JUVENTUS 2-0 Parma
- Jarson
- Juventino
Najważniejsze to nie zlekceważyć przeciwnika. Parma to zespół już nie tak silny jak niegdyś, ale nadal ma w swoim składzie wielkie indywidualności (Gilardino,Bonera), które już kreowane są na następców starszego pokolenia Azzurrich. Do tego ostatnie nasze występy sprawiają, że forma Juventusu znana jest dopiero w trakcie meczu bo zmienia się ona ze spotkania na spotkanie. Do tego myśle, że mogą być troche usztywnieni tą presją, gdyż mają dużo większe szanse na scudetto w tym momencie niż milan. Zaszkodzić im również może zbytnia euforia po meczu z milanem jeśli nie opadną z nich jeszcze emocje związane z ostatnim pięknym i bardzo ważnym zwycięstwem.
Nie mniej jednak wierzę w ogromny profesjonalizm naszych zawodników i zwycięstwo w niedzielnym meczu i nie obchodzi mnie czy bedzie ono skromne czy wysokie. Najważniejsze są 3 pkt.
Nie mniej jednak wierzę w ogromny profesjonalizm naszych zawodników i zwycięstwo w niedzielnym meczu i nie obchodzi mnie czy bedzie ono skromne czy wysokie. Najważniejsze są 3 pkt.
- Corcky
- Juventino
A więc tak...boję się:
1 . Braku Camora, to duza strata.
2. Ciesze sie z powrotu Ibry, ale z drugiej storny atak Zlatan - Alex mnie nie przekonuje. Według mnie powinno być tak ze zawsze w powinien być jeden egzekutorem. Często jest tak ze to Ibbra jest wystawiany blizej bramki rywali niz Del Piero no i niestety to sie jakos nie sprawdza. Mysle ze ZLatan ma jednak predyspozycje do gry ajko cofnięty anpasatnik - tak jak DP z MIlanem. Twardy orzech do zgryzienia? Czy ja wiem? Może ja to tylko za bardzo komplikuje :lol:
GILARDINHO SIE NIE BOJĘ
bo napewno zatrzymie go Cannavaro 8)
WIERZĘ I PRAWIE JESTEM PEWIEN zwycięstwa bo:
1. Drużyna jest w kapitalnej formie
2. Cisza prasowa, świetnie wpływa na zawodników(wracajac do meczu z MIlanem, myśle ze własnie ta cisza byal kluczowa)
3. Del Piero bedzie mieszał aż miło (oby)
4. Nie mozan sobie pozwolic na strate pkt
1 . Braku Camora, to duza strata.
2. Ciesze sie z powrotu Ibry, ale z drugiej storny atak Zlatan - Alex mnie nie przekonuje. Według mnie powinno być tak ze zawsze w powinien być jeden egzekutorem. Często jest tak ze to Ibbra jest wystawiany blizej bramki rywali niz Del Piero no i niestety to sie jakos nie sprawdza. Mysle ze ZLatan ma jednak predyspozycje do gry ajko cofnięty anpasatnik - tak jak DP z MIlanem. Twardy orzech do zgryzienia? Czy ja wiem? Może ja to tylko za bardzo komplikuje :lol:
GILARDINHO SIE NIE BOJĘ

WIERZĘ I PRAWIE JESTEM PEWIEN zwycięstwa bo:
1. Drużyna jest w kapitalnej formie
2. Cisza prasowa, świetnie wpływa na zawodników(wracajac do meczu z MIlanem, myśle ze własnie ta cisza byal kluczowa)
3. Del Piero bedzie mieszał aż miło (oby)
4. Nie mozan sobie pozwolic na strate pkt

Alessandro Del Piero ole!
- Becker
- Juventino
Trzy kroki dzielą nas od Scudetto, myślę, że jednak nie wypuścimy go z ręki choć w tym sezonie zdarzało sie wiele wpadek, kiedy zyskaliśmy przewagę nad Milanem w następnej kolejce od razu ją traciliśmy. Wierzę, że tym razem tak sie nie stanie i wygramy ostatnie mecze. Po tym co pokazał Del Piero w spotkaniu z Milanem można być bardziej spokojnym, ciekawe tylko czy znowu zostanie zmieniony przez Capello, jestem również ciekaw co pokaże Ibrahimović bo jak widać bez niego udało nam się wygrać trudne mecze. Oby strzelił jakąś bramke i oby przede wszystkim udało nam się pokonać Parmę bo jakby nie było jest to trudny przeciwnik ze względu na Gilardino, który zawsze znajduje się w dobrej formie i potrafi strzelać bramki każdemu. Milan poradził sobie z Parmą, myślę, że my nie będziemy gorsi. 
