Nonda potwierdza transfer do Juve!!
- rokfor
heheh jest mały problem Nonda jest za friko a Gilardino bardzo duzo kasiory kosztuje, i po co nam tylu bardzo dobrych napadziorów ciekawe kogo na ławie bedziey sadzali, i tak mysle ze Nonda to tylko bedzie na wymiane lub na współwłascicielstwo z innym klubem...oziz84 pisze:a moim zdaniem tzreba bylo starac sie o Gile a nie o Nonde to by bylo ciekawsze duzo drozsze ale za to duzo lepsze
- DamKam
- Juventino
Puki nie zobacze go w koszulce Juve, badz nie przeczytam na oficjalnej stronie to nie uwierze :!: Juz nie raz przekonywalismy sie ze w prasie pisali "... w Juve" a potem okazywalo sie ze do danego transferu nie doszlo
Co do samego Nondy: jakos nie jestem przekonany ani co do samego zawodnika, ani do tego czy jest nam potrzebny w chwili obecnej
Przeciez napastnikow nam nie brakuje... jest Mutu, Zalayeta (nie chce zeby odchodzil), Trezeguet, Ibrahimovic oraz Del Piero :!:

Co do samego Nondy: jakos nie jestem przekonany ani co do samego zawodnika, ani do tego czy jest nam potrzebny w chwili obecnej

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kompletnie nie pojmuję skąd to zainteresowanie, co jak co, przeciętnym zawodnikiem. Żadna rewelacja, gole strzelać potrafi, ale takich nam nie brakuje w składzie. Twierdzę, iż sam Zalayeta jest od niego lepszy, a jak już to na tym samym poziomie.
Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.
Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.

- Becker
- Juventino
Co Wy za bzdury wypisujecie? Kazdy, nawet sredni gracz, ktory przychodzi za darmo jest dobry. Moggi ma leb zalatwiajac wlasnie takich. Nie jest pewnie rewelacyjny ale bylby dobrym rezerwowym i jeszcze lepsza karta przetargowa. Nie mielismy prawie lawki w tym sezonie i mamy kupywac graczy na nią? Tak sie nie wzmacnia skladu a traci pieniadze. Graja najlepsi i jeszcze lepszych trzeba kupowac a rezerwa moze przychodzic za darmo, bo ktoz nie skusilby sie na Juventus?
Tyle mojego.
- Jaro
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.
Nie rozumiem Ciebie.Zawodnik przychodzi do Nas za free.Pomijam Jego umiejętności poniewaz jestem podobnego zdania co Ty ale jeśli chodzi o polityke finansową:mamy zawodnika który Nas nic nie kosztował a którego możemy dodac do oferty transferowej.Przykład ? Chodźby ciągłe spekulacje na temat przyjścia czy to Cassano czy też Gilardino.I jaki może byc wynik takiej transakcji ? 5mln euro +....
Jestem stanowczo za tym transferem.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przyznaję, że gdzieś mi umkneło, iż ma przyjść za darmo. Za dużo tych spekulacji, zresztą w tematach o transferach nie jestem dobryJaro pisze:Nie rozumiem Ciebie.Zawodnik przychodzi do Nas za free.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.

To na pewno zmienia postać rzeczy, jendak tak się zastanawiam czy zbieranie takich zawodnikow jak Nonda, Parisi, Kovac, Mutu i Ginannichedda, na większy sens. Jakoś nie widzę możliwości, by Moggi miał ich wszystkich użyć jako kartę przetargową. Cóż, z nim wszystko możliwe, zaufajmy mu

Ja osobiście rozajrzałbym się za 1,2 klasowymi zawodnikami. Mierzymy w LM, do tego jest potrzebana ekipa. Wypadał nam Nedvedm którego zastępował Olivera, nie radzący sobie z presją, jaka towarzyszyła danemu spotkaniu, to tylko taki przyklad.
Co do Nondy.... przeczytajcie tu: http://www.juventusturyn.com/index.php? ... ll&no=1266 żródło w linku

- Lypsky
- Juventino
Akurat tego zawodnika nie spisywalbym na straty. Wydaje mi sie ze w Jego przypadku moze byc podobnie jak z Zebina ktorego juz przed sezonem okrzyknieto nieudacznikiem.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: jendak tak się zastanawiam czy zbieranie takich zawodnikow jak (...) Ginannichedda, na większy sens.
Co do Nondy, jesli nie przeszedl pomyslnie testow to zegnamy. Nie potrzeba nam w klubie niepewnych zawodnikow(nawet na wymiane).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Homer20
- Juventino
na moje oko, moze nie zbyt bystre, ale Moggi chce zdobyć Nonde po to by był kartą przetargową po naspastnika wyższej klasy ( nie ubliżając w żaden sposób Nondzie). Wydaje mi się że Mutu też miał spełniać taką role. Mam nadzieje że jednak przynajmniej jeden z nich zostanie w Juve bo w tym sezonie czasami brakowało nam obsady napadu. Przecież nie o to chodzi żeby zawsze grali del piero, zlatan i treze. Napastników powinno być 5-6 i Capello powinien wybierać z nich bezpośrednio przed meczem, według kryterium 'forma'.
FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!