Ac Torino w serie A czyli szykują się derby :]
- Winner
- Juventino
W czoraj Ac torino zapewniło sobie powrot do serie A więc w nadchodzącym sezonie odbedą się derby Turynu . Ja osobiście niemoge się doczekać ponieważ te mecze zawsze dawały dużo emocji :-D i nic nie cieszy tak jak zwycięstwo nad lokalnym rywalem 

- Reggie
- Juventino
A ja nie cieszę się z tego powodu. Torino zawsze grało brutalnie z Juventusem. Dzięki Torino w sezonie 2003/04 kilku zawodników Juve nabawiło się kontuzji. Nie pamiętam już kto to był, ale chyba Trezeguet. Z Torino trzeba grać rezerwami bo naprawde szkoda na nich podstawowych graczy
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Lypsky
- Juventino
No to pieknie, mamy juz toro i viole w Serie a
Pozostaje miec nadzieje ze jedni i drudzy poleca szybciutko tam gdzie ich miejsce, czego im z calego serca zycze 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Vojtimar
- Juventino
Ja tam nie życzę ani Violi ani torino jakichś sukcesów. W końcu nasz klub i ich się nie lubią. ja jakiejś nienawiści nie czuję, ale jest mi to obojętne. Pewnie derby będą na canal+ puszczali
.
PS A Parma też już jest w Serie A? Pokonała Bolognę, ale słyszałem, że jeszcze coś musi zrobić.

PS A Parma też już jest w Serie A? Pokonała Bolognę, ale słyszałem, że jeszcze coś musi zrobić.
Z Juve na dobre i złe!
- Vincitore
- Juventino
Hmm no niby fajnie że "Granat" wszedł fajnie będzie znowu z nimi wygrać
i zawsze jeden mecz więcej u siebie
. Ale z Torino zawsze się grało ciężko pamiętacie 3-3 jak prowadziliśmy juz po 25 minutach 3-0 albo cudem uratowane 2-2 ( Grazie Mareska) , Toro to także brutale był kiedyś taki mecz z Juve co chyba 3 czerwone dostali + połowa druzyny żółte + kontuzja Nedveda. Mam też dziwne przeczucia co do tego że Torino będzie wysoko w tabeli nawet będzie mogło pokusić sieo Puchar Uefa jednak z całego serca życze im Serie B 

- przemajuve3f160
- Juventino
Jeżeli chodzi o AC Parme to ta już jest w Serie A 8) pokonała w barażach Bologne i to wystarczyło :twisted:Marcin (Chester) pisze: PS A Parma też już jest w Serie A? Pokonała Bolognę, ale słyszałem, że jeszcze coś musi zrobić.
Wracając do tematu ze FC Torino awansowało do Serie A to moge byc zadowolony ponieważ jakby na to nie patrząc to dwie drużyny z Turynu są w Serie A. A Juventus jak zawsze z Torino sobie poradzi

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- mnowo
- Qualità Juventino
A mi fakt ze Torino awansowalo do Serie A jest jakis obojetny. Fakt, nie przepadam za ta druzyna (podobnie jak i za Fiorentina) ale nie to, zebym jakos byl nieszczesliwy z tego powodu albo cos w tym stylu. Po prostu sa to druzyny, ktore bedziemy musieli w tym sezonie pokonac i udowodnic, ze jestesmy lepsi.. :roll:
Jesli chodzi o derby Turynu, faktycznie, moga wiazac sie z tym niezle emocje, ale mam przede wszystkim nadzieje, ze nie beda one przypominaly sieczkarni wsrod kibicow i bedzie w miare spokojnie. No, i ze powtorzymy jeden z ostatnich wynikow, jesli chodzi o spotkania z Torino, gdzie rozjechalismy ich 4:0.. 8)
Obaczym jak to bedzie. Bedzie dobrze.
PS: A tak swoja droga, to jakos bardziej zalezaloby mi na rozjechaniu Fiorentiny niz Torino. Czy cos ze mna nie tak?.. :roll:
Jesli chodzi o derby Turynu, faktycznie, moga wiazac sie z tym niezle emocje, ale mam przede wszystkim nadzieje, ze nie beda one przypominaly sieczkarni wsrod kibicow i bedzie w miare spokojnie. No, i ze powtorzymy jeden z ostatnich wynikow, jesli chodzi o spotkania z Torino, gdzie rozjechalismy ich 4:0.. 8)
Obaczym jak to bedzie. Bedzie dobrze.
PS: A tak swoja droga, to jakos bardziej zalezaloby mi na rozjechaniu Fiorentiny niz Torino. Czy cos ze mna nie tak?.. :roll:
- raptorb
- Juventino
Ja też nie darze ich sympatią, tym bardziej ze slyszałem ze mają bardzo wielu kibiców Z Turynu, co jest m.in. powodem dlaczego tak malo kibiców przychodzi na Delle Alpi. Ale musze przyznać ze derby będą ciekawe. 

