Koniec Roku 2004/2005 Czas Na Wakacje !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 08:12

Z Okazji Iz Dzisiaj Wiekszosc Uzytkownikow Konczy Szkole Chce Wszystkim Tutaj Z Gory Zyczyc Udanych Wakacji ! Duzo Slonka Chlodnego Piwa ( Tylko dla tych co maja powyzej 18 Lat ) Piknych Dziewczyn i W ogole :dance: Wakacje 2005 Uwazam za Rozpoczete :dance: :dance: :bravo: :bravo:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 08:18

ja jescze nie mam wakacji :D rok szkolny oficijalnie kończy się po całej ceremoni zakończenia roku, która odbedzie sie u mnie dzis o 9.00 :d ja też wszystkim zycze wszystkiego najlepszego!
dziś juz swietujemy wakajce:D oj bedzie sie działo :D

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 09:03

Jestemj szczęśliwy ale z drugiej strony jest mi smutno bo pżegnałem się z moją oanią wychowawczynią i z klasą (idę do gimnazjum). Życzę wszystkim bardzo udanych wakacji!!

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 09:09

Ja zakończenie miałem z na początku czerwca czyli na dobrą sprawe wakacje mam od miesiąca.Życze wszystkim udanych wakacji.Niech nikt czasami sobie czegoś nie zrobi itp. itd. .

...Taka miłość jest jedna...Juve
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 09:20

Niestety 27 mam ostatni egzamin, do tego bardzo trudny, wiec slabo widze tegoroczne wakacje. Chyba bede zmuszony zakuwac do kampani wrzesniowej. Dodatkowo mam do odwalenia 140 godzin praktyk, co daje 3 tygodnie zapie*** w szpitalu.
Ale zycze wszystkim bezproblemowych wakacji, zimnego piwa dla tych powyzej 18 lat i zaufanych sprzedawcow dla tych co nie maja 18 lat :D Duzo slonca i genialnej pogody nad morzem, masy dziewczyn i nedznej konkurecji :twisted:

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 10:10

Ja jeszcze 11 lipca mam egzam z postepowania karnego i....WAKACJE ! Do grudnia zero nauki :smile:
Juz nie moge sie doczekać, oby tylko zdać !!
A wszystkim życze miłych i szalonych wakacji :dance:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 10:44

Ja, mimo tego, ze i tak pracuje, bede blogoslawil los jesli w niedziele (tj. pojutrze) zdam egzamin z mikroekonomii. Jesli pojdzie dobrze, wtedy zaczna sie dla mnie wakacje i przerwa od szkoly do konca wrzesnia. :pray:

Tymczasem podpisuje sie pod zyczeniami, wypoczywajcie szybko, bo za dwa miesiace znowu mordega. No, dwa miesiace z hakiem :)
...takze hulajta poki mozeta :wink: hie hie..

PS: Ciekawe, czy forum opustoszeje na czas wakacji :roll:

FrOsT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 11:58

No wkoncu :dance: Czekałem na to juz od wrzesnia :D Z jednej strony trosze smutno bo trzeba sie rozstac ze znajomymi :płaczę: ale jakos sie przeżyje :)

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 12:13

nadeszły wkoncu upragnine wakacje :P nie tylko odpoczywac trzeba, ja ide od poniedziału do pracy :) trzeba troche zarobic przed obozem. Koncze własnie gimnazjum, troche zal z klasą się rozstawac, moze nie bylismy za specjalnie zgrani, ale ludzie byli swietni, nie bylo wiekszych konfliktów. Naprawde zal z niektorymi sie rozstawac :( ale coz z wiekszoscia i tak bede w kontakcie, albo pojda ze mna do tej samej klasy :wink:

Życze wszystkim udanych wakacji, duzo ładnych dziewczyn, spełnienia marzen i słonca :) Pozdrawiam

Ps zaraz nad jeziorko :) :-D

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 12:25

Rowniez dolaczam sie do zyczen i skladam wszystkim najgoretsze slowa: Wszystkiego dobrego w te miejmy nadzieje piekne i upalne dni, wspanialych imprez, przezyc, nowych doswiadczen oraz pieknych kobiet i zimnego piwa :D I oczywiscie wspanialych transferow w Juve :P

Kocham to uczucie... Kocham wakacje! :D 1 klasa w 2 LO w BDG zdana! Srednia co prawda nie wielka bo 3,4 ale coz... poziom byl na prawde wysoki i tak rodzice mowia ze sa zadowoleni podobnie jak wychowawca wiec jest cool...

A 23 lipca czekaja na mnie piekne, sloneczne, ukochane, jedyne w swoim rodzaju WLOCHY!!!!

Piekna plaza w Rimmini, Koloseum w Rzymie, miasto mody czyli Mediolan i stolica Piemontu TURYN!!! Oj bedzie sie dzialo, oj bedzie sie dzialo :D Juz sie doczekac nie moge :D Moje marzenie w koncu sie spelni... Szkoda tylko ze nie mam dziewczyny.... Jakos nie mam szczescia w tej sprawie.. mialem ostatnio laske przez 10 dni i planowalismy wspolnie spedzic wakacje... coz... nie wyszlo... a wiec WITAJCIE WLOSZKI :D

WAKACJE 2005 CZAS ZACZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 21:32

Może uznacie mnie za wariata, ale jakoś nie tryskam takim bardzo dużym optymizmem i nie podskakuje z radości że zaczeły się wakacje. Niby będe miał duzo więcej czasu na czytanie książek i w końcu przeczytam "Dzieje wypraw krzyżowych" Runcimana, no ale w wakacje nie żadko bede się nudził. jak to na wakacjach napewno w trakcie coś wyjdzie ciekawego i bedzie się działo, ale troszkę szkoda mi że nie będe się widywał ze znajomymi. Choć w szkole był zapieprz, to jednak było jakoś fajnie.. Teraz w końcu odpoczne i bedzie dobrze no ale nic się jakoś nie zmieniło, dzisiejszy dzień przeżyłem jak każdy inny, nie uświadomiłem sobie jeszcze że mam dwa miesiące spokoju.

PS. A i zaczeło się.... przed chwilą wróciłem do domu... jest godzina 21.30 a już leżą naprani ( głównie uczniowie gimnazjum i liceum), ledwo się na nogach trzymają... Normalnie wspaniały widok. Nie rozumiem tego dzisiejszego świata, bo dla przewarzającej grupy młodych ludzi świętować = zapić pałe i nic potem nie pamiętać... i co im z tego.. czują się dorośli już że piją.. ehh nigdy tego nie zrozumiem... Z kilkoma normalnymi kolegami i koleżankami urządzamy sobie ognisko na koniec roku, ale bez zadnych alkoholi.. bo po co?? i bez tego można się świetnie bawic przez całą noc.. I to mi bardziej odpowiada niż naprać się i rzygać gdzieś na ulicy.. i potem się wszyscy krzywią jaka to policja jest niedobra, że spisuje i sie przywala do takich własnie osób.. wcale sie policjantom nie dziwie tylko popieram i to w 100%, przy takiego typu przypadkach.

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2005, 23:40

mnowomiejsky pisze:PS: Ciekawe, czy forum opustoszeje na czas wakacji :roll:
Niestety może być i tak...

No cóż - wakacje! Ja bardzo się cieszę, choć będę o wiele mniej czasu spędzał przed kompem, a co za tym idzie także i na forum. W pewnym sensie to paradoks - wakacje - czas wolny, a ja będę mial go mniej niż na codzień. Otóż ostatnio odczuwam natłok znajomości i szczerze powiem że nie mam czasu zjeść obiad :prochno:. Nagrodą za bardzo dobre świadectwo jest nieograniczenie czasu powrotu do domu - bardzo się z tego cieszę. W wakacje napewno nudził się nie będę, mimo iż nie planuje żadnych większych wypadów na biwaki itp. Czas wypełnią mi spotkania ze znajomymi i plażowanie, czyli to, co lubię najbardziej. Nie ma nic lepszego niż całodzniowe wylegiwanie się przy szumie fal i grzejącym w plecy słońcem. Gorzej kiedy się przsadzi... :roll:
Pozdrawiam.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2005, 12:34

Również życze wszystkim wspaniałych, ciepłych wakacji !!! Nareszcie doczekaliśmy tego na co oczekujemy od września.

CIesze sie ze są wakacje i że tak szybko minął ten rok szkolny, ale martwi mnie żę jak tak szybko minie następny rok to praktycznie za chwile będe pisął testy gimnazjalne.. (za rok pisze)

Pozdrowienia

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2005, 13:20

dzieci maja wakacje. co gorsza cwelowate belfry rowniez. tyle wolnego wolnego i na dodatek platnego opierniczania sie tych kozich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. w ogole to m. in. od tego sie im w glowce przewraca. co do gownaterii to rownez. nara niezla zwala.

Juve per Sempre
Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2005, 13:47

Browary maryska i takie tam rzaczy nadzszedl piekny czas jeszcze zeby juve dokonalo dobrych transferow bedzie za co pic :D

Forza Juve!
ODPOWIEDZ