Nonda potwierdza transfer do Juve!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
rokfor

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 11:45

oziz84 pisze:a moim zdaniem tzreba bylo starac sie o Gile a nie o Nonde to by bylo ciekawsze duzo drozsze ale za to duzo lepsze :D
heheh jest mały problem Nonda jest za friko a Gilardino bardzo duzo kasiory kosztuje, i po co nam tylu bardzo dobrych napadziorów ciekawe kogo na ławie bedziey sadzali, i tak mysle ze Nonda to tylko bedzie na wymiane lub na współwłascicielstwo z innym klubem...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 13:13

Puki nie zobacze go w koszulce Juve, badz nie przeczytam na oficjalnej stronie to nie uwierze :!: Juz nie raz przekonywalismy sie ze w prasie pisali "... w Juve" a potem okazywalo sie ze do danego transferu nie doszlo :stop:

Co do samego Nondy: jakos nie jestem przekonany ani co do samego zawodnika, ani do tego czy jest nam potrzebny w chwili obecnej :think: Przeciez napastnikow nam nie brakuje... jest Mutu, Zalayeta (nie chce zeby odchodzil), Trezeguet, Ibrahimovic oraz Del Piero :!:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 19:55

Kompletnie nie pojmuję skąd to zainteresowanie, co jak co, przeciętnym zawodnikiem. Żadna rewelacja, gole strzelać potrafi, ale takich nam nie brakuje w składzie. Twierdzę, iż sam Zalayeta jest od niego lepszy, a jak już to na tym samym poziomie.
Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 19:57

No uff dobrze ze sie tak stało bo po co nam Nonda on jest za słąby na Juve ale dobrze ze nie przeszeł testów medycznych i nie podipisze kontraktu z nami :D

Obrazek
Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 20:08

Co Wy za bzdury wypisujecie? Kazdy, nawet sredni gracz, ktory przychodzi za darmo jest dobry. Moggi ma leb zalatwiajac wlasnie takich. Nie jest pewnie rewelacyjny ale bylby dobrym rezerwowym i jeszcze lepsza karta przetargowa. Nie mielismy prawie lawki w tym sezonie i mamy kupywac graczy na nią? Tak sie nie wzmacnia skladu a traci pieniadze. Graja najlepsi i jeszcze lepszych trzeba kupowac a rezerwa moze przychodzic za darmo, bo ktoz nie skusilby sie na Juventus? :wink: Tyle mojego.

Obrazek
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 20:17

Dobrze ,że nie jest u nas gdyż jest całkowicie niepotrzebny.
Zalayeta jest lepszy od niego niemówiąc już o reszcie napast.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 20:24

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.

Nie rozumiem Ciebie.Zawodnik przychodzi do Nas za free.Pomijam Jego umiejętności poniewaz jestem podobnego zdania co Ty ale jeśli chodzi o polityke finansową:mamy zawodnika który Nas nic nie kosztował a którego możemy dodac do oferty transferowej.Przykład ? Chodźby ciągłe spekulacje na temat przyjścia czy to Cassano czy też Gilardino.I jaki może byc wynik takiej transakcji ? 5mln euro +....
Jestem stanowczo za tym transferem.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 20:51

Jaro pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jestem stanowczo przeciwny temu transferowi i news na JP mówiący o tym, że Nonda do nas nie trafi bo nie przeszedł pomyślnie testów medycznych, bardzo mnie ucieszył.
Nie rozumiem Ciebie.Zawodnik przychodzi do Nas za free.
Przyznaję, że gdzieś mi umkneło, iż ma przyjść za darmo. Za dużo tych spekulacji, zresztą w tematach o transferach nie jestem dobry :)
To na pewno zmienia postać rzeczy, jendak tak się zastanawiam czy zbieranie takich zawodnikow jak Nonda, Parisi, Kovac, Mutu i Ginannichedda, na większy sens. Jakoś nie widzę możliwości, by Moggi miał ich wszystkich użyć jako kartę przetargową. Cóż, z nim wszystko możliwe, zaufajmy mu :)
Ja osobiście rozajrzałbym się za 1,2 klasowymi zawodnikami. Mierzymy w LM, do tego jest potrzebana ekipa. Wypadał nam Nedvedm którego zastępował Olivera, nie radzący sobie z presją, jaka towarzyszyła danemu spotkaniu, to tylko taki przyklad.

Co do Nondy.... przeczytajcie tu: http://www.juventusturyn.com/index.php? ... ll&no=1266 żródło w linku :wink:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 21:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: jendak tak się zastanawiam czy zbieranie takich zawodnikow jak (...) Ginannichedda, na większy sens.
Akurat tego zawodnika nie spisywalbym na straty. Wydaje mi sie ze w Jego przypadku moze byc podobnie jak z Zebina ktorego juz przed sezonem okrzyknieto nieudacznikiem.

Co do Nondy, jesli nie przeszedl pomyslnie testow to zegnamy. Nie potrzeba nam w klubie niepewnych zawodnikow(nawet na wymiane).

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Homer20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2005, 17:39

na moje oko, moze nie zbyt bystre, ale Moggi chce zdobyć Nonde po to by był kartą przetargową po naspastnika wyższej klasy ( nie ubliżając w żaden sposób Nondzie). Wydaje mi się że Mutu też miał spełniać taką role. Mam nadzieje że jednak przynajmniej jeden z nich zostanie w Juve bo w tym sezonie czasami brakowało nam obsady napadu. Przecież nie o to chodzi żeby zawsze grali del piero, zlatan i treze. Napastników powinno być 5-6 i Capello powinien wybierać z nich bezpośrednio przed meczem, według kryterium 'forma'.

FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!
ODPOWIEDZ