Ac Torino w serie A czyli szykują się derby :]

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:10

W czoraj Ac torino zapewniło sobie powrot do serie A więc w nadchodzącym sezonie odbedą się derby Turynu . Ja osobiście niemoge się doczekać ponieważ te mecze zawsze dawały dużo emocji :-D i nic nie cieszy tak jak zwycięstwo nad lokalnym rywalem :D

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:17

A ja nie cieszę się z tego powodu. Torino zawsze grało brutalnie z Juventusem. Dzięki Torino w sezonie 2003/04 kilku zawodników Juve nabawiło się kontuzji. Nie pamiętam już kto to był, ale chyba Trezeguet. Z Torino trzeba grać rezerwami bo naprawde szkoda na nich podstawowych graczy

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:20

No to pieknie, mamy juz toro i viole w Serie a :| Pozostaje miec nadzieje ze jedni i drudzy poleca szybciutko tam gdzie ich miejsce, czego im z calego serca zycze 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:29

Ja tam nie życzę ani Violi ani torino jakichś sukcesów. W końcu nasz klub i ich się nie lubią. ja jakiejś nienawiści nie czuję, ale jest mi to obojętne. Pewnie derby będą na canal+ puszczali :).
PS A Parma też już jest w Serie A? Pokonała Bolognę, ale słyszałem, że jeszcze coś musi zrobić.

Z Juve na dobre i złe!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:39

Hmm no niby fajnie że "Granat" wszedł fajnie będzie znowu z nimi wygrać :D :wink: i zawsze jeden mecz więcej u siebie :D. Ale z Torino zawsze się grało ciężko pamiętacie 3-3 jak prowadziliśmy juz po 25 minutach 3-0 albo cudem uratowane 2-2 ( Grazie Mareska) , Toro to także brutale był kiedyś taki mecz z Juve co chyba 3 czerwone dostali + połowa druzyny żółte + kontuzja Nedveda. Mam też dziwne przeczucia co do tego że Torino będzie wysoko w tabeli nawet będzie mogło pokusić sieo Puchar Uefa jednak z całego serca życze im Serie B :D

przemajuve3f160

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:40

Marcin (Chester) pisze: PS A Parma też już jest w Serie A? Pokonała Bolognę, ale słyszałem, że jeszcze coś musi zrobić.
Jeżeli chodzi o AC Parme to ta już jest w Serie A 8) pokonała w barażach Bologne i to wystarczyło :twisted:
Wracając do tematu ze FC Torino awansowało do Serie A to moge byc zadowolony ponieważ jakby na to nie patrząc to dwie drużyny z Turynu są w Serie A. A Juventus jak zawsze z Torino sobie poradzi :D

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:48

A mi fakt ze Torino awansowalo do Serie A jest jakis obojetny. Fakt, nie przepadam za ta druzyna (podobnie jak i za Fiorentina) ale nie to, zebym jakos byl nieszczesliwy z tego powodu albo cos w tym stylu. Po prostu sa to druzyny, ktore bedziemy musieli w tym sezonie pokonac i udowodnic, ze jestesmy lepsi.. :roll:
Jesli chodzi o derby Turynu, faktycznie, moga wiazac sie z tym niezle emocje, ale mam przede wszystkim nadzieje, ze nie beda one przypominaly sieczkarni wsrod kibicow i bedzie w miare spokojnie. No, i ze powtorzymy jeden z ostatnich wynikow, jesli chodzi o spotkania z Torino, gdzie rozjechalismy ich 4:0.. 8)
Obaczym jak to bedzie. Bedzie dobrze.

PS: A tak swoja droga, to jakos bardziej zalezaloby mi na rozjechaniu Fiorentiny niz Torino. Czy cos ze mna nie tak?.. :roll:

raptorb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:48

Ja też nie darze ich sympatią, tym bardziej ze slyszałem ze mają bardzo wielu kibiców Z Turynu, co jest m.in. powodem dlaczego tak malo kibiców przychodzi na Delle Alpi. Ale musze przyznać ze derby będą ciekawe. :D

Obrazek
FORZA JUVE FORZA ALEX
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:49

Bardzo się cieszę że że Torino awansowało do Serie A.Zapowiadają sie ciekawe derby.I mam nadzieję że Torino się utrzyma w Serie A na długo.

JESTEM OSZUSTEM
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 10:51

No i bedziemy miec derby... pokazemy Toro kto rzadzi w Turynie :twisted:

Taka ciekawostka: na tym rewanzowym meczu z Perugia po ktorym to Toro awansowalo do Serie A na Stadio delle Alpi bylo... ponad 50.000 ludzi :shock: Na oficjalnej stronie Torino http://www.toro.it/index.aspx mozna zobaczyc za darmo skrot tego meczu; na stronie glownej w Multimedia Gallery kliknijcie na Torino-Perugia gli Highlights :wink:

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:00

no i dobrze.. Będą derby Turynu.. Ja tam jakoś jestem obojętny do tego klubu. Ani go nie nienawidze, ani też nie lubię, ale cieszę się że Turyn pokazał klasę i teraz będą dwa zespoły z Mediolanu, Turynu, Genui i to chyba wszystko (albo o jakiś dwóch klubach z jednego miasta zapomniałem)

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:00

No teras dojdzie do derbów Turynu i Juve bedzie mogło pokazac kto zadzi w Turynie no oczywscie mam nadzieje ze pokaże :-D

Obrazek
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:16

Zlatan Ibrahimovic pisze:no i dobrze.. Będą derby Turynu.. Ja tam jakoś jestem obojętny do tego klubu. Ani go nie nienawidze, ani też nie lubię, ale cieszę się że Turyn pokazał klasę i teraz będą dwa zespoły z Mediolanu, Turynu, Genui i to chyba wszystko (albo o jakiś dwóch klubach z jednego miasta zapomniałem)
Może zapomniałeś o Rzymie?

Podobnie jak większości torino jest mi obojętne. Chciałbym tylko żebyśmy ich rozjechali porządnie :) Z drugiej strony fajnie byłoby gdyby sobie dobrze radzili w Serie A, co świadczyłoby o klasie Turynu :)

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:35

Aniolek pisze:No teras dojdzie do derbów(derby raczej :lol: ) Turynu i Juve bedzie mogło pokazac kto zadzi w Turynie no oczywscie mam nadzieje ze pokaże :-D
Oto przykład dobrze (gramatycznie) złożonego zdania :twisted: :lol:
Co do samego torino, ciesze się ze będa mecze miedzy nami, a nimi cała Serie A nabierze smaczku przed i po takim meczu i oczywista bedzie to pokaz naszej dominacji w Turynie :wink:

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 13:36

Co to za derby skoro wiadomo kto będzie górą, a o tym która druzyna jest silniejsza (nawet w wypadku sensacyjnego remisu z toro) :wink:
Jednyne czym moga nas przygnieść to ilością kibiców na trybunach, licze jednak na tych bandziorów co się nożami nawzajem dźgali, że pokazą jak się "to" robi na trybunach :think:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