Co ważniejsze-SCUDETTO czy Liga Mistrzów

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 10:10

Napewno bardziej preztizowy jest Puchar Mistrzow i wolalbym go zdobyc moze nawet po tak pieknym meczy jak ten wczoraj. A wolalbym LM bo nie mamy tych pucharow 28 :? ,a szkoda kozacko by sie otym mowilo 8)

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 10:31

każde trofeum jest ważne dla klubu,piłkarzy i kibiców. Ale trudno powiedzieć które najbardziej. Jedni chcieliby udowodnić swoją dominację na krajowym podwórku a inni w europie nie przejmując się ligą. A najlepszym przykładem jest właśnie Liverpool- w premiership zaledwie 5 a puchar Mistrzów zdobył-poprostu skupili się na jednej określonej rzeczy. Tymczasem Milan uderzał w obie naraz i efekt jest taki że nie ma nic.
Ja cieszę się z każdego trofea zdobytego przez Juve-które potwierdza wielkość zespołu. Teraz mamy scudetto a w przyszłym sezonie niech będzie puchar LM nawet za cene scudetta.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 10:34

A ja nie bede odpowiadała na to pytanie poniewaz czekam na przyszły sezon ze wygramy i to i to licze i wierze. :-D

Obrazek
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 11:03

Ja bym wolał abyśmy wygrali scudetto i jak dobrze by poszło LM.Dobrze by było gdyby Juve zapewniło sobie przewage w górnej części tabeli :wink: :wink: to wtedy można LM traktować jak się uda to jedziemy dalej 8) 8) .

P.S licze że Juve wygra w następnym roku scudetto i Lm :dance:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 12:16

Moim najwiekszym marzeniem zwizanym z Juve jest tryumf w Champions League.Za widok Alexa ze wzniesionym Pucharem Europy bylbym w stanie oddac nie jedno a 3 mistrzostwa Wloch(i tak jestesmy najlepsi w Serie A).

No coz pozostaje miec nadzieje ze sie doczekam...

wyzuj

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 14:03

Ja uważam że najważniejsze jest mistrzostwo kraju (jest główny cel wielu klubów),bardzo ważne jest żeby być najleszym " swoim podwórku".Ale liga mistrzów również jest bardzo ważna .To właśnie tam walczy się o sławe i prestiż.

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 14:22

Mi z sezonu na sezon coraz bardziej zalezy na scudetto bardzo bym chcial zebysmy dociagli do 30 jak jeszcze bedzie gral alex czyli najlepiej w 2 przyszlych sezonach, jak jeszcze byl stary herb juve to zawsze chcialem zobaczyc jak bedzie wygladal z 3 gwiazdkami na koszulkach ;)

ENBEA
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 09:10

To jest bardzo trudne pytanie. Z jednej strony nie mogę się doczekać trzeciej gwiazdki i chciałbym by to nastąpiło jak najszybciej. Chciałbym żebyśmy my zdobyli prędzej 3 gwiazdkę jak Milan albo Inter :lol: drugą. Ale z drugiej strony już tak dawno nie wygraliśmy LM że już trochę tęskno do niej i bardzo chciałbym ja zdobyć.
U mnie na razie jest przewaga Pucharu Europy, a zaraz za tym Liga Mistrzów. No i na szarym końcu Puchar Włoch.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 18:06

ADAMJUVENTUSPL pisze:U mnie na razie jest przewaga Pucharu Europy, a zaraz za tym Liga Mistrzów
Don`t get it :? Ze jak?
Jaki Puchar Europy?Przeciez Puchar Europy=Liga Mistrzow.. :think:

rokfor

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 18:10

powinnismy kupic kilku zawodnikow młodych z sercem do walki, wartosciowych zmiennikow dla naszych gwiazd, a moze w przyszłym sezonie powalczymy o obydwa te trofea :twisted:

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 18:38

moim zdaniem wazniejszy jest puchar mistrzów, a to dlatego ze bardzo trudno go zdobyc. Liczby mówią same za siebie 28 scudetto a 2 puchary mistrzów (oile sie nie myle) To pokazuje ze scudetto przy LM to prosta sprawa, pawie jak kolejny tytul dla Wisly

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 maja 2005, 00:21

Jak dla mnie to zdecydowanie ważniejszy jest Puchar Mistrzów - we włoszech jest troche inaczej , mają inną mentalność chyba :D
Pewnie dlatego bardziej mi brakuje LM bo nie przeżyłem zwycięstwa w LM jeszcze , znaczy sie przeżyłem ale nie byłem jeszcze wtedy na tyle świadomy tego co sie dzieje :wink: Wydaję mi się że może ni tyle jest trudniej wygrać LM co raczej te zwycięstwo jest bardziej prestiżowe i przynoszące więcej chwały niz scudetto.Druzyna wygrywająca LM daje swiadectwo tego ze jest obecnie najlepsza w europie i tym samym zatyka usta wszystkim pozostałym druzyną - 3 finały przegrane pod rząd :angry: eh , chyba nie trzeba nikomu tlumaczyc dlaczego tak bardzo pragne zwyciestwa Juventusu w Lidze Mistrzów - za LM oddałbym nawet ze 5 scudetto :D

Joshua__

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2005, 13:56

Oczywiście, że Scudetto :smile: , ponieważ jest to taka odwieczna wojna. Puchar Mistrzów jest ważny i dochodowy, można się poszczycic, że klub jest najlepszy w Europie ,lecz walka o mistrzostwo jest taka jakby z tradycją. Trzeba walczyć cały sezon, a w LM dużo zależy od jednego meczu. Uważam ,że bardziej wartościowe mentalnie jest Scudetto , a dochodowo Puchar LM 8)

GRANDE JUVE
GRANDE ALEX

GRANDE JUVE
GRANDE ALEX

Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2005, 15:08

W tym temacie wypowiadalem sie zanim zdobylismy 28 Scudetto. Pisalem wtedy, ze zalezy mi i na tym, i na tym. W tym momencie, kiedy swego rodzaju "ambicja" zdobycia Scudetto zostala zaspokojona, chcialbym, zeby Juve zdobylo puchar Ligi Mistrzow. Co nie oznacza oczywiscie, ze nie chcialbym, zeby w przyszlym roku Juventus obronil trofeum Serie A.. :roll: Chyba kazdy z nas najchetniej chcialby, zeby Juve co roku zdobywalo potrojna korone.. ale jesli mialbym teraz ustawic puchary wg priorytetu, chcialbym, zeby pilkarze Juve pokonali przeciwnikow w Lidze Mistrzow.. to jest- nie ukrywam- moje marzenie i wierze, ze dzieki dobrej grze naszych pilkarzy zostanie ono zrealizowane :)
Sadze tez, ze na decyzje Capello o takich a nie innych wzmocnieniach beda mialy wplyw cele, jakie sobie postawi na przyszly sezon- na pewno bedzie celowal w Lige Mistrzow, na pewno bedzie chcial obronic tytul Mistrza Wloch. Oby zafundowali nam za rok wrazenia w obu tych rozgrywkach :)

ODPOWIEDZ