Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No więc co do rasy to kumpel mówi że nie wie jako to jes rasa - jakoś krzyżówka czy cośKosior pisze:Co to za rasa? Czy ten pies bedzie duzy? Itd....
http://www.4lapy.info/Galeria/Psy/Szczeniaki/Tobi2.JPG

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera... Teraz używam kretyńskiej Mozilli. Ta przeglądarka jest strasznie badziewna, nawet na czata JP nie moge się wbić :x potrzebuje bezpośredniego linka, z którego będe mogł ściągnąć jakiegoś fajnego explorera. Sam szukalem na jakiś stronach z programami, ale niestety na nich znalazłem tylko jakieś głupie dodatki do IE :? jest mi to na gwałt potrzebne, wiec licze na szybką odpowiedź
pomóżcie :> z góry thx

- KwiAtek
- Juventino
Zapewne chodzi ci o przegladarke, bo explorer jest jedna z nich. Ja uzywam Opery i nie narzekam. Zapraszam na strone http://www.opera.com/lang/pl/.UlTrAs pisze:wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera...
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Coolfi
- Juventino
To piosenka całkiem znanego zespołu Hoobastank "Out of Control".Yari pisze:Mam pytanie:
Co to za piosenka która jest w tle na filmiku Ibrahimovic vs Ronaldhinio 2 ?
BTW całkiem niezła 8)
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Gieri
- Milanista
Nie mam zadnego programu do robienia takich melodyjek ani nie jestem uzdolniony w takich tematach. Chcialem zrobic muzyczke do tej gry: www.imperiumzorg.blo.pl . Ale sek w tym ze nie umiem i tu mam do was prosbe. Jesli ktos jest fanem takich gierek niech zrobis jakas muzyczke w tych klimatach. Najlepiej zeby miala gora 100kb. Bardzo was o to prosze.
Pomozcie biednemu Milaniscie
Naprawdę trzeba było zakładać nowy temat?
Pomozcie biednemu Milaniscie

Naprawdę trzeba było zakładać nowy temat?
- M.
- Juventino
Znalazłem stronkę z fajnymi filmikami, ale niestety nie można ich ściągać :roll: . Gdy próbuję poprzez "Zapisz element docelowy jako..." mogę zapisać plik o rozszerzeniu .html :roll: . Gdy kliknę na filmik lewym przyciskiem myszy i odczekam aż się załaduje, mogę go oglądać. Wiem, że plik ten zapisuje się na twardym dysku, ale nie wiem w jakim katalogu :roll: . Pomożecie?
Edit:
Katalog już znalazłem. Może jednak wie ktoś jak ściągać filmy z tej strony?
Edit:
Katalog już znalazłem. Może jednak wie ktoś jak ściągać filmy z tej strony?
:roll:
- Ole(k)Juve!
- Juventino
ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie mam w zadnym slowniku
z gory dzieki
EDIT:
szukalem w slowniku i na http://www.translate.pl i nie bylo, a pozatym to potrzebowalem tego, zeby zarejestrowac domene.
to wygladalo tak
z gory dzieki
EDIT:
THXSiewier pisze:A szukałeś w słowniku jezyka angielskiegoOle(k)Juve! pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie ma w zadnym slowniku
z gory dzieki![]()
alphanumeric - alfanumeryczny
Moim zdaniem z Twojej strony jest to juz kompletny szczyt lenistwa , ewentualnie brak umiejętności poslugiwania sie słownikiem
szukalem w slowniku i na http://www.translate.pl i nie bylo, a pozatym to potrzebowalem tego, zeby zarejestrowac domene.
2 EDIT (nie zasmiecam forum)jam pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie mam w zadnym slowniku
z gory dzieki
to wygladalo tak
nazwe mojej miejscowosci i wlasnie to wykrylo samo, ale pozniej przy tym wylecial błąd, wypelnilem reszte, nic w tym nie ruszalem.State/Province:87
Invalid character(s) entered, only alphanumeric, space, and -,. are allowed.
http://www.vivamozilla.prv.pl firefox: jest szybszy i wg. mnie lepszy od operyUlTrAs pisze:wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera... Teraz używam kretyńskiej Mozilli. Ta przeglądarka jest strasznie badziewna, nawet na czata JP nie moge się wbić Mad potrzebuje bezpośredniego linka, z którego będe mogł ściągnąć jakiegoś fajnego explorera. Sam szukalem na jakiś stronach z programami, ale niestety na nich znalazłem tylko jakieś głupie dodatki do IE Confused jest mi to na gwałt potrzebne, wiec licze na szybką odpowiedź Wink pomóżcie :> z góry thx
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 15:32 przez Ole(k)Juve!, łącznie zmieniany 6 razy.
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A szukałeś w słowniku jezyka angielskiegoOle(k)Juve! pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie ma w zadnym slowniku
z gory dzieki

alphanumeric - alfanumeryczny
Moim zdaniem z Twojej strony jest to juz kompletny szczyt lenistwa , ewentualnie brak umiejętności poslugiwania sie słownikiem

- M.
- Juventino
Miałem zrobić prezentację w Power Poincie. Prezentację już zrobiłem, wstawiłem kilka filmów i fajną muzykę. Jednak cały plik zajmuje tylko 3,14 mb :? . Prezentacja "czyta" te pliki ze ścieżki, jednak jak ją zmienię to filmy czy muzyka nie działa. Chodzi mi o to, czy da się zrobić tak, żeby inne pliki "weszły na stałe" do mojej prezentacji (która oczywiście więcej by zajmowała), ale nie musiałbym martwić się o ścieżki, zawsze by prezentacja działała? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :roll: .
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- M.
- Juventino
Twoja rada niestety nic nie dała, ale problem już rozwiązałem :-D . Pamiętam, że robiłem prezentację z rok temu i wtedy wszystko samo "weszło" do dokumentu (ale wtedy pracowałem na innym Office, a teraz robiłem na XP). Szukałem po różnych forach i zauważyłem, że wiele osób ma z tym problem. Rozwiązaniem jest Przenośna prezentacja
.
- 322
- Juventino
ściągnełem sobie rzuty karne z meczu Lpool - Milan i chcialem je odtworzyć lecz nie mogłem bo wyświetlał się błąd podczas ściągania koderów - dekoderów...
. Co mam zrobić aby film się wyświetlił?
proszę o pomoc

proszę o pomoc

- M.
- Juventino