pan Zambrotta pisze:Ale mecz Del piero!! Powórcił Wielki Alex!!
jeśli Alex rozegrał bardzo dobry mecz, to chwała mu za to. Jednak nie nawidzę takich opinii o DP.
Del Piero nie powrócił. On zawsze był. A dziś poprosu wreszcie sprostał oczekiwaniom, nie zawiodł w najwazniejszym meczu sezonu. Zagrał jak z nut, pięknie, dawno nie widziałem go w takim wykonaniu, że tak to nazwę. Coś pięknego. Wykonał swoją robotę znakomicie. Piękna akcja i dośrodkowanie do Trezeguet, ktory niezwykł mylić się w takich sytuacjach, sporo akcji, dryblingów Alexa, o mało co nie strzelił gola, jego strzał głową trafił w poprzeczkę ! Na prawde bardzo dobry mecz, jeden z najlepszych zawodników na boisku.
Cały mecz znakomity ! Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy w sezonie. Pierwsze 10 minut troszke nudne, ale później się rozbujali i jechali nieźle. Juventus dominował przez całą pierwszą połowę i mniej więcej do 80 minuty, bo chyba wtedy zaczęli milanczycy przeć ostro na bramkę Gigiego, ktory rowniez zagrał bardzo dobrze. A nasza defensywa? Wyśmienita ! Powstrzymać taką akcje jak sam na sam Inzaghiego to jest coś ! Wiele okazji miał Milan, dostawałem palpitacji jak co chwile mieli róg, a Collina 95 minucie jeszcze nie gwizdał !
Co do sytuacji "rzutów karnych" dla Milanu. To ani jednego być nie powinno. Cannavaro nie dotknął ręką piłki to pierwsza sprawa, a druga, nie mogl kontrolowac tego czy nawet by ona dotknęłą piłki. Przytrzymywanie w polu karnym za koszulke to normalka, wiec nie ma mowy o karnych.
Natomiast zachowanie "Super C/Pippo" całkowicie mnie rozwaliło. Nie zdołał wywalczyć piłki z Thuramem, co dla mnie było normalką 8) to uderzył go pięścią w tył głowy, a pozniej w plecy :? Co za typ. Powinien dostać conajmniej żółtą kartke.
Nie moge wyjsc z zachwytu gry naszych obroncow.

Coś pięknego, nie dawali pograc nic milanistom.

Atak "starych, dobrych" czasow spisał się znakomicie moim zdaniem. Del Piero wypadł najlepiej z 3 napastnikow. Zala niestety niewidoczny po wejsciu. Coz na koniec moge dodac tylko, ze jakby jeszcze był Zlatan to by się działoooo !
Ale jest wspaniale, taki czy inny wynik, nie wazne. Wygraliśmy i tylko to sie liczy ! Co więcej ! Nie fuksem ! Jak zwykł to robić nasz przeciwnik. Wspaniale. DZIĘKUJE !!! FORZA JUVEEEEEEEEE !!!!!!!
P.S Kolejny mecz Milanu za długo przeciągany moim zdaniem.
P.S 2. Co z Camorem ? :? Widziałem ze zszedł z grymasem na twarzy, mam nadzieje, ze to nic powaznego. :roll:
Grazie !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.