FORZA JUVE FORZA ALEX
- JUVEFANE_10
- Juventino
Bardzo się cieszę że że Torino awansowało do Serie A.Zapowiadają sie ciekawe derby.I mam nadzieję że Torino się utrzyma w Serie A na długo.
JESTEM OSZUSTEM
- DamKam
- Juventino
No i bedziemy miec derby... pokazemy Toro kto rzadzi w Turynie :twisted:
Taka ciekawostka: na tym rewanzowym meczu z Perugia po ktorym to Toro awansowalo do Serie A na Stadio delle Alpi bylo... ponad 50.000 ludzi :shock: Na oficjalnej stronie Torino http://www.toro.it/index.aspx mozna zobaczyc za darmo skrot tego meczu; na stronie glownej w Multimedia Gallery kliknijcie na Torino-Perugia gli Highlights
Taka ciekawostka: na tym rewanzowym meczu z Perugia po ktorym to Toro awansowalo do Serie A na Stadio delle Alpi bylo... ponad 50.000 ludzi :shock: Na oficjalnej stronie Torino http://www.toro.it/index.aspx mozna zobaczyc za darmo skrot tego meczu; na stronie glownej w Multimedia Gallery kliknijcie na Torino-Perugia gli Highlights
- El Nino
- Juventino
no i dobrze.. Będą derby Turynu.. Ja tam jakoś jestem obojętny do tego klubu. Ani go nie nienawidze, ani też nie lubię, ale cieszę się że Turyn pokazał klasę i teraz będą dwa zespoły z Mediolanu, Turynu, Genui i to chyba wszystko (albo o jakiś dwóch klubach z jednego miasta zapomniałem)
- Kombinat
- Juventino
Może zapomniałeś o Rzymie?Zlatan Ibrahimovic pisze:no i dobrze.. Będą derby Turynu.. Ja tam jakoś jestem obojętny do tego klubu. Ani go nie nienawidze, ani też nie lubię, ale cieszę się że Turyn pokazał klasę i teraz będą dwa zespoły z Mediolanu, Turynu, Genui i to chyba wszystko (albo o jakiś dwóch klubach z jednego miasta zapomniałem)
Podobnie jak większości torino jest mi obojętne. Chciałbym tylko żebyśmy ich rozjechali porządnie

- Bany_DG
- Juventino
Oto przykład dobrze (gramatycznie) złożonego zdania :twisted: :lol:Aniolek pisze:No teras dojdzie do derbów(derby raczej :lol: ) Turynu i Juve bedzie mogło pokazac kto zadzi w Turynie no oczywscie mam nadzieje ze pokaże :-D
Co do samego torino, ciesze się ze będa mecze miedzy nami, a nimi cała Serie A nabierze smaczku przed i po takim meczu i oczywista bedzie to pokaz naszej dominacji w Turynie
- wErOn
- Juventino
Co to za derby skoro wiadomo kto będzie górą, a o tym która druzyna jest silniejsza (nawet w wypadku sensacyjnego remisu z toro)
Jednyne czym moga nas przygnieść to ilością kibiców na trybunach, licze jednak na tych bandziorów co się nożami nawzajem dźgali, że pokazą jak się "to" robi na trybunach
Jednyne czym moga nas przygnieść to ilością kibiców na trybunach, licze jednak na tych bandziorów co się nożami nawzajem dźgali, że pokazą jak się "to" robi na trybunach

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!