Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
gerardt1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2005, 17:56

Pewnie to wstyd prosić o coś takiego, ale... Prosiłbym o informacje na temat hymnu Ligii Mistrzów. Tytuł, autor, takie tam...

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 16:08

poszukuje 2 walkow fetish-rock rock rock a 2 to the limp twins-sunday driver,szukalem szukalem i nic nie znalazlem,jakby ktos z was linka albo na dysku to bylbym wdzieczny

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 14:00

joł :D czy ma ktoś na hdd albo zna adres z kąd idzie skolowac kawałek jakiejś tam alexi pod tytulem "oh lalala" czy jakos tak :?::D Cza mi to na dzisiej wieczor wiec jak ktos cos mo to prosze tutaj zapodać albo dać znać na gg , nie pytajcie po co mi to :prochno: Zaznaczam ze dla mnie p2p nie wchodzi w gre bo mam obecnie goły system i nie mam czasu na instalowanie czegokolwiek .
Z góry dziękuje za ewentualną pomoc :)

Nieaktualne : Podziękowania dla Alexa'y Del Piero za pomoc :)

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 16:58

Zna ktoś tytuł piosenki, która leciała podczas filmu pt. "Gladiator" (na końcu filmu, gdy Maximus umierał)? Za wszelką pomoc będę wdzięczny.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2005, 12:34 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 21:41

Mam pytanie. Gdy szewczenko strzelał karnego który obronił Dudek to Scheva ze złości kopnął piłkę w bramkę. I teraz mam pytanie. Jak patrzyłem na powtórkę to widziałem sędziego który pokazuje szewczenkowi czerwoną kartkę. Czy on dostał czerwoną kartke?

Obrazek
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 21:47

Ja w tym czasie bardziej byłem zajęty cieszeniem się z tego że Dudek obronił karnego niż patrzeniem na Shevczenko :D

No ale to może być ciekawe :) . Może Sheva nie wystąpi w 2 następnych meczach LM ?

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 21:55

Nie sądze by dostał czerwoną kartke bo w raportach pomeczowych nic nie jest o tym fakcie napisane....

PS. Mogłeś napisać to pytanie w tym temacie - http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=7267

Obrazek
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 23:04

Siewier pisze:Podziękowania dla Alexa'y Del Piero za pomoc :)
cała przyjemność po mojej stronie

Diego pisze:Zna ktoś tytuł piosenki, która leciała podczas filmu pt. "Gladiator" (na końcu filmu, gdy Maximus umierał)? Za wszelką pomoć będę wdzięczny.
'Now we are free' Enya

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 15:56

Alexa Del Piero pisze:'Now we are free' Enya
Dzięki :-D .

Mam jeszcze jedno pytanie. Gdy miałem pierwszy komputer, to zauważyłem, że miał on jeden ciekawy program, który odpytywał z angielskich słówek, na dodatek można było do niego wprowadzać własne bazy danych. Ostatnio szukałem takiego programu, znalazłem go i wszystko ładnie działało. Jednak zrobiłem format dysku i zapomniałem skopiować ten program :roll: i nie mogę go teraz znaleźć. Czy znacie program, do którego mogę wprowadzać bazy danych, a on mnie potem z tego odpytuje :roll: ?

Edit:
Już nieaktualne, sam sobie poradziłem :roll: .
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2005, 20:50 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
Grzesiek07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 17:50

Kluska pisze:Chciałbym sie dowiedzieć czym różni sie wzmacniacz samochodowy od domowego i ile kosztują takie w granicach 400 - 500 watowe, bo chciałbym sobie kupić.
:D
Eh wzmacniacze :) samochodowy jest o wiele mniejszy . . . w sumie cala jego obudowa to jeden wielki radiator służący do chlodzenia . . . w sumie rozni sie tez poborem mocy i z lekka budowa :) bo podlancza sie go do 12 V :) A domowe to normalne 220 :) moga byc wieksze bo nie trzeba oszczedzac na miejscu :)
Co do cen to mozna kupic praktycznie wszystko za kazda cene :) zalezy czy wzmacniacz jest sprawny i jaki to rodzaj, firma itd Ogólnie rzecz biorac wybór jes ogromny

Z Juve we krwi z Juve w sercu.
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 22:13

Ja mam problem związany z odtwarzaczem mp3. Mianowicie pożyczyłem na jedna lekcję odtwarzacz od kumpla ( Creative MuVo TX 256 MB ) i jak skończyłem słuchać to go wyłączyłem i oddałem kumplowi. Z tego co on mi powiedział to gdy on właczył grajdełko to miał dostęp tylko do opcji a gdy chciał włączyć muzę to wyskakiwał mu napis "no music", poza tym nie mógł używać dyktafonu (także wyskakiwał jakiś napis). Z dalszej relacji kumpla dowiedziałem się, że zaniósł on grajdełko do jeszcz inne kumpla :wink: i ten chciał mu sformatować pamięć, ale przy opcji formatowania FAT32 wyskoczył błąd to włączył formatowanie FAT i później skopiował kilka mp3 jednak "no music" wyskakiwało nadal. :?

Jeszcze chciałbym dodać, że odtwarzacz był kupiony kilka tygodni temu na Allegro i był kupiony bez gwarancji, zatem odesłanie do Creativa odpada :?

Może ktoś z Was spotkał sie z takim problemem, albo ma jakiś pomysł, żeby grajdełko znów zagrało :?:

PozdrQ

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 23:01

Jak wiecie każdy telefon komórkowy posiada swój własny numer IMEI. Gdzie można znaleźć listę zapisywanych numerów IMEI telefonów, które zostały skradziene bądź zgubione ?

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2005, 13:49

No więc tak, takie malutkie pytanko mam.

Dokładnie nie wiem czy to jakaś reklama, czy parodia cy jakiś mix, ale potrzebuje takiego filmiku, znanego napewno wielu osobom w którym jadą Jim Carrey i jacyś dwaj jeszcze faceci i robą z siebie downów przy tym charakterystycznie kiwając głowami.. Chyba wiecie o jaki filmik mi chodzi no nie ?? :prochno:

Jakby ktoś posiadał link lub miał to na kompie i wrzucił na neta, to byłbym wdzięczny.

EDIT. Dzięki wielkie Coolfi :ok:
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2005, 15:47 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2005, 14:29

leniup pisze:No więc tak, takie malutkie pytanko mam.

Dokładnie nie wiem czy to jakaś reklama, czy parodia cy jakiś mix, ale potrzebuje takiego filmiku, znanego napewno wielu osobom w którym jadą Jim Carrey i jacyś dwaj jeszcze faceci i robą z siebie downów przy tym charakterystycznie kiwając głowami.. Chyba wiecie o jaki filmik mi chodzi no nie ?? :prochno:

Jakby ktoś posiadał link lub miał to na kompie i wrzucił na neta, to byłbym wdzięczny.
Proszę bardzo :wink:

Ciekawy filmik, nie powiem...

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
treze15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2005, 21:07

Ma ktoś torrent do filmu Show??? prosze o odpowiedz

ODPOWIEDZ