Co ważniejsze-SCUDETTO czy Liga Mistrzów
- gosciu_Muranista
- Juventino
każde trofeum jest ważne dla klubu,piłkarzy i kibiców. Ale trudno powiedzieć które najbardziej. Jedni chcieliby udowodnić swoją dominację na krajowym podwórku a inni w europie nie przejmując się ligą. A najlepszym przykładem jest właśnie Liverpool- w premiership zaledwie 5 a puchar Mistrzów zdobył-poprostu skupili się na jednej określonej rzeczy. Tymczasem Milan uderzał w obie naraz i efekt jest taki że nie ma nic.
Ja cieszę się z każdego trofea zdobytego przez Juve-które potwierdza wielkość zespołu. Teraz mamy scudetto a w przyszłym sezonie niech będzie puchar LM nawet za cene scudetta.
Ja cieszę się z każdego trofea zdobytego przez Juve-które potwierdza wielkość zespołu. Teraz mamy scudetto a w przyszłym sezonie niech będzie puchar LM nawet za cene scudetta.
- Ein
- Juventino
Ja bym wolał abyśmy wygrali scudetto i jak dobrze by poszło LM.Dobrze by było gdyby Juve zapewniło sobie przewage w górnej części tabeli
to wtedy można LM traktować jak się uda to jedziemy dalej 8) 8) .
P.S licze że Juve wygra w następnym roku scudetto i Lm
P.S licze że Juve wygra w następnym roku scudetto i Lm

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- white_wolv
- Juventino
Moim najwiekszym marzeniem zwizanym z Juve jest tryumf w Champions League.Za widok Alexa ze wzniesionym Pucharem Europy bylbym w stanie oddac nie jedno a 3 mistrzostwa Wloch(i tak jestesmy najlepsi w Serie A).
No coz pozostaje miec nadzieje ze sie doczekam...
No coz pozostaje miec nadzieje ze sie doczekam...
- wyzuj
- Juventino
Ja uważam że najważniejsze jest mistrzostwo kraju (jest główny cel wielu klubów),bardzo ważne jest żeby być najleszym " swoim podwórku".Ale liga mistrzów również jest bardzo ważna .To właśnie tam walczy się o sławe i prestiż.
- enbea
- Juventino
Mi z sezonu na sezon coraz bardziej zalezy na scudetto bardzo bym chcial zebysmy dociagli do 30 jak jeszcze bedzie gral alex czyli najlepiej w 2 przyszlych sezonach, jak jeszcze byl stary herb juve to zawsze chcialem zobaczyc jak bedzie wygladal z 3 gwiazdkami na koszulkach 

ENBEA
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To jest bardzo trudne pytanie. Z jednej strony nie mogę się doczekać trzeciej gwiazdki i chciałbym by to nastąpiło jak najszybciej. Chciałbym żebyśmy my zdobyli prędzej 3 gwiazdkę jak Milan albo Inter :lol: drugą. Ale z drugiej strony już tak dawno nie wygraliśmy LM że już trochę tęskno do niej i bardzo chciałbym ja zdobyć.
U mnie na razie jest przewaga Pucharu Europy, a zaraz za tym Liga Mistrzów. No i na szarym końcu Puchar Włoch.
U mnie na razie jest przewaga Pucharu Europy, a zaraz za tym Liga Mistrzów. No i na szarym końcu Puchar Włoch.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- white_wolv
- Juventino
Don`t get it :? Ze jak?ADAMJUVENTUSPL pisze:U mnie na razie jest przewaga Pucharu Europy, a zaraz za tym Liga Mistrzów
Jaki Puchar Europy?Przeciez Puchar Europy=Liga Mistrzow..

- rokfor
powinnismy kupic kilku zawodnikow młodych z sercem do walki, wartosciowych zmiennikow dla naszych gwiazd, a moze w przyszłym sezonie powalczymy o obydwa te trofea :twisted:
- mil015
- Juventino
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak dla mnie to zdecydowanie ważniejszy jest Puchar Mistrzów - we włoszech jest troche inaczej , mają inną mentalność chyba 
Pewnie dlatego bardziej mi brakuje LM bo nie przeżyłem zwycięstwa w LM jeszcze , znaczy sie przeżyłem ale nie byłem jeszcze wtedy na tyle świadomy tego co sie dzieje
Wydaję mi się że może ni tyle jest trudniej wygrać LM co raczej te zwycięstwo jest bardziej prestiżowe i przynoszące więcej chwały niz scudetto.Druzyna wygrywająca LM daje swiadectwo tego ze jest obecnie najlepsza w europie i tym samym zatyka usta wszystkim pozostałym druzyną - 3 finały przegrane pod rząd
eh , chyba nie trzeba nikomu tlumaczyc dlaczego tak bardzo pragne zwyciestwa Juventusu w Lidze Mistrzów - za LM oddałbym nawet ze 5 scudetto 

Pewnie dlatego bardziej mi brakuje LM bo nie przeżyłem zwycięstwa w LM jeszcze , znaczy sie przeżyłem ale nie byłem jeszcze wtedy na tyle świadomy tego co sie dzieje

- Joshua__
- Juventino
Oczywiście, że Scudetto
, ponieważ jest to taka odwieczna wojna. Puchar Mistrzów jest ważny i dochodowy, można się poszczycic, że klub jest najlepszy w Europie ,lecz walka o mistrzostwo jest taka jakby z tradycją. Trzeba walczyć cały sezon, a w LM dużo zależy od jednego meczu. Uważam ,że bardziej wartościowe mentalnie jest Scudetto , a dochodowo Puchar LM 8)
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
- mnowo
- Qualità Juventino
W tym temacie wypowiadalem sie zanim zdobylismy 28 Scudetto. Pisalem wtedy, ze zalezy mi i na tym, i na tym. W tym momencie, kiedy swego rodzaju "ambicja" zdobycia Scudetto zostala zaspokojona, chcialbym, zeby Juve zdobylo puchar Ligi Mistrzow. Co nie oznacza oczywiscie, ze nie chcialbym, zeby w przyszlym roku Juventus obronil trofeum Serie A.. :roll: Chyba kazdy z nas najchetniej chcialby, zeby Juve co roku zdobywalo potrojna korone.. ale jesli mialbym teraz ustawic puchary wg priorytetu, chcialbym, zeby pilkarze Juve pokonali przeciwnikow w Lidze Mistrzow.. to jest- nie ukrywam- moje marzenie i wierze, ze dzieki dobrej grze naszych pilkarzy zostanie ono zrealizowane
Sadze tez, ze na decyzje Capello o takich a nie innych wzmocnieniach beda mialy wplyw cele, jakie sobie postawi na przyszly sezon- na pewno bedzie celowal w Lige Mistrzow, na pewno bedzie chcial obronic tytul Mistrza Wloch. Oby zafundowali nam za rok wrazenia w obu tych rozgrywkach

Sadze tez, ze na decyzje Capello o takich a nie innych wzmocnieniach beda mialy wplyw cele, jakie sobie postawi na przyszly sezon- na pewno bedzie celowal w Lige Mistrzow, na pewno bedzie chcial obronic tytul Mistrza Wloch. Oby zafundowali nam za rok wrazenia w obu tych rozgrywkach