Mauro Cantoro w reprezentacji??

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 16:42

ja akurat jestem "za".faktycznie-cala sprawa z Olisadebe nie nastraja optymistycznie do tego pomyslu, ale jesli ma to pomoc reprezentacji to czemu nie.A uwazam ze Cantoro bylby ogromnym wzmocnieniem (pomoc Smolarek-Szymek-Cantoro-Krzynówek : 8) ).Takiego gracza nam potrzeba,szukamy go od dawna.Probowany byl Radomski(choc malo szans dostal),Kałużny( :angry: )...a "spolszczenie"Cantoro jesliby gral tak jak w Wiśle rozwiazaloby ten problem.no i procentowaloby tez zgranie Szymka-Mauro-Żurawia-Franka.No i Cantoro ma tez chyba inna mentalnosc niz Oli.Tak więc jeszcze raz powtorze: jesliby mial grac w reprezentacji tak jak w Wiśle i jego "spolszczenie"mialoby nam pomoc przywitam go z otwartymi ramionami :dance:

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 17:06

No dobra ja tam do kogścia nic nie mam ...ale to wygląda tak jak by na dorych Polskich zawodników brakowało. No sory ale Cantoro nie prezentuje jakiegos super stylu czy cos zeby sie wyrózniał w sród naszych zawodników. Troche to nadciągane :wink:

M.E.H.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 17:57

wloski pisze:to moze byc taki polski camoranesi :) :whistle: :-D
i wlasnie dlatego to jest dobry pomysl zeby zagral w reprezentacji on i nasz camor prezentują podobny styl gry obaj dobrze zaslaniają sie ciallem i wogole tez mi sie on jak oglądalem mecz wisly skojarzyl z camorem.
Cantoro uwzam ze jest zbyt dobry mogl by sie do argentyny zalapac ale jak to zrobic grając w wisle hehehehe :D :D :D :D :D :D :D

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 19:57

P!otr pisze:No sory ale Cantoro nie prezentuje jakiegos super stylu czy cos zeby sie wyrózniał w sród naszych zawodników. Troche to nadciągane :wink:
widac ze BARDZO interesujesz sie polska liga :roll: jesli uwazasz ze Cantoro nie wyroznia sie wsrod polskich zawodnikow :roll: zajrzyj chociazby do statystyk,choc i one nie pokaza w calosci pracy jaka wykonuje Cantoro...
M.E.H.G pisze:
wloski pisze:to moze byc taki polski camoranesi
wlasnie dlatego to jest dobry pomysl zeby zagral w reprezentacji on i nasz camor prezentują podobny styl gry obaj dobrze zaslaniają sie ciallem i wogole tez mi sie on jak oglądalem mecz wisly skojarzyl z camorem.
Cantoro uwzam ze jest zbyt dobry mogl by sie do argentyny zalapac ale jak to zrobic grając w wisle hehehehe
ciekawe ktory mecz Wisły ogladales...uwazam Mauro za b. dobrego zawodnika ale porownywanie go z Camoranesim...pomijajac juz ich umiejetnosci Camor jest prawoskrzydłowym a Cantoro defensywnym pomocnikiem :whistle:

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 20:13

mleko pisze: widac ze BARDZO interesujesz sie polska liga :roll: jesli uwazasz ze Cantoro nie wyroznia sie wsrod polskich zawodnikow :roll: zajrzyj chociazby do statystyk,choc i one nie pokaza w calosci pracy jaka wykonuje Cantoro...
Chodzi mi o zawodników z reprezentacji grających na tej pozycji. A głownie o Szymkowiaku którego Cantoro zastepuje na srodu w Wiśle... Polskiej lidze to się wyróznie ale o czym my mowimy... jak nasza wisełka którą się wszyscy tak zachwycaja nie może poradzic sobie nawet w pucharze UEFA

I masz racje mało sie interesuje polską piłka ale to chyba z tego powodu bo nie mam być z czego dumny.Poziom sredniaków naszej ligi jest tragiczny. W

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 20:32

P!otr pisze: Chodzi mi o zawodników z reprezentacji grających na tej pozycji. A głownie o Szymkowiaku którego Cantoro zastepuje na srodu w Wiśle... Polskiej lidze to się wyróznie ale o czym my mowimy...
nie za bardzo rozumiem :roll: przeciez Cantoro i Szymkowiak grali razem w jednym skladzie bedac w Wiśle...i jakos to wychodzilo rewelacyjnie.powodem obecnej slabej postawy Wisły nie jest tylko odejście Kasperczaka jak wszyscy uwazaja, ale rowniez polityka transferowa-Błaszczykowski nie jest jeszcze Gorawskim, a Cantoro i Sobolewski to dwaj defensywni pomocnicy, a Szymek byl typowym rozgrywajacym,ktory znakomicie sie uzupelnial z Mauro.podtrzymuje moje zdanie,iz warto by sprobowac takiego wariantu w reprezentacji.
pozdrawiam :wink:

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 21:09

Błaszczykowski grał w seniorach tu gdzie ja trenuje obecnie 8) a moia koleżanka z klasy jest z nim bardzo blisko więc mam kilka dojść :lol: i z tego co wiem to Cantoro i Błaszczykowski sie bardzo kumpluja ze sobą.

Czy ja wiem... ja to jestem mimo moich poglądów na temat polskiej ligi patriota i wole to co polskie :lol: mielismy przyklad juz Olisadebe który sie wypromował dzieki reprezentacji... ale jeśli dobrze kojarze to Cantoro gral kiedys chyba w tej samej reprezentacji mlodzieżowej co Batistuta i kilku innych ale nie jestem pewny na 100% :? Więc może sie sprawdzic ale ja tam jestem jakos do niego nie przekonany :wink:

Zomer_ManUfan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 21:25

DHL pisze:Co za bzdury! Mamy już Olisadebe z którym była identyczna sytuacja - pograł w eliminacjach i na MŚ i od tamtej pory jakoś tak nieszczęśliwie zawsze jak gra reprezentacja to ma kontuzję po czym cudownie zdrowieje na kolejny mecz Panathinaikosu. Zresztą mam nadzieję że skończy się tak jak z wielką gwiazdą Premier League - Andy Johnsonem - jakaż wielka szkoda że nie został obywatelem Polski - przecież to talent czystej wody - tyle że teraz nawet nie załapałby się do pierwszej 11 bo śmiem uważać że Frankowski jest od niego 100 razy lepszy i nawet Rasiak przewyższa go umiejętnościami hehe... A Cantoro też nie jest jakimś wybitnym piłkarzem - najlepszy dowód to to że wciąż gra w Wiśle hehe
Kpisz sobie ! Andy Johnson jest slaby ? To niby czemu ma powolanie do rep. i w dodatku strzelal mase goli w premiership, a ma ok. 21 lat

Cantoro przyjme z pocalowaniem reki :P Nawet gdyby mial pograc tylko na mistrzostwach. To i tak bedzie to wielka przysluga . . .

MarioG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 21:46

mi tego typu zabiegi nigdy się nie podobały i podobać nie będą. Inni mogą mieć odmienne zdanie na ten temat, ale ja jestem stanowczo przeciwny i końec=>reprezentacja to nie klub !! !! !!

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 12:24

Dla mnie totalna głupota - chodż jak Olisadebe strzelał bramki to wszyscy się cieszyli :dance: . Nie twierdze że nie ma miejsca na obcokrajowców ale uważam że przydałby się lepszy zawodnik jak Cantoro , jeśli mamy już kogokolwiek powoływać :doh: z zagranicy.

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 20:28

Heh teraz mi się przypomniała taka sytułacje ze Mirek Klose chcial grać u nas w rep. przed mundialem w 2002 roku ale jakoś Engela to nie przekonało. Woleli Olisadebe i teraz maja :)

ODPOWIEDZ