- Coolfi
- Juventino
Przed Juve już ostatnia prosta w wyscigu po scudetto. Po zwycięskiej bitwie na San Siro, powoli nadchodzi czas na rozstrzygnięcie wojny. pozostało mało czasu, co dla Juve jest raczej ułatwieniem, bo to Milan musi liczyć na nasze potknięcie, my zaś nie jesteśmy uzależnieni od gry Milanu tzn. nie musimy czekac na ich straty punktów.
Niestety nie obyło się bez rannych w mediolańskiej walce. Nie wiadomo czy Mauro Camoranesi pojawi się w Parmie. Ja osobiście na to liczę i mam nadzieję na dojście Włocha do siebie i rozegranie dobrego meczu. Nie wolno zapominać że to on prowadził ostatnio Juve w zwycięstwach i to od jego gry w głównej mierze zależała gra skrzydeł. Podawał, dryblował, dośrodkowywał - w następnym meczu może tego zabraknąć. Liczę także na powrót Zebiny. Bez obu panów, prawa strona może nawalać, choć liczę na świetny mecz ewentualnych zastępców - Pessotto i Olivery bądź Kapo.
Wiadomo na kogo trzeba w Parmie uważać. Zawodnik świetnie zbudowany fizycznie, doskonały strzelec Alberto Gilardino. Wiele mówi się o jego przejściu do któregoś z gigantów Serie A - Interu, Milanu i Juve. Swoje wysokie umiejętności potwierdził w meczu z livorno zdobywając 4 bramki, z czego trzeci gol był klasą sam w sobie. Parma wysoko ceni tego zawodnika i łatwo go nie odda. Chętnie zabaczylbym go w Juventusie, ale nalezy poczekać do momentu, kiedy Alberto sam zadecyduje gdzie chciałby występować. nalezy na niego uważać, bo może sprawić nam niezłego psikusa
Wynik ? Tym razem pokusze sie i stawiam 2:0 dla Juve.
pozdro
Niestety nie obyło się bez rannych w mediolańskiej walce. Nie wiadomo czy Mauro Camoranesi pojawi się w Parmie. Ja osobiście na to liczę i mam nadzieję na dojście Włocha do siebie i rozegranie dobrego meczu. Nie wolno zapominać że to on prowadził ostatnio Juve w zwycięstwach i to od jego gry w głównej mierze zależała gra skrzydeł. Podawał, dryblował, dośrodkowywał - w następnym meczu może tego zabraknąć. Liczę także na powrót Zebiny. Bez obu panów, prawa strona może nawalać, choć liczę na świetny mecz ewentualnych zastępców - Pessotto i Olivery bądź Kapo.
Wiadomo na kogo trzeba w Parmie uważać. Zawodnik świetnie zbudowany fizycznie, doskonały strzelec Alberto Gilardino. Wiele mówi się o jego przejściu do któregoś z gigantów Serie A - Interu, Milanu i Juve. Swoje wysokie umiejętności potwierdził w meczu z livorno zdobywając 4 bramki, z czego trzeci gol był klasą sam w sobie. Parma wysoko ceni tego zawodnika i łatwo go nie odda. Chętnie zabaczylbym go w Juventusie, ale nalezy poczekać do momentu, kiedy Alberto sam zadecyduje gdzie chciałby występować. nalezy na niego uważać, bo może sprawić nam niezłego psikusa
Wynik ? Tym razem pokusze sie i stawiam 2:0 dla Juve.

pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie ulega to watpliwosci, dobrze, ze z Emersonem bedzie wszystko OK. Z drugiej strony patrzac, Capello byc moze madrze postepuje, dajac Camoranesiemu czas na wykurowanie sie, bo gdyby nawet teoretycznie wylizal sie przed meczem z Parma, kto wie, czy to kolano nie siadloby mu zupelnie w trakcie spotkania :roll: Miejmy wiec nadzieje, ze ewentualna pauza Camora sprawi, ze bedzie smigal w meczu z Livorno jak mlody zrebak hieh hiehForzaDelPiero pisze:Braku Camora, to duza strata.

Byc moze, bo Zlatan lubi tez troche porozgrywac pilki i sie pokiwac :roll: ale skad wiesz, jaki rezultat da mieszanka Ibrahimovica z Del Piero w obecnej formie? (przyjmujac, ze spotkanie z Milanem nie bylo jednorazowym epizodem Del PieroCiesze sie z powrotu Ibry, ale z drugiej storny atak Zlatan - Alex mnie nie przekonuje. Według mnie powinno być tak ze zawsze w powinien być jeden egzekutorem. Często jest tak ze to Ibbra jest wystawiany blizej bramki rywali niz Del Piero no i niestety to sie jakos nie sprawdza. Mysle ze ZLatan ma jednak predyspozycje do gry ajko cofnięty anpasatnik - tak jak DP z MIlanem. Twardy orzech do zgryzienia? Czy ja wiem? Może ja to tylko za bardzo komplikuje :lol:
Mowi sie "zaczymie" a nie "zatrzymie"!GILARDINHO SIE NIE BOJĘbo napewno zatrzymie go Cannavaro 8)
Mecz z Parma za 4 dni, robi sie coraz ciekawiej, mam nadzieje, ze nikt na zadnym treningu nie zlapie jakiejs glupiej kontuzji i wystapimy w optymalnym (nie liczac Camoranesiego) skladzie. Co do ciszy prasowej- racja, chyba nam to robi dobrze... Teraz chyba bede akceptowal wszelkie rozwiazania, ktore mialyby wplynac dobrze na nasza forme :roll: rozwiazania w granicach rozsadku, rzecz jasna..
- Vincitore
- Juventino
Chyba nie musze mówic jak ten mecz jest ważny dla obu drużyn. Juventus jeśli wygra to spotkanie bedzie już jedna nogą na mecie , jeśli Parma wyjdzie z tego spotkania zwycięsko ( nie daj BOŻE!!) to oddali sie od strefy spadkowej , martwie sie o Camora mam nadzieje że wybiegnie na mecz z Parmą powróci Zlatan mamy jeszcze Del Piero i Trezeguet więc sądzę że 3 punkty powinny nie przyjsć znowu tak trudno mecz ten jest do wygrania i musimy go wygrać jednak boję sie go baardzo bo wiecie jak to jest z nami i z Milanem! chociaż teraz Scudetto nalezy sie już tylko nam!
mój typ: 4-1 dla Juventusu ( Zlatan 2 , Del Piero , Trezeguet - Gilardino)
P.S: Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam na obóz piłkarski do Niemiec w zwiazku z tym meczu nei obejżę nie bedę nawet znał wyniku jak by mi ktos wysłał SMS z wynikiem byłbym wdzięczny nr: 504472106 , prosiłbym bardzo o wysłanie mi wyniku będę wdzieczny
PS2: Tylko bez jaj bo jak ostatnio prosiłem o wynik meczu z Bologna to jakiś anonimowy ziom napisał mi że przegraliśmy 0-1
mój typ: 4-1 dla Juventusu ( Zlatan 2 , Del Piero , Trezeguet - Gilardino)
P.S: Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam na obóz piłkarski do Niemiec w zwiazku z tym meczu nei obejżę nie bedę nawet znał wyniku jak by mi ktos wysłał SMS z wynikiem byłbym wdzięczny nr: 504472106 , prosiłbym bardzo o wysłanie mi wyniku będę wdzieczny
PS2: Tylko bez jaj bo jak ostatnio prosiłem o wynik meczu z Bologna to jakiś anonimowy ziom napisał mi że przegraliśmy 0-1
- aleksander1986
- Juventino
Będzie to bardzo trudny mecz.Parma zrobi wszystko aby się uratować przed spadkiem.Obrońcy oraz Buffon będą musieli uważać na Gilardino.Jest on najbardziej porządanym napastnikiem w Europie.Zapowiada się ciekawy mecz.W pierwszym meczu mieliśmy remis na Enio Tardini.Juve musi wykorzystać atut własnego boiska.Jeżeli Canna i Thuram zagrają taki mecz jak z Milanem mamy 3 punkty pewne.Mam nadzieje że Alex powtórzy wyczyn z poprzedniej kolejki.Jestem ciekaw jak on zagra z Parmą,na pewno te zagranie i to jak zagrał ostatnio dodało mu pewności siebie.Bankowo w ataku wystąpi Alex tylko z kim.Z Zalayetą czy z Davidem.Myślę że Trezegol wystąpi w pierwszym składzie.Licze na 3 punkty które przybliżą nas do mistrzostwa.Moim zdaniem Juve wygra 2:1,2:0 lub 1:0.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- envy_
- Juventino
LOOOOLmnowomiejsky pisze:Mowi sie "zaczymie" a nie "zatrzymie"!GILARDINHO SIE NIE BOJĘbo napewno zatrzymie go Cannavaro 8)

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=70966

- mackowski
- Juventino
Ja mysle ze dobrym posunieciem bylo by wystawienie 3 napastników, alex , treze i zlatan bo chyba moze juz grac. I mam nadzieje ze tak bedzie bo nie gra Camoranesi wiec trzeba zapełnic luke. W ostatecznoci za niego moze grac Kapo który tez gra bardzo ofensywnie.
- Raffikki87
- Juventino
Ten mecz wystarczy wygrać 1 - 0 ale wcale tak łatwo nie bedzie wiadomo ze Parma potrzebje punktów aby się utrzymać a Gilardino na pewno będzie chciał cos strzelić .Wierze że nasza obrona nie posypie się w końcówce tak jak w pierwszym meczu z Parmą (06.01.2005) .Wydaje mi się że po zdyskwalifikowaniu trzech zawodników Parmy - Contini ,Vignaroli i jak się nie myle to Simplicio ,daje nadzieje tym bardziej że Juve oprócz niepewnych Emersona i Camora moga grać wszyscy .Trzeba wyrać bo za tydzein Livorno ,a ich trener to były "milanista" oraz dobry kolega Ancellotiego chodzi mi tu o Donadioniego .Wygrana z Parmą dałaby spokój przed meczem z Livorno piekelnie trudnym (min. Lucarelli) .Zlatan oby nie wypadł z rytmu meczowego ,gdyż przerwa troche trwała ,ale mam nadzieje że bedzie carował z Alexem na Delle Alpi .Mam cichą nadzieje wrecz przeczuwam że Milan zgubi punkty z Lecce .NIE MOŻNA POWTÓZYĆ BŁEDÓW Z ŚRODKA SEZONU :!: :!: :!:
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- dan
- Juventino
To bedzie bardzo trudny mecz!! Troche sie go obawiam ale licze ze Juve nie da sobie wyrwac 28 scudetto. Jestem pewien ze dadza z siebie wszystko. Zlatan powroci z wielka ambicja a Alex potwierdzi swoja forme i przydatnosc dla druzyny. Przegladajac statystyki meczow Parmy zauwazylem ze dobre mecze przeplataja gorszymi, a ostatnio dwa mecze wygrali wiec teraz powinien byc zgodnie z regula slabszy wystep. Ale na ich slabsza dyspozycje nie ma co liczyc wiec trzeba pokazac pelnie umiejetnosci.Zauwazylem takze ze od konca stycznia w kazdym meczu traca co najmniej jedna bramke co swiadczy o slabej dyspozycji bramkarza i obroncow.Dodam ze milan strzelil im 3 bramki wiec Juve nie powinno byc gorsze. Jednak najwazniejsza jest wygrana a nie ilosc bramek dlatego wynik 1:0 dla Starej Damy biore w ciemno.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- Alexxxxx
- Juventino
W przeciwieństwie do innych uważam, że ten mecz nie będzie trudny
Myślę, że wygramy różnicą co najmniej dwóch bramek. Parma jest dobra, ale w porównaniu z Juve nie wypada wspaniale. Jedynym zagrożeniem jest Gilardino i dlatego uważam, że najbardziej realny wynik to 3-1. Wszystko zależy od motywacji piłkarzy, ale myślę, że będą chcieli osiągnąć przewagę 2 bramkową, bo mają w pamięci spotkanie z pierwszej rundy :doh: Jeśli podejdą do meczu na luzie, ale z odpowiednią motywacją
to nie będą walić głową w mur 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Kuba Napierski
- Juventino
Obyś miał rację Alexxxxx. Ja liczę na zwycięstwo ale liczę też na Alberto(żeby zagrał świetnie ale nasza obrona i Buffon jeszcze lepiej
) Nasi piłkarze chyba zdqają sobie sprawę że ten mecz trzeba wygrać. Więc typuję Juventus 3-1 Gilardino 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Końcową fazę rozgrywek Serie A traktuję jak fazę pucharową. By na koniec rozgrywek być na szczycie, musimy wygrywać każdy mecz. No teoretycznie jeden z trzech możemy zremisować.
Czytając wypowiedzi kolegów, przez każdą przewijają sie 2 zasadnicze zdania. ,,Groźny Gilardino'' i ,,że nie ważne ile, ale ten mecz trzeba poprostu wygrać.
Osobiście nie spodziewam się spacerku, jednak wydaje mi się, że mecz ten nie bardzie aż tak trudny. Jesteśmy skazani na zwycięstwo i tak też musi się stać.
W tym sezonie z reguły tracimy przewagę nad Milanem najszybciej jak sie da. Jednak po bezpośrednim, wygrany przez nas pojedynku, twierdzę, że w żadnen sposób nie damy sobie już odebrać tytułu mistrza Włoch.
Awizowany do składu jest Camoranesi, więc może zobaczymy go jutro na boisku. Wciąż nie mozemy być pewni 90 minutowego występu Zebiny, na prawej stronie oborny, mecz rozpocznie zapewne Pessotto.
Wraca nasze najsilniejsze ognio, Ibrahimović. O jego formę nigdy sie nie balem, tym razem jestem wręcz pewny, że nie zawiedzie.
Tak więc w grę wchodza tylko 3 pkt. Ponadto zastanawiam się czy duża szansa na tytuł, pryciągnie na Delle Alpi troszkę więcej kibiców, czy znób będziemy się wstydzić za 21 tys. publiczność...
Czytając wypowiedzi kolegów, przez każdą przewijają sie 2 zasadnicze zdania. ,,Groźny Gilardino'' i ,,że nie ważne ile, ale ten mecz trzeba poprostu wygrać.
Osobiście nie spodziewam się spacerku, jednak wydaje mi się, że mecz ten nie bardzie aż tak trudny. Jesteśmy skazani na zwycięstwo i tak też musi się stać.
W tym sezonie z reguły tracimy przewagę nad Milanem najszybciej jak sie da. Jednak po bezpośrednim, wygrany przez nas pojedynku, twierdzę, że w żadnen sposób nie damy sobie już odebrać tytułu mistrza Włoch.
Awizowany do składu jest Camoranesi, więc może zobaczymy go jutro na boisku. Wciąż nie mozemy być pewni 90 minutowego występu Zebiny, na prawej stronie oborny, mecz rozpocznie zapewne Pessotto.
Wraca nasze najsilniejsze ognio, Ibrahimović. O jego formę nigdy sie nie balem, tym razem jestem wręcz pewny, że nie zawiedzie.
Tak więc w grę wchodza tylko 3 pkt. Ponadto zastanawiam się czy duża szansa na tytuł, pryciągnie na Delle Alpi troszkę więcej kibiców, czy znób będziemy się wstydzić za 21 tys. publiczność...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
W naszej drużynie mamy na tyle doświadczonych zawodników, że nie możemy nie wykorzystać sutuacji i nie zdobyć scudetto. Aby jednak osiągnąć ten cel należy zrobić trzy kroki. Pierwszy z tych kroków możemy jutro wykonać. Mecz z Parmą będzie chyba najcięższym ze spotkań, które nam pozostały. Choć różnica między jednym a drugim zespołem to aż bagatela 39 puktów to naszych kopaczy czeka jutro ciężka przeprawa. Choć Parma wygrała dwa ostatnie swoje mecze to jeszcze jednak nie może być pewna, iż utrzymie się w lidze. Na punktach zależy im pewnie nie mniej niż nam. Jak sliny jest Gilardino nie będe pisał, gdyż to nazwisko zbyt czesto przewinęło się już w tym temacie
Napisze natomiast, że mamy piekielnie silną obrone, która bez problemu poradzi sobie z młodym włochem. Tydzień temu powstrzymali Shevchenko to dlaczego teraz nie mieliby dać rady jemu... Pozatym wraca Ibrahimovic. Jestem pewnien, że jutro bedzie walczył jak lew
Nie gral przez dłuższy czas. Nie dane mu było rozegrać meczu o scudetto na San Siro. Mam nadzieje, że jutro to sobie odbije i strzeli coś Parmie :> Co do wyniku to myśle, że wygramy 2-0. FORZA JUVE !