Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 maja 2005, 21:18

Kosior pisze:Co to za rasa? Czy ten pies bedzie duzy? Itd....

http://www.4lapy.info/Galeria/Psy/Szczeniaki/Tobi2.JPG
No więc co do rasy to kumpel mówi że nie wie jako to jes rasa - jakoś krzyżówka czy coś :prochno: Suczka od kumpla ma cos ze 3/4 lata i waży 15 kg i tak na oko mo tak od głowy do ogona ze 50-70 cm ( szczelam :D ).Jest to dość upierdliwie zwierze - zawsze jak wracam do domu to szczeka :D , lub sie bawić i jest bardzo ruchliwa no ale jak poszaleje to potem dość długo śpi , pisząc upierdliwa mam własnie na myśli to ze ona lubi sie dużo "bawić" :) Co do jedzenia to je wszystko od warzyw do żarcia dla psów :D , nie wiem czy pomogłem no ale tyle sie zdołałem dowiedzieć - wsumie pies jak pies :D :)

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2005, 14:05

Kosior ten pies to najprawdopodobniej owczarek alzacki czyli po prostu niemiecki. Jest mlody wiec ma jeszcze oklapniete uszka :) Ewentualnie moze to byc jakas z nim mieszanka ale raczej nie.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2005, 15:21

wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera... Teraz używam kretyńskiej Mozilli. Ta przeglądarka jest strasznie badziewna, nawet na czata JP nie moge się wbić :x potrzebuje bezpośredniego linka, z którego będe mogł ściągnąć jakiegoś fajnego explorera. Sam szukalem na jakiś stronach z programami, ale niestety na nich znalazłem tylko jakieś głupie dodatki do IE :? jest mi to na gwałt potrzebne, wiec licze na szybką odpowiedź ;) pomóżcie :> z góry thx

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2005, 15:34

UlTrAs pisze:wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera...
Zapewne chodzi ci o przegladarke, bo explorer jest jedna z nich. Ja uzywam Opery i nie narzekam. Zapraszam na strone http://www.opera.com/lang/pl/.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 20:23

Mam pytanie:
Co to za piosenka która jest w tle na filmiku Ibrahimovic vs Ronaldhinio 2 ?

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 17:42

Yari pisze:Mam pytanie:
Co to za piosenka która jest w tle na filmiku Ibrahimovic vs Ronaldhinio 2 ?
To piosenka całkiem znanego zespołu Hoobastank "Out of Control".
BTW całkiem niezła 8)
pozdro

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 13:55

Nie mam zadnego programu do robienia takich melodyjek ani nie jestem uzdolniony w takich tematach. Chcialem zrobic muzyczke do tej gry: www.imperiumzorg.blo.pl . Ale sek w tym ze nie umiem i tu mam do was prosbe. Jesli ktos jest fanem takich gierek niech zrobis jakas muzyczke w tych klimatach. Najlepiej zeby miala gora 100kb. Bardzo was o to prosze.

Pomozcie biednemu Milaniscie ;)

Naprawdę trzeba było zakładać nowy temat?

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 15:50

Znalazłem stronkę z fajnymi filmikami, ale niestety nie można ich ściągać :roll: . Gdy próbuję poprzez "Zapisz element docelowy jako..." mogę zapisać plik o rozszerzeniu .html :roll: . Gdy kliknę na filmik lewym przyciskiem myszy i odczekam aż się załaduje, mogę go oglądać. Wiem, że plik ten zapisuje się na twardym dysku, ale nie wiem w jakim katalogu :roll: . Pomożecie?

Edit:
Katalog już znalazłem. Może jednak wie ktoś jak ściągać filmy z tej strony?

:roll:
Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 maja 2005, 08:06

ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie mam w zadnym slowniku
z gory dzieki

EDIT:

Siewier pisze:
Ole(k)Juve! pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie ma w zadnym slowniku
z gory dzieki
A szukałeś w słowniku jezyka angielskiego :?: :smile:
alphanumeric - alfanumeryczny

Moim zdaniem z Twojej strony jest to juz kompletny szczyt lenistwa , ewentualnie brak umiejętności poslugiwania sie słownikiem :think:
THX

szukalem w slowniku i na http://www.translate.pl i nie bylo, a pozatym to potrzebowalem tego, zeby zarejestrowac domene.
jam pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie mam w zadnym slowniku
z gory dzieki
2 EDIT (nie zasmiecam forum)
to wygladalo tak
State/Province:87
Invalid character(s) entered, only alphanumeric, space, and -,. are allowed.
nazwe mojej miejscowosci i wlasnie to wykrylo samo, ale pozniej przy tym wylecial błąd, wypelnilem reszte, nic w tym nie ruszalem.
UlTrAs pisze:wspomóżcie mnie dobrzy ludzi i podajcie link, z któego będe mogł ściągnąć jakiegoś porządnego explorera... Teraz używam kretyńskiej Mozilli. Ta przeglądarka jest strasznie badziewna, nawet na czata JP nie moge się wbić Mad potrzebuje bezpośredniego linka, z którego będe mogł ściągnąć jakiegoś fajnego explorera. Sam szukalem na jakiś stronach z programami, ale niestety na nich znalazłem tylko jakieś głupie dodatki do IE Confused jest mi to na gwałt potrzebne, wiec licze na szybką odpowiedź Wink pomóżcie :> z góry thx
http://www.vivamozilla.prv.pl firefox: jest szybszy i wg. mnie lepszy od opery
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 15:32 przez Ole(k)Juve!, łącznie zmieniany 6 razy.

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 maja 2005, 10:09

Ole(k)Juve! pisze:ej moze przetlumaczy mi ktos takie slowo: ALPHANUMERIC bo nie ma w zadnym slowniku
z gory dzieki
A szukałeś w słowniku jezyka angielskiego :?: :smile:
alphanumeric - alfanumeryczny

Moim zdaniem z Twojej strony jest to juz kompletny szczyt lenistwa , ewentualnie brak umiejętności poslugiwania sie słownikiem :think:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 12:50

Miałem zrobić prezentację w Power Poincie. Prezentację już zrobiłem, wstawiłem kilka filmów i fajną muzykę. Jednak cały plik zajmuje tylko 3,14 mb :? . Prezentacja "czyta" te pliki ze ścieżki, jednak jak ją zmienię to filmy czy muzyka nie działa. Chodzi mi o to, czy da się zrobić tak, żeby inne pliki "weszły na stałe" do mojej prezentacji (która oczywiście więcej by zajmowała), ale nie musiałbym martwić się o ścieżki, zawsze by prezentacja działała? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :roll: .

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 13:01

Możesz zrobić prezentacje i wrzucić ją do jednego folderu razem z filmikami i potem jak spakujesz to będzie jeden plik i po rozpakowaniu powinno działać.

Poza tym wydaje mi się, że w PowerPoincie 2000 można wrzucić na stałe filmiki....

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 14:26

Twoja rada niestety nic nie dała, ale problem już rozwiązałem :-D . Pamiętam, że robiłem prezentację z rok temu i wtedy wszystko samo "weszło" do dokumentu (ale wtedy pracowałem na innym Office, a teraz robiłem na XP). Szukałem po różnych forach i zauważyłem, że wiele osób ma z tym problem. Rozwiązaniem jest Przenośna prezentacja :wink: .

322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2005, 18:45

ściągnełem sobie rzuty karne z meczu Lpool - Milan i chcialem je odtworzyć lecz nie mogłem bo wyświetlał się błąd podczas ściągania koderów - dekoderów...:/. Co mam zrobić aby film się wyświetlił?
proszę o pomoc

Obrazek
ODPOWIEDZ