Wasze kluby
- 2MAN
- Juventino
O
moje serce sie raduje
wreście "piłkarz ręczny" .
Podobnie jak Wadzgi grałem troche
w piłke ręczna (jakieś 9 lat) , troche sukcesów było ,kontuzji ,ekscesów no i wspaniałych wspomnien i nie zapomnianych chwil
. Występowałem w klubie KKS "Czuwaj" Przemyśl a pózniej jak UKS "Elektronik" Przemyśl .
Ważniejsze osiągnięcia :
- Mistrzostwo Polski w kategori Młodzik Starszy
- 2 miejsce na Mistrzostwach Polski w kategori Junior Młodszy
- 2 miejsce na Międzynarodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Dusseldorf`ie w Niemczech ( 64 zespoły)
- 2 miejsce na Międzynardodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Kijowie (16 zespołow)
- itd itp ( a naparwde dużooooo było tego)
Dostalem też powołanie do Reprezentacji Polski Juniorów 8) i zagrałem coś w 3 meczach
.
Kontuzje - siniaki,wybicia ,skręcenia,zerwania mięsni z poważniejszych : zerwany Achilles prawej nogi , zakrzep mięsniowy
lewgo uda , zerwany mieśień brzuszno -biodrowy , złamane plce u rąk
- ale i tak było warto
Wadzgi kto wie ,może graliśmy przeciwko sobie kiedyś

Podobnie jak Wadzgi grałem troche

Ważniejsze osiągnięcia :
- Mistrzostwo Polski w kategori Młodzik Starszy
- 2 miejsce na Mistrzostwach Polski w kategori Junior Młodszy
- 2 miejsce na Międzynarodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Dusseldorf`ie w Niemczech ( 64 zespoły)
- 2 miejsce na Międzynardodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Kijowie (16 zespołow)
- itd itp ( a naparwde dużooooo było tego)
Dostalem też powołanie do Reprezentacji Polski Juniorów 8) i zagrałem coś w 3 meczach

Kontuzje - siniaki,wybicia ,skręcenia,zerwania mięsni z poważniejszych : zerwany Achilles prawej nogi , zakrzep mięsniowy

Wadzgi kto wie ,może graliśmy przeciwko sobie kiedyś

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- farmer16
- Juventino
Jestem ciekaw w jakich gracie klubach czy są to może kluby amatorskie a moze juz porządniejsze :lol: Ja obecnie gram w UKS Suszec Uczniowski Klub Sportowy suszec po pierwszej rundzie zajmowaliśmy 4 miejsce ale teraz może byc chyba jeszcze lepiej
Tak przedstawiała się tabela na koniec pierwszej rundy
1.Łaziska Górne 40 punktów
2.MOSM III Tychy 38 punktów
3.LKS Goczałkowice 36 punktów
4.UKS SUSZEC 35 punktow
Drugą rundę rozpoczeliśmy od meczu z GTS Bojszowy który pewnie wygraliśmy 7-1
Potem zagraliśmy także na wyjeździe z MOSM Tychy II nastawialiśmy się na przegraną ale było odwrotnie wygraliśmy z trudem 4-6 Teraz przeszliśmy na 3 miejsce ponieważ Tychy 2 spotkania przegrały a my 2 wygraliśmy niestety Goczałkowice wszystkie mecze wygrały w tej rundzie i mają dalej 1 punkt przewagi nad nami Łaziska Górne także wygrały 2 mecze i mają w obecnej chwili 46 punktów my 41 a Goczałkowice 42 :x Teraz czeka nas potyczka z LKS miedźną która zajmowała 8 miejsce w tabeli na 12 możliwych w pierwszeej rundzie pokonalismy ich 5-0 zobaczymy jak teraz będzie wynik napisze wam już w poniedziałek.
Wy też dzielcie sie waszymi osiegnieciami i piszcie na bierząco swoje wyniki w ligach 8)

1.Łaziska Górne 40 punktów
2.MOSM III Tychy 38 punktów
3.LKS Goczałkowice 36 punktów
4.UKS SUSZEC 35 punktow
Drugą rundę rozpoczeliśmy od meczu z GTS Bojszowy który pewnie wygraliśmy 7-1

Wy też dzielcie sie waszymi osiegnieciami i piszcie na bierząco swoje wyniki w ligach 8)
- Adrian13
- Juventino
Ja gram w trampkarzach czwartoligowego Górnika Pszów na pozycji napastnia 8) . W tabeli jesteśmy na 6 miejscu a ja strzeliłem 4 bramki :-D
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2005, 15:51 przez Adrian13, łącznie zmieniany 1 raz.

- tetszap
- Juventino
Ja Gram w Klubie LKS Zatorzanka Zator i gram w juniorach w II Lidze Okregowej :-D obecnie zajmujemy 3 miejsce za Olkuszem i Trzebinia ale juz we Wtorek masz z Olkuszem i szansa odrobienia starty 4 punktowej do 1 :-D Dzisiaj Gralismy z Jawiszowicami i wygralismy na wyjezdzie 0-2
konczylismy mecz w 9 ale sie udalo :shock: :-D :-D :-D

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!