Testy Gimnzajalne 2005

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:10

DjJuve pisze:
zlatan_sc pisze: A kolega, kibic Romy co opisal ? Stadio Olipico 8)
Ja tez Obrazek
Wybralem Rzym wiec jako trzecie musialem cos wtracic :P

W liscie opisalem Warszawe i nasza slynna starowke :]
ja tez :> w planie RZym a w liście Warszawe :>

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:11

ja w liście opisywałem Kraków :P zapraszałem Marka :P na mecz i na Wawel :D

a co do planu to wziałem sobie Paryż, ponieważ z tego miejsca pamitałem najwięcej zabytków:D....

jakie pytania sprawiły Wam trudność :D??

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:22

Miodzio....
Wszystkie pytania mi podeszły..
Ale żeby dać tak banalną rzecz jak list..?? nie spodziewałem sie że mogą wymyślić taką prostą rzecz... W liscie opisałem Wrocław..Nie wiem czemu.. tak mi jakoś podeszło..

Ale za to plan krótkiej wycieczki to do Rzymu...Nie wybrałem Turynu, ponieważ nie znam go zbyt dobrze..

Najprostszy był tekst..(tak myśle.) odpowiedzi były tak oczywiste, że nie trzebabyło sie mocno wczytywać..

Ogólnie test poszedł mi świetnie.. myślałem, ze będzie gorzej.., ale to gorzej ma dopiero nadejść..Jutro...

Oby był taki sam jak ten dzisiejszy.. :smile: :smile:
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2005, 12:24 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.

ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:23

:oops: ta wupowiedź Camillo to powinna byc moja, nie zauważyłam, że jest zalogowany mój brat

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:25

Andrewtbg pisze:jakie pytania sprawiły Wam trudność ??
Były takie??? :D

Wiedziałem, że większość wybierze Rrzym.Najbardziej charakterystyczne i z wieloma zabytkami miasto.Tutaj można wymieniać :roll: .Coloseum, amfiteatr, posąg wilczycy, no i te wymieniane najczęsciej, Stadio Olimipico.

Było pytanie odnośnie Cesarza Ottotna III.Jakie partie społeczne otaczały jego osobę, czy coś takiego.Mój kumpel słowo "duchowieństwo" zastąpił wyrazem "mnichy" :D .
wojtekk03 pisze:List był prosty a ja zapomniałem napisać... daty i miejsca
Duży błąd.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2005, 12:42 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:26

Ja tam wolę nie zapeszać, ale musze powiedzieć, że ten test był łatwy, za łatwy jak na to co oczekiwałem. W każdym razie nie narzekam i życzę sobie jutro takiego testu (o podobnym poziomie trudności) na matmie.
A najlepsze jest to, że dzisiaj miałem szczęśliwy numerek :prochno:

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:29

przy planie wycieczki napisalem Prage :) bylem w tamtym roq, tylko nie wiem czy trzeba bylo podawac jakies godziny :P podalem tylko godzine wyjazdu i przyjazdu :wink: nie pisalem o zadnych obiadach na miejscu itp. co do listu to wolalbym rozprawke, opisalem oczywiscie w liscie krakow :smile: ale ogolnie test nie byl taki trudny. ciesze sie ze bylo sporo z histori i ze nie bylo zadnych czarnobialych obrazkow 5 * 5. no nie licze tych dwoch z Ottonem :)

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:35

Ja opisalem Watykan. Plac sw. Piotra, Bazylika, Kaplica Sykstynska i freski Michala Aniola Piety :-D W liscie oczywiscie Krakow, Biblioteka Jagielonska, Rynek, Katedra, Kosciol sw. Wojciecha, kuria Biskupow, a rozpisalem sie o domu Jana Matejki, bo bylen niedawno na wycieczce i duzo zapmietalem :-D

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:36

List był prosty a ja zapomniałem napisać... daty i miejsca <lol>
Ale było dobrze a w pytaniu kto otacza Ottona to powinno być duchowieństwo i ...no właśnie ja napisalem że szlachta i nie wiem czy to jest dobrze bo moj kolega mówi, że to powinni być rycerze:) bo mieli miecze. Ale rycerze to nie klasa społeczna więc nie wiem :?

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:39

A w planie wycieczki oprócz Stadio Olimpico napisalem o audycji papieskiej w auli Pawla VI, zwiedzanie bazyliki św. Piotra i kosciol sw. Jana na Lateranie :D

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 12:47

wojtekk03 pisze: Ale było dobrze a w pytaniu kto otacza Ottona to powinno być duchowieństwo i ...no właśnie ja napisalem że szlachta i nie wiem czy to jest dobrze bo moj kolega mówi, że to powinni być rycerze:) bo mieli miecze. Ale rycerze to nie klasa społeczna więc nie wiem :?
powinno byc rycerstwo, szlachta pozniejszych wiekach sie wykrztalcila z rycerstwa :P

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 13:09

Jak wiecie arkusze były w takich nieekologicznych folijkach :) Chodziła dwójka nauczycieli i kładła nam na roku ławki i zabraniali dotykać :) Więc nie dotykałem ale jak się przyglądnąłem wydawało mi się że mam dwa arkusze :) potem się okazało to faktem, ponieważ ostatniej osobie zabrakło... :P
Nauczycielka rozdająca wielkie halo zrobiła :) Ale ją zawołałem potem :)
Poprostu głupie folie się posklejały...

A co do testu to wyszło na nim że mało wiem o miastach europejskich (nawet polskich) :D No ale liczę na te 40 punktów (tyle na próbnym miałem a ten się łatwiejszy wydawał) :)

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 13:11

heh widze ze nie tylko ja napisalem ze beda zwiedzac stadio olimpico :))) ogolnie myslalem ze bedzie trudniejszy ale przyznam ze mialem problem z pytaniem gdy caly wiersz byl wziety w cudzyslow i trzeba bylo napisac po co..

ENBEA
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 13:19

Ja napisałem ze w cudzysłowie jest dlatego że to jest wypowiedź tego ojca całego....... A jak wiadomo wypowiedzi się cytuje w taki sposób...

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2005, 13:53

Ja mialem problem z 3 pytaniami;/ inaczej plemiona(jakos tak nie pamietam pytania),z tym tekstem co w cudzyslow byl wziety :-D oraz bylo podane jakies zdanie i podzielone przecinkami i trzeba bylo podac co to za zdania;/ :twisted:

W liscie napisalem o Odessie bo znam te miasto:P:P!!!!Egzamin jak egzamin troche sie nameczylem hehe!!co do tego zdjecia to napisalem duchowienstwo i zolnierze cyhyba dobrze :pray:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
ODPOWIEDZ