Testy Gimnzajalne 2005
- Zdun
- Juventino
ja tez :> w planie RZym a w liście Warszawe :>DjJuve pisze:Ja tezzlatan_sc pisze: A kolega, kibic Romy co opisal ? Stadio Olipico 8)
Wybralem Rzym wiec jako trzecie musialem cos wtracic
W liscie opisalem Warszawe i nasza slynna starowke :]
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Miodzio....
Wszystkie pytania mi podeszły..
Ale żeby dać tak banalną rzecz jak list..?? nie spodziewałem sie że mogą wymyślić taką prostą rzecz... W liscie opisałem Wrocław..Nie wiem czemu.. tak mi jakoś podeszło..
Ale za to plan krótkiej wycieczki to do Rzymu...Nie wybrałem Turynu, ponieważ nie znam go zbyt dobrze..
Najprostszy był tekst..(tak myśle.) odpowiedzi były tak oczywiste, że nie trzebabyło sie mocno wczytywać..
Ogólnie test poszedł mi świetnie.. myślałem, ze będzie gorzej.., ale to gorzej ma dopiero nadejść..Jutro...
Oby był taki sam jak ten dzisiejszy..

Wszystkie pytania mi podeszły..
Ale żeby dać tak banalną rzecz jak list..?? nie spodziewałem sie że mogą wymyślić taką prostą rzecz... W liscie opisałem Wrocław..Nie wiem czemu.. tak mi jakoś podeszło..
Ale za to plan krótkiej wycieczki to do Rzymu...Nie wybrałem Turynu, ponieważ nie znam go zbyt dobrze..
Najprostszy był tekst..(tak myśle.) odpowiedzi były tak oczywiste, że nie trzebabyło sie mocno wczytywać..
Ogólnie test poszedł mi świetnie.. myślałem, ze będzie gorzej.., ale to gorzej ma dopiero nadejść..Jutro...
Oby był taki sam jak ten dzisiejszy..
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2005, 12:24 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jędruś
- Juventino
Były takie???Andrewtbg pisze:jakie pytania sprawiły Wam trudność ??

Wiedziałem, że większość wybierze Rrzym.Najbardziej charakterystyczne i z wieloma zabytkami miasto.Tutaj można wymieniać :roll: .Coloseum, amfiteatr, posąg wilczycy, no i te wymieniane najczęsciej, Stadio Olimipico.
Było pytanie odnośnie Cesarza Ottotna III.Jakie partie społeczne otaczały jego osobę, czy coś takiego.Mój kumpel słowo "duchowieństwo" zastąpił wyrazem "mnichy"

Duży błąd.wojtekk03 pisze:List był prosty a ja zapomniałem napisać... daty i miejsca
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2005, 12:42 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pawciosss
- Juventino
Ja tam wolę nie zapeszać, ale musze powiedzieć, że ten test był łatwy, za łatwy jak na to co oczekiwałem. W każdym razie nie narzekam i życzę sobie jutro takiego testu (o podobnym poziomie trudności) na matmie.
A najlepsze jest to, że dzisiaj miałem szczęśliwy numerek
A najlepsze jest to, że dzisiaj miałem szczęśliwy numerek

- bartus
- Juventino
przy planie wycieczki napisalem Prage
bylem w tamtym roq, tylko nie wiem czy trzeba bylo podawac jakies godziny
podalem tylko godzine wyjazdu i przyjazdu
nie pisalem o zadnych obiadach na miejscu itp. co do listu to wolalbym rozprawke, opisalem oczywiscie w liscie krakow
ale ogolnie test nie byl taki trudny. ciesze sie ze bylo sporo z histori i ze nie bylo zadnych czarnobialych obrazkow 5 * 5. no nie licze tych dwoch z Ottonem 

- zlatan_sc
- Juventino
Ja opisalem Watykan. Plac sw. Piotra, Bazylika, Kaplica Sykstynska i freski Michala Aniola Piety :-D W liscie oczywiscie Krakow, Biblioteka Jagielonska, Rynek, Katedra, Kosciol sw. Wojciecha, kuria Biskupow, a rozpisalem sie o domu Jana Matejki, bo bylen niedawno na wycieczce i duzo zapmietalem :-D

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- wojtekk03
- Juventino
List był prosty a ja zapomniałem napisać... daty i miejsca <lol>
Ale było dobrze a w pytaniu kto otacza Ottona to powinno być duchowieństwo i ...no właśnie ja napisalem że szlachta i nie wiem czy to jest dobrze bo moj kolega mówi, że to powinni być rycerze:) bo mieli miecze. Ale rycerze to nie klasa społeczna więc nie wiem :?
Ale było dobrze a w pytaniu kto otacza Ottona to powinno być duchowieństwo i ...no właśnie ja napisalem że szlachta i nie wiem czy to jest dobrze bo moj kolega mówi, że to powinni być rycerze:) bo mieli miecze. Ale rycerze to nie klasa społeczna więc nie wiem :?
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- bartus
- Juventino
powinno byc rycerstwo, szlachta pozniejszych wiekach sie wykrztalcila z rycerstwawojtekk03 pisze: Ale było dobrze a w pytaniu kto otacza Ottona to powinno być duchowieństwo i ...no właśnie ja napisalem że szlachta i nie wiem czy to jest dobrze bo moj kolega mówi, że to powinni być rycerze:) bo mieli miecze. Ale rycerze to nie klasa społeczna więc nie wiem :?

- Kombinat
- Juventino
Jak wiecie arkusze były w takich nieekologicznych folijkach
Chodziła dwójka nauczycieli i kładła nam na roku ławki i zabraniali dotykać
Więc nie dotykałem ale jak się przyglądnąłem wydawało mi się że mam dwa arkusze
potem się okazało to faktem, ponieważ ostatniej osobie zabrakło... 
Nauczycielka rozdająca wielkie halo zrobiła
Ale ją zawołałem potem 
Poprostu głupie folie się posklejały...
A co do testu to wyszło na nim że mało wiem o miastach europejskich (nawet polskich)
No ale liczę na te 40 punktów (tyle na próbnym miałem a ten się łatwiejszy wydawał) 

Nauczycielka rozdająca wielkie halo zrobiła

Poprostu głupie folie się posklejały...
A co do testu to wyszło na nim że mało wiem o miastach europejskich (nawet polskich)

- enbea
- Juventino
heh widze ze nie tylko ja napisalem ze beda zwiedzac stadio olimpico
)) ogolnie myslalem ze bedzie trudniejszy ale przyznam ze mialem problem z pytaniem gdy caly wiersz byl wziety w cudzyslow i trzeba bylo napisac po co..

ENBEA
- howik
- Juventino
Ja mialem problem z 3 pytaniami;/ inaczej plemiona(jakos tak nie pamietam pytania),z tym tekstem co w cudzyslow byl wziety :-D oraz bylo podane jakies zdanie i podzielone przecinkami i trzeba bylo podac co to za zdania;/ :twisted:
W liscie napisalem o Odessie bo znam te miasto:P:P!!!!Egzamin jak egzamin troche sie nameczylem hehe!!co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrze
W liscie napisalem o Odessie bo znam te miasto:P:P!!!!Egzamin jak egzamin troche sie nameczylem hehe!!co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrze

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli