Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Spitfire
- Juventino
poszukuje 2 walkow fetish-rock rock rock a 2 to the limp twins-sunday driver,szukalem szukalem i nic nie znalazlem,jakby ktos z was linka albo na dysku to bylbym wdzieczny
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
joł
czy ma ktoś na hdd albo zna adres z kąd idzie skolowac kawałek jakiejś tam alexi pod tytulem "oh lalala" czy jakos tak
:D Cza mi to na dzisiej wieczor wiec jak ktos cos mo to prosze tutaj zapodać albo dać znać na gg , nie pytajcie po co mi to
Zaznaczam ze dla mnie p2p nie wchodzi w gre bo mam obecnie goły system i nie mam czasu na instalowanie czegokolwiek .
Z góry dziękuje za ewentualną pomoc
Nieaktualne : Podziękowania dla Alexa'y Del Piero za pomoc

Z góry dziękuje za ewentualną pomoc

Nieaktualne : Podziękowania dla Alexa'y Del Piero za pomoc

- M.
- Juventino
Zna ktoś tytuł piosenki, która leciała podczas filmu pt. "Gladiator" (na końcu filmu, gdy Maximus umierał)? Za wszelką pomoc będę wdzięczny.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2005, 12:34 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- 322
- Juventino
Mam pytanie. Gdy szewczenko strzelał karnego który obronił Dudek to Scheva ze złości kopnął piłkę w bramkę. I teraz mam pytanie. Jak patrzyłem na powtórkę to widziałem sędziego który pokazuje szewczenkowi czerwoną kartkę. Czy on dostał czerwoną kartke?

- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Nie sądze by dostał czerwoną kartke bo w raportach pomeczowych nic nie jest o tym fakcie napisane....
PS. Mogłeś napisać to pytanie w tym temacie - http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=7267
PS. Mogłeś napisać to pytanie w tym temacie - http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=7267
- Alexa Del Piero
- Juventino
cała przyjemność po mojej stronieSiewier pisze:Podziękowania dla Alexa'y Del Piero za pomoc
'Now we are free' EnyaDiego pisze:Zna ktoś tytuł piosenki, która leciała podczas filmu pt. "Gladiator" (na końcu filmu, gdy Maximus umierał)? Za wszelką pomoć będę wdzięczny.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- M.
- Juventino
Dzięki :-D .Alexa Del Piero pisze:'Now we are free' Enya
Mam jeszcze jedno pytanie. Gdy miałem pierwszy komputer, to zauważyłem, że miał on jeden ciekawy program, który odpytywał z angielskich słówek, na dodatek można było do niego wprowadzać własne bazy danych. Ostatnio szukałem takiego programu, znalazłem go i wszystko ładnie działało. Jednak zrobiłem format dysku i zapomniałem skopiować ten program :roll: i nie mogę go teraz znaleźć. Czy znacie program, do którego mogę wprowadzać bazy danych, a on mnie potem z tego odpytuje :roll: ?
Edit:
Już nieaktualne, sam sobie poradziłem :roll: .
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2005, 20:50 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Grzesiek07
- Juventino
Eh wzmacniaczeKluska pisze:Chciałbym sie dowiedzieć czym różni sie wzmacniacz samochodowy od domowego i ile kosztują takie w granicach 400 - 500 watowe, bo chciałbym sobie kupić.

Co do cen to mozna kupic praktycznie wszystko za kazda cene

Z Juve we krwi z Juve w sercu.
- gorczas
- Juventino
Ja mam problem związany z odtwarzaczem mp3. Mianowicie pożyczyłem na jedna lekcję odtwarzacz od kumpla ( Creative MuVo TX 256 MB ) i jak skończyłem słuchać to go wyłączyłem i oddałem kumplowi. Z tego co on mi powiedział to gdy on właczył grajdełko to miał dostęp tylko do opcji a gdy chciał włączyć muzę to wyskakiwał mu napis "no music", poza tym nie mógł używać dyktafonu (także wyskakiwał jakiś napis). Z dalszej relacji kumpla dowiedziałem się, że zaniósł on grajdełko do jeszcz inne kumpla
i ten chciał mu sformatować pamięć, ale przy opcji formatowania FAT32 wyskoczył błąd to włączył formatowanie FAT i później skopiował kilka mp3 jednak "no music" wyskakiwało nadal. :?
Jeszcze chciałbym dodać, że odtwarzacz był kupiony kilka tygodni temu na Allegro i był kupiony bez gwarancji, zatem odesłanie do Creativa odpada :?
Może ktoś z Was spotkał sie z takim problemem, albo ma jakiś pomysł, żeby grajdełko znów zagrało
PozdrQ
Jeszcze chciałbym dodać, że odtwarzacz był kupiony kilka tygodni temu na Allegro i był kupiony bez gwarancji, zatem odesłanie do Creativa odpada :?
Może ktoś z Was spotkał sie z takim problemem, albo ma jakiś pomysł, żeby grajdełko znów zagrało

PozdrQ
- leniup
- Redaktor
No więc tak, takie malutkie pytanko mam.
Dokładnie nie wiem czy to jakaś reklama, czy parodia cy jakiś mix, ale potrzebuje takiego filmiku, znanego napewno wielu osobom w którym jadą Jim Carrey i jacyś dwaj jeszcze faceci i robą z siebie downów przy tym charakterystycznie kiwając głowami.. Chyba wiecie o jaki filmik mi chodzi no nie ??
Jakby ktoś posiadał link lub miał to na kompie i wrzucił na neta, to byłbym wdzięczny.
EDIT. Dzięki wielkie Coolfi
Dokładnie nie wiem czy to jakaś reklama, czy parodia cy jakiś mix, ale potrzebuje takiego filmiku, znanego napewno wielu osobom w którym jadą Jim Carrey i jacyś dwaj jeszcze faceci i robą z siebie downów przy tym charakterystycznie kiwając głowami.. Chyba wiecie o jaki filmik mi chodzi no nie ??

Jakby ktoś posiadał link lub miał to na kompie i wrzucił na neta, to byłbym wdzięczny.
EDIT. Dzięki wielkie Coolfi

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2005, 15:47 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Coolfi
- Juventino
Proszę bardzoleniup pisze:No więc tak, takie malutkie pytanko mam.
Dokładnie nie wiem czy to jakaś reklama, czy parodia cy jakiś mix, ale potrzebuje takiego filmiku, znanego napewno wielu osobom w którym jadą Jim Carrey i jacyś dwaj jeszcze faceci i robą z siebie downów przy tym charakterystycznie kiwając głowami.. Chyba wiecie o jaki filmik mi chodzi no nie ??![]()
Ciekawy filmik, nie powiem...
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.