Totti Marzy o Pucharze Mistrzów

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ikar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2005, 18:03

No ja nic nie rozumiem, ja tez marze o wygraniu Ligi Mistrzow, mam z Tottim takie same szanse wiec nie wiem czemu pisza w gazetach o jego marzeniu a o moim ani slowa:P

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2005, 18:51

Taa... Totti podpisal nowy kontrakt z Roma bo w innym klubie by sie w skladzie nie zmiescil :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A tak na powaznie to marzyc kazdy moze :smile: Watpie zeby Roma tak "nagle" zaczela dobrze grac zeby wygrac Lige Mistrzow. Zwlaszcza ze ma duze problemy finansowe. No chyba ze zdarzy sie taki cud jaki spotkal Czelsi :D ze wykupi ich jakis multi miliarder.. :?

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2005, 19:29

A kto by nie chciał Ligi Mistrzów wygrać. Jak Roma ma teraz zakaz kupowania i sprzedaży to nic nie wygra. A jak jeszcze Cassano do nas za rok za free przejdzie to już w ogóle. No, ale Totti przynajmniej kocha Romę i chce dla niej jak najlepiej.

Z Juve na dobre i złe!
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 08:00

Taa... Totti podpisal nowy kontrakt z Roma
no podpisal i to jaki, podczas gry Roma tonie w długach Totti podpisuje kontrakt prawie 200 000 euro tygodniowo :| Ci z Romy to są naprawde partacze za taką kasę za Tottiego skompletowaliby chyba porzadną 11 wkoncu i udało by im się dlugi splacic - przynajmniej jakos mała czesc :lol: 8) W tym momencie Roma nie ma co gadac o wygrywaniu Lm i podbijaniu wloskiej serie a, pierwsze co Roma musi zrobic to utrzymac sie w lidze włoski, chociaz jak dla mnie to wcale nie musi :lol: :lol: Nie ma co gadac o wygrywaniu skoro Roma przegrywa wszystko i wszedzie i do tego blokuja jej transfery :smile:

Obrazek
tetszap

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 08:16

a czy ktos przed LM powiedzial by ze wygra ja Liverpool :!::?: ale to jest chyba albo nie chyba tylko napewno inna bajka :smile:

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 10:26

Totti miaaaażdży !!! Hehehe... Takiego żartu nie słyszałem dawno... Serie B czeka !!!

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 10:57

toti podpisał kontrakt z romą bo tylko w tym klubie wie ze jest szanowany i tylko ten klubk da mu taka kupe kasy za robienie z siebie lamy (dosłownie) 8)

A co do Ligi Mistrzów - na marzeniach sie skonczy ... Lamko :-D

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:07

Obecna roma nie jest drużyną na miarę Serie A, a co dopiero LM
Ciekawe kto ich wyelimiuje z PUEFA - Valenrega czy Dynamo Grozny?
Bardzo zabawbe.
hahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom
ha ha ha :|

Sam nienawidze Romy ale glupota niektorych jest zatrwazajaca. Co z tego ze marzy? Nedved robi to samo a Juventus nie wygral CL od 1996r. wiec kto jak kto ale my nie powinnismy sie smiac.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:11

DjJuve pisze:
Obecna roma nie jest drużyną na miarę Serie A, a co dopiero LM
Ciekawe kto ich wyelimiuje z PUEFA - Valenrega czy Dynamo Grozny?
Bardzo zabawbe.
hahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom

Sam nienawidze Romy ale glupota niektorych jest zatrwazajaca. Co z tego ze marzy? Nedved robi to samo a Juventus nie wygral CL od 1996r. wiec kto jak kto ale my nie powinnismy sie smiac.
Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać :roll: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :whistle:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:17

Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :Wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać Rolling :Eyes: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :Whistle:
I wedlug Ciebie my tez mamy prawo wysmiewac sie z innych pilkarzy ? Oni nie znaczy my, pokaz sie na poziomie zamiast pisac jakbys mial umysl 12 latka. W dodatku we wczesniejszym poscie nazwales go "Lamka" - obraza pilkarza, regulamin czytales? Szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to jak sie zachowuje. Totti marzy i ma do tego prawo a my nie mamy prawa go za to wysmiewac a tym bardziej obrazac.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2005, 11:20 przez Becker, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
bianconerio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:19

DjJuve pisze:
hahahaha zaraz pękne
nie moge, co za ziom

Nom popieram ze nie powinnismy sie smiac z jego marzen... bo, choc czasem swinia, to Totti jednak też czlowiek :D Ale trzeba przyznać że Juve blizej do wygrania LM niz Romie wiec moze za rok Totti ujży Puchar Mistrzow ale... jak sie wybieze na wycieczke do Turynu :D o i to jest moje marzenie... A CO?? :wink: 10 lat to troche za dlugie czekanie... :?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:25

wErOn pisze: Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :wink:
Nie przejmuje sie ale uwazam ze w tym newsie nie ma nic smiesznego.
wErOn pisze:Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać :roll:
Zazwyczaj tak ale teraz nie widze nic zabawnego.
wErOn pisze:Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :whistle:
Jest jedna znaczaca roznica miedzy "nimi" a nami. Oni sa romanistami a mu Juventino.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:41

Becker pisze:
Coś Ty się tak zaczął przejmować totim ? :Wink: Kogo jak z kogo ale z niego można się nabijać Rolling :Eyes: Zresztą ... oni tak samo traktują naszego Del Piero, Vieriego z Interu (byłego) i Szewe z Milanu :Whistle:
I wedlug Ciebie my tez mamy prawo wysmiewac sie z innych pilkarzy ? Oni nie znaczy my, pokaz sie na poziomie zamiast pisac jakbys mial umysl 12 latka. W dodatku we wczesniejszym poscie nazwales go "Lamka" - obraza pilkarza, regulamin czytales? Szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to jak sie zachowuje. Totti marzy i ma do tego prawo a my nie mamy prawa go za to wysmiewac a tym bardziej obrazac.
A czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę. Wg mnie przynosi wstyd włoskiej piłce nie wspominając juz o reprezentacji :bravo:
Totti jest pośmiewiskiem całych Włoch, w koncu wydał ksiazke o żartach na swój temat :whistle:

EOT

Wolność i kapitalizm!
Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 11:57

wErOn pisze:
Becker pisze:
A czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę. Wg mnie przynosi wstyd włoskiej piłce nie wspominając juz o reprezentacji :bravo:
Totti jest pośmiewiskiem całych Włoch, w koncu wydał ksiazke o żartach na swój temat :whistle:

EOT
wErOn a ktoz go lubi ? :-D Ja rowniez nie znosze tego pilkarza, sadze tak samo jak Ty, ze przynosi wstyd wloskiej pilce, Romie i samemu sobie. Jest cyniczny i arogancki. Ale uwazam, ze nawet takowemu nalezy sie jakis szacunek. Nie upodabniajmy sie do romanistow, ktorzy wysmiewaja "dziadka" Del Piero :) czy tez nazywaja nasz zespol "Jude"... Nie staczaj sie na ich poziom :wink:

Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2005, 12:14

Świete slowa Becker niema co wyzywac tottiego od gnojkow nie udacznikow i wystosowywac epitetow pod jego adresem. Nie mamy 10 czy 11 lat zeby się wyzywac. My nie mamy ale totti lubi się czasem zachowac jak dziecko np, kiedy odchodzil Emerson z Romy a nieskalany kapitan romy wyzwal go zdrajcow albo na pewnej imprezie grupa tifosi romy wtargnela i zaczela krzyczec w strone Cassano wracaj do zdrajcy Capello. Niech sobie pokrzycza, po pewnym czasie i tak im przejdzie i zobacza ze nikt sie tym nie przejmuje.

Obrazek
ODPOWIEDZ