Juventus - Liverpool 1:2 0:0 - Koniec LM !

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 09:33

Najważniejsze to żeby wygrać nie tracąc dwóch bramek. prawda jest taka, że w tym meczu wszystko się może zdarzyć. Fakt, że mamy lepszy zespół, ale pierwszy mecz przegraliśmy i nie ma co usprawiedliwiać sie, że to pierwszy mecz po przerwie. Myślę jednak, że uda nam się przwjść Liverpool, ale z Chelsea będzie bardzo ciężko. Chciałbym abyśmy doszli do finału, ale to jeszcze baaaaaaaardzo długa droga, która wiedzie niestety przez Londyn, jesli oczywiście przejdziemy Liverpool.

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 10:51

Czeka nas dzisiaj ciężka przeprawa.Jednak myślę że Juve wygra 2:0.
Tym bardziej że Liverpool jest jeszcze bardziej osłabiony niż w pierwszym meczu.Jak wiemy nie zagra Gerrard.Więc środek pola jest nasz nie tak jak to było w poprzednim spotkaniu.Jestem ciekaw jak zagra Dudek.Będzie pod ogromną presją.Jurek wie że od jego interwencji bedzie dużo zależeć.Nie może sobie pozwolić na żaden błąd.
Jednka droga do finału bedzie bardzo baaaaaardzoooo trudna.Jeżeli Juve przejdzie Liverpool to czeka ich spotkanie z obecnie najsilniejszą chyba drużyną w Europie.To będzie dopiero dwumecz.Jednak dzis trzeba ograć The Reds.

...Taka miłość jest jedna...Juve
Pal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 11:55

Mnie coś z daleka pachnie 1:0. Myślę, że strzelimy dosyć szybko gola a potem będzie nerwówka jak zwykle. Zanosze modły żeby Blasi nie zagrał bo w dziesięciu to nie damy rady.
Myslę, że dzisiaj nie grozi nam taka dominacja Liverpoolu w środku pola jaka tydzień temu miała miejsce. Angielskim drużynom ciężko się gra na dużych stadionach, szerokie boiska nie pozwalają na granie pressingiem w środku. A poza tym w ostatnim meczu Anglikom wychodziło wszystko, gdzie nie kopnęli tam jakiś Angol stał, dzisiaj już tak nie będzie. Jedyna obawa dotyczy oczywiście stałych fragmentów gry, tutaj trzeba być szczególnie skoncentrowanym. A z przodu zawsze cos strzelimy :D
Jak ktoś jest ze Stalówki lub okolic to meczyk będzie w ClubieDVD, warto razem podrzeć mordy, zapraszam :-D
Podsumowując:
JUVENTUS :ball: :ball: : Liverpool :naughty:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 14:32

Szkoda ze niezagra Trezegol :angry: Jeszcze sa watpliwosci czy dzisiaj zagra Gianluca Zambrotta :!: :!: :cry: To by była najwieksza strata :!: :!: Juventusu :płaczę: Wszystko jest zle bo nieam w juventusie zmiennikow klasy naszych obroncow :!: :!: Birindelli Pessotto to niesa zawodnicy klasy Thurama Canny :!: Miejmy nadzieje ze Barzagli Kompany Miguel
trafia do nas :D :D Cos czuje ze na Delle Alpi wpadnie kolejny wynik po Bayernie dwa razy po 1-0 po Ajaxie Amsterdamie dwa razy po 1-0 raz po Maccabi Tel-Aviw 1-0 i po Realu 1-0 oczywiscie w regulaminowym czasie :!: i czy dzisiaj bedzie tez 1-0 cos czuie ze tak miejmy nadzieje ze nasi idole nie zawioda :!: :!: Juventus zaczal dobrze grac z Liverpoolem niestety ale w drugiej czescie spotkania na Anfield Road .

Obrazek
Juvanello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 16:31

To już za troszke ponad 4 godziny

Mimo, że brak Gerrarda zawsze jest obawa zwłaszcza, że Capello też nie bedzie mogł wystawić najsilniejszego składu, zabraknie Davida, Jonathana i prawdopodobnie Gianluci Zambrotty ale jestem dobrej mysli.

Juventus juz pare razy pokazał nam, że umie odrabiać straty i myśle, że dzisiaj dobra passa trwać bedzie dalej aż do finału!

Na całe szczęście na Anfield Fabio zdobywając bramke ułatwił troche odrabianie strat, aż boje się pomysleć co by było gdyby mecz w liverpoolu zakończył się 2:0...

PoZdRo

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 17:38

brak Zebiny i Trezegueta to duża strata. A w dodatku Zambro...jednak wierzę, że sztab medyczny zrobi wszystko, żeby GZ mógł zagrać. Bez niego i Zebiny boki będą bardzo sołabione...
z drugiej strony kontuzja Gerrarda - mózgu i motoru napędowego LFC. Nie sądzę, że powracający po kontuzji Xavi Alonso godnie zastąpi Anglika. Szanse awansu daję 70%-30% procent dla Starej Damy.

:!: Dzisiaj od 20.45, kiedy TVP 2 pokaże transmisję meczu, u mnie w pokoju telewizor będzie miał wyłączony głos. Powód jest tylko jeden - Maciej Iwański. Doszły mnie słuchy, że będzie "komentował" ten wielki mecz. Dlaczego Szpakowski nie moze być w Turynie? w dzisiejszych czasach to nie problem, by przejechać z Monachium do Turynu w ciągu 6-8 godzin. A teraz to wielki mecz będzie komentował pseudokomentator. Nie wiem jak mogli go zatrudnić jako komentatora. Chyba tylko po znajomości. A może wymogi TVP są za słabe ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 18:05

co tu duzo gadac... trzeba wygrac i tyle, ja obstawiam 1:0 lub 2:0 lub 3:1, tak czy inaczej na pewno do przodu, na pewno bardzo martwia kontuzje, brak zebiny to duze oslabienie, aczkolwiek mam nadzieje ze dziure po trze wypelni zala, ktory moze tak jak w meczu z realem stac sie bohyaterem, bo wiadomo ze jesli wynik bedzie niekorzystny to ona jako pierwszy pojawi sie na boisku. a jesli chodzi o zambro to ja mysle ze to tylko takie gadanie i pewnie zagra, w sumie to az strach pomyslec co sie stanie jesli jegho zabraknie

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Juvanello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 18:44

he he panie Zambrotta u mnie to dzisiaj Mati Borek bedzie komentował na Polsacie, ale zgadza się Iwański to juz w ogóle katastrofa. Współuje serdecznie wszystkim oglądającym mecz w TVP. Dobrze, że nie puszczają go na TVN !!

Pamietam mecz na w tej stacji Real-Wisła...i chciałbym o nim jak najszybciej zapomnieć.

Tragedia

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 20:09

Ciekawy skład

Buffi - Thuram, Montero, Canna - Camo, Emerson, Olivera, Zambro - Nedved - Alex, Zlatan

Dobrze ze jednak gra Zambro, mam nadzieje ze obrona bedzie solidna i obejdzie sie bez kiksów :prochno:

Ehh ale emocje , FORZA JUVE :pray:
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2005, 20:10 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 20:09

Mam nadzieje ze dzisiaj bianconeri pokażą, że mają jaja, a nie kinder niespodzianki!
A swoją drogą to nie wiem czego wy chcecie od Iwańskiego?
BIGGI pisze:Ciekawy skład

Buffi - Thuram, Montero, Canna - Camo, Emerson, Olivera, Zambro - Nedved - Alex, Zlatan

Dobrze ze jednak gra Zambro, mam nadzieje ze obrona bedzie solidna i obejdzie sie bