Koniec Roku 2004/2005 Czas Na Wakacje !
- RuTeK
- Juventino
Z Okazji Iz Dzisiaj Wiekszosc Uzytkownikow Konczy Szkole Chce Wszystkim Tutaj Z Gory Zyczyc Udanych Wakacji ! Duzo Slonka Chlodnego Piwa ( Tylko dla tych co maja powyzej 18 Lat ) Piknych Dziewczyn i W ogole
Wakacje 2005 Uwazam za Rozpoczete

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Andryk
- Juventino
ja jescze nie mam wakacji
rok szkolny oficijalnie kończy się po całej ceremoni zakończenia roku, która odbedzie sie u mnie dzis o 9.00 :d ja też wszystkim zycze wszystkiego najlepszego!
dziś juz swietujemy wakajce:D oj bedzie sie działo

dziś juz swietujemy wakajce:D oj bedzie sie działo

- Kuba Napierski
- Juventino
Jestemj szczęśliwy ale z drugiej strony jest mi smutno bo pżegnałem się z moją oanią wychowawczynią i z klasą (idę do gimnazjum). Życzę wszystkim bardzo udanych wakacji!!
- aleksander1986
- Juventino
Ja zakończenie miałem z na początku czerwca czyli na dobrą sprawe wakacje mam od miesiąca.Życze wszystkim udanych wakacji.Niech nikt czasami sobie czegoś nie zrobi itp. itd. .
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Notch
- Juventino
Niestety 27 mam ostatni egzamin, do tego bardzo trudny, wiec slabo widze tegoroczne wakacje. Chyba bede zmuszony zakuwac do kampani wrzesniowej. Dodatkowo mam do odwalenia 140 godzin praktyk, co daje 3 tygodnie zapie*** w szpitalu.
Ale zycze wszystkim bezproblemowych wakacji, zimnego piwa dla tych powyzej 18 lat i zaufanych sprzedawcow dla tych co nie maja 18 lat
Duzo slonca i genialnej pogody nad morzem, masy dziewczyn i nedznej konkurecji :twisted:
Ale zycze wszystkim bezproblemowych wakacji, zimnego piwa dla tych powyzej 18 lat i zaufanych sprzedawcow dla tych co nie maja 18 lat

No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- mnowo
- Qualità Juventino
Ja, mimo tego, ze i tak pracuje, bede blogoslawil los jesli w niedziele (tj. pojutrze) zdam egzamin z mikroekonomii. Jesli pojdzie dobrze, wtedy zaczna sie dla mnie wakacje i przerwa od szkoly do konca wrzesnia.
Tymczasem podpisuje sie pod zyczeniami, wypoczywajcie szybko, bo za dwa miesiace znowu mordega. No, dwa miesiace z hakiem
...takze hulajta poki mozeta
hie hie..
PS: Ciekawe, czy forum opustoszeje na czas wakacji :roll:

Tymczasem podpisuje sie pod zyczeniami, wypoczywajcie szybko, bo za dwa miesiace znowu mordega. No, dwa miesiace z hakiem

...takze hulajta poki mozeta
PS: Ciekawe, czy forum opustoszeje na czas wakacji :roll:
- bartus
- Juventino
nadeszły wkoncu upragnine wakacje
nie tylko odpoczywac trzeba, ja ide od poniedziału do pracy
trzeba troche zarobic przed obozem. Koncze własnie gimnazjum, troche zal z klasą się rozstawac, moze nie bylismy za specjalnie zgrani, ale ludzie byli swietni, nie bylo wiekszych konfliktów. Naprawde zal z niektorymi sie rozstawac
ale coz z wiekszoscia i tak bede w kontakcie, albo pojda ze mna do tej samej klasy
Życze wszystkim udanych wakacji, duzo ładnych dziewczyn, spełnienia marzen i słonca
Pozdrawiam
Ps zaraz nad jeziorko
:-D

Życze wszystkim udanych wakacji, duzo ładnych dziewczyn, spełnienia marzen i słonca

Ps zaraz nad jeziorko

- Slim
- Juventino
Rowniez dolaczam sie do zyczen i skladam wszystkim najgoretsze slowa: Wszystkiego dobrego w te miejmy nadzieje piekne i upalne dni, wspanialych imprez, przezyc, nowych doswiadczen oraz pieknych kobiet i zimnego piwa
I oczywiscie wspanialych transferow w Juve 
Kocham to uczucie... Kocham wakacje!
1 klasa w 2 LO w BDG zdana! Srednia co prawda nie wielka bo 3,4 ale coz... poziom byl na prawde wysoki i tak rodzice mowia ze sa zadowoleni podobnie jak wychowawca wiec jest cool...
A 23 lipca czekaja na mnie piekne, sloneczne, ukochane, jedyne w swoim rodzaju WLOCHY!!!!
Piekna plaza w Rimmini, Koloseum w Rzymie, miasto mody czyli Mediolan i stolica Piemontu TURYN!!! Oj bedzie sie dzialo, oj bedzie sie dzialo
Juz sie doczekac nie moge
Moje marzenie w koncu sie spelni... Szkoda tylko ze nie mam dziewczyny.... Jakos nie mam szczescia w tej sprawie.. mialem ostatnio laske przez 10 dni i planowalismy wspolnie spedzic wakacje... coz... nie wyszlo... a wiec WITAJCIE WLOSZKI 
WAKACJE 2005 CZAS ZACZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham to uczucie... Kocham wakacje!

A 23 lipca czekaja na mnie piekne, sloneczne, ukochane, jedyne w swoim rodzaju WLOCHY!!!!
Piekna plaza w Rimmini, Koloseum w Rzymie, miasto mody czyli Mediolan i stolica Piemontu TURYN!!! Oj bedzie sie dzialo, oj bedzie sie dzialo

WAKACJE 2005 CZAS ZACZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- leniup
- Redaktor
Może uznacie mnie za wariata, ale jakoś nie tryskam takim bardzo dużym optymizmem i nie podskakuje z radości że zaczeły się wakacje. Niby będe miał duzo więcej czasu na czytanie książek i w końcu przeczytam "Dzieje wypraw krzyżowych" Runcimana, no ale w wakacje nie żadko bede się nudził. jak to na wakacjach napewno w trakcie coś wyjdzie ciekawego i bedzie się działo, ale troszkę szkoda mi że nie będe się widywał ze znajomymi. Choć w szkole był zapieprz, to jednak było jakoś fajnie.. Teraz w końcu odpoczne i bedzie dobrze no ale nic się jakoś nie zmieniło, dzisiejszy dzień przeżyłem jak każdy inny, nie uświadomiłem sobie jeszcze że mam dwa miesiące spokoju.
PS. A i zaczeło się.... przed chwilą wróciłem do domu... jest godzina 21.30 a już leżą naprani ( głównie uczniowie gimnazjum i liceum), ledwo się na nogach trzymają... Normalnie wspaniały widok. Nie rozumiem tego dzisiejszego świata, bo dla przewarzającej grupy młodych ludzi świętować = zapić pałe i nic potem nie pamiętać... i co im z tego.. czują się dorośli już że piją.. ehh nigdy tego nie zrozumiem... Z kilkoma normalnymi kolegami i koleżankami urządzamy sobie ognisko na koniec roku, ale bez zadnych alkoholi.. bo po co?? i bez tego można się świetnie bawic przez całą noc.. I to mi bardziej odpowiada niż naprać się i rzygać gdzieś na ulicy.. i potem się wszyscy krzywią jaka to policja jest niedobra, że spisuje i sie przywala do takich własnie osób.. wcale sie policjantom nie dziwie tylko popieram i to w 100%, przy takiego typu przypadkach.
PS. A i zaczeło się.... przed chwilą wróciłem do domu... jest godzina 21.30 a już leżą naprani ( głównie uczniowie gimnazjum i liceum), ledwo się na nogach trzymają... Normalnie wspaniały widok. Nie rozumiem tego dzisiejszego świata, bo dla przewarzającej grupy młodych ludzi świętować = zapić pałe i nic potem nie pamiętać... i co im z tego.. czują się dorośli już że piją.. ehh nigdy tego nie zrozumiem... Z kilkoma normalnymi kolegami i koleżankami urządzamy sobie ognisko na koniec roku, ale bez zadnych alkoholi.. bo po co?? i bez tego można się świetnie bawic przez całą noc.. I to mi bardziej odpowiada niż naprać się i rzygać gdzieś na ulicy.. i potem się wszyscy krzywią jaka to policja jest niedobra, że spisuje i sie przywala do takich własnie osób.. wcale sie policjantom nie dziwie tylko popieram i to w 100%, przy takiego typu przypadkach.
- Coolfi
- Juventino
Niestety może być i tak...mnowomiejsky pisze:PS: Ciekawe, czy forum opustoszeje na czas wakacji :roll:
No cóż - wakacje! Ja bardzo się cieszę, choć będę o wiele mniej czasu spędzał przed kompem, a co za tym idzie także i na forum. W pewnym sensie to paradoks - wakacje - czas wolny, a ja będę mial go mniej niż na codzień. Otóż ostatnio odczuwam natłok znajomości i szczerze powiem że nie mam czasu zjeść obiad

Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- El Nino
- Juventino
Również życze wszystkim wspaniałych, ciepłych wakacji !!! Nareszcie doczekaliśmy tego na co oczekujemy od września.
CIesze sie ze są wakacje i że tak szybko minął ten rok szkolny, ale martwi mnie żę jak tak szybko minie następny rok to praktycznie za chwile będe pisął testy gimnazjalne.. (za rok pisze)
Pozdrowienia
CIesze sie ze są wakacje i że tak szybko minął ten rok szkolny, ale martwi mnie żę jak tak szybko minie następny rok to praktycznie za chwile będe pisął testy gimnazjalne.. (za rok pisze)
Pozdrowienia
- forza bianco-neri
- Juventino
dzieci maja wakacje. co gorsza cwelowate belfry rowniez. tyle wolnego wolnego i na dodatek platnego opierniczania sie tych kozich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. w ogole to m. in. od tego sie im w glowce przewraca. co do gownaterii to rownez. nara niezla zwala.
Juve per Sempre