Wasze kluby

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 13:47

O :D moje serce sie raduje :D wreście "piłkarz ręczny" .
Podobnie jak Wadzgi grałem troche :D w piłke ręczna (jakieś 9 lat) , troche sukcesów było ,kontuzji ,ekscesów no i wspaniałych wspomnien i nie zapomnianych chwil :wink: . Występowałem w klubie KKS "Czuwaj" Przemyśl a pózniej jak UKS "Elektronik" Przemyśl .
Ważniejsze osiągnięcia :
- Mistrzostwo Polski w kategori Młodzik Starszy
- 2 miejsce na Mistrzostwach Polski w kategori Junior Młodszy
- 2 miejsce na Międzynarodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Dusseldorf`ie w Niemczech ( 64 zespoły)
- 2 miejsce na Międzynardodowym Turnieju Piłki Ręcznej w Kijowie (16 zespołow)
- itd itp ( a naparwde dużooooo było tego)

Dostalem też powołanie do Reprezentacji Polski Juniorów 8) i zagrałem coś w 3 meczach :D .

Kontuzje - siniaki,wybicia ,skręcenia,zerwania mięsni z poważniejszych : zerwany Achilles prawej nogi , zakrzep mięsniowy :| lewgo uda , zerwany mieśień brzuszno -biodrowy , złamane plce u rąk :D - ale i tak było warto :D

Wadzgi kto wie ,może graliśmy przeciwko sobie kiedyś :D

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 13:31

Jestem ciekaw w jakich gracie klubach czy są to może kluby amatorskie a moze juz porządniejsze :lol: Ja obecnie gram w UKS Suszec Uczniowski Klub Sportowy suszec po pierwszej rundzie zajmowaliśmy 4 miejsce ale teraz może byc chyba jeszcze lepiej :D Tak przedstawiała się tabela na koniec pierwszej rundy

1.Łaziska Górne 40 punktów
2.MOSM III Tychy 38 punktów
3.LKS Goczałkowice 36 punktów
4.UKS SUSZEC 35 punktow

Drugą rundę rozpoczeliśmy od meczu z GTS Bojszowy który pewnie wygraliśmy 7-1 :D Potem zagraliśmy także na wyjeździe z MOSM Tychy II nastawialiśmy się na przegraną ale było odwrotnie wygraliśmy z trudem 4-6 Teraz przeszliśmy na 3 miejsce ponieważ Tychy 2 spotkania przegrały a my 2 wygraliśmy niestety Goczałkowice wszystkie mecze wygrały w tej rundzie i mają dalej 1 punkt przewagi nad nami Łaziska Górne także wygrały 2 mecze i mają w obecnej chwili 46 punktów my 41 a Goczałkowice 42 :x Teraz czeka nas potyczka z LKS miedźną która zajmowała 8 miejsce w tabeli na 12 możliwych w pierwszeej rundzie pokonalismy ich 5-0 zobaczymy jak teraz będzie wynik napisze wam już w poniedziałek.

Wy też dzielcie sie waszymi osiegnieciami i piszcie na bierząco swoje wyniki w ligach 8)

Adrian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 13:47

Ja gram w trampkarzach czwartoligowego Górnika Pszów na pozycji napastnia 8) . W tabeli jesteśmy na 6 miejscu a ja strzeliłem 4 bramki :-D
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2005, 15:51 przez Adrian13, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 13:50

Może nam powiesz z kim gracie teraz mecz na ktorym miejscu znajdujecie sie w tabeli albo ile masz strzelonyh bramek :?:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
tetszap

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2005, 14:28

Ja Gram w Klubie LKS Zatorzanka Zator i gram w juniorach w II Lidze Okregowej :-D obecnie zajmujemy 3 miejsce za Olkuszem i Trzebinia ale juz we Wtorek masz z Olkuszem i szansa odrobienia starty 4 punktowej do 1 :-D Dzisiaj Gralismy z Jawiszowicami i wygralismy na wyjezdzie 0-2 :D konczylismy mecz w 9 ale sie udalo :shock: :-D :-D :-D :dance: :dance: :dance:

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
ODPOWIEDZ