciekawe kto ich wyelimiuje z PUEFA - Valenrega czy Dynamo Grozny?
ha ha hahahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom

Sam nienawidze Romy ale glupota niektorych jest zatrwazajaca. Co z tego ze marzy? Nedved robi to samo a Juventus nie wygral CL od 1996r. wiec kto jak kto ale my nie powinnismy sie smiac.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ?DjJuve pisze:Bardzo zabawbe.Obecna roma nie jest drużyną na miarę Serie A, a co dopiero LM
Ciekawe kto ich wyelimiuje z PUEFA - Valenrega czy Dynamo Grozny?
ha ha hahahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom![]()
Sam nienawidze Romy ale glupota niektorych jest zatrwazajaca. Co z tego ze marzy? Nedved robi to samo a Juventus nie wygral CL od 1996r. wiec kto jak kto ale my nie powinnismy sie smiac.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Becker
- Juventino
I wedlug Ciebie my tez mamy prawo wysmiewac sie z innych pilkarzy ? Oni nie znaczy my, pokaz sie na poziomie zamiast pisac jakbys mial umysl 12 latka. W dodatku we wczesniejszym poscie nazwales go "Lamka" - obraza pilkarza, regulamin czytales? Szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to jak sie zachowuje. Totti marzy i ma do tego prawo a my nie mamy prawa go za to wysmiewac a tym bardziej obrazac.Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :Wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać Rolling :Eyes: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :Whistle:
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2005, 11:20 przez Becker, łącznie zmieniany 1 raz.
- bianconerio
- Juventino
Nom popieram ze nie powinnismy sie smiac z jego marzen... bo, choc czasem swinia, to Totti jednak też czlowiekDjJuve pisze:ha ha hahahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom![]()

- Lypsky
- Juventino
Nie przejmuje sie ale uwazam ze w tym newsie nie ma nic smiesznego.wErOn pisze: Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ?![]()
Zazwyczaj tak ale teraz nie widze nic zabawnego.wErOn pisze:Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać :roll:
Jest jedna znaczaca roznica miedzy "nimi" a nami. Oni sa romanistami a mu Juventino.wErOn pisze:Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
A czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę. Wg mnie przynosi wstyd włoskiej piłce nie wspominając juz o reprezentacjiBecker pisze:I wedlug Ciebie my tez mamy prawo wysmiewac sie z innych pilkarzy ? Oni nie znaczy my, pokaz sie na poziomie zamiast pisac jakbys mial umysl 12 latka. W dodatku we wczesniejszym poscie nazwales go "Lamka" - obraza pilkarza, regulamin czytales? Szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to jak sie zachowuje. Totti marzy i ma do tego prawo a my nie mamy prawa go za to wysmiewac a tym bardziej obrazac.Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :Wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać Rolling :Eyes: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :Whistle:

Totti jest pośmiewiskiem całych Włoch, w koncu wydał ksiazke o żartach na swój temat

EOT
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Becker
- Juventino
wErOn a ktoz go lubi ? :-D Ja rowniez nie znosze tego pilkarza, sadze tak samo jak Ty, ze przynosi wstyd wloskiej pilce, Romie i samemu sobie. Jest cyniczny i arogancki. Ale uwazam, ze nawet takowemu nalezy sie jakis szacunek. Nie upodabniajmy sie do romanistow, ktorzy wysmiewaja "dziadka" Del PierowErOn pisze:A czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę. Wg mnie przynosi wstyd włoskiej piłce nie wspominając juz o reprezentacjiBecker pisze:I wedlug Ciebie my tez mamy prawo wysmiewac sie z innych pilkarzy ? Oni nie znaczy my, pokaz sie na poziomie zamiast pisac jakbys mial umysl 12 latka. W dodatku we wczesniejszym poscie nazwales go "Lamka" - obraza pilkarza, regulamin czytales? Szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to jak sie zachowuje. Totti marzy i ma do tego prawo a my nie mamy prawa go za to wysmiewac a tym bardziej obrazac.Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :Wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać Rolling :Eyes: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :Whistle:![]()
Totti jest pośmiewiskiem całych Włoch, w koncu wydał ksiazke o żartach na swój temat![]()
EOT

- bartus
- Juventino
Świete slowa Becker niema co wyzywac tottiego od gnojkow nie udacznikow i wystosowywac epitetow pod jego adresem. Nie mamy 10 czy 11 lat zeby się wyzywac. My nie mamy ale totti lubi się czasem zachowac jak dziecko np, kiedy odchodzil Emerson z Romy a nieskalany kapitan romy wyzwal go zdrajcow albo na pewnej imprezie grupa tifosi romy wtargnela i zaczela krzyczec w strone Cassano wracaj do zdrajcy Capello. Niech sobie pokrzycza, po pewnym czasie i tak im przejdzie i zobacza ze nikt sie tym nie przejmuje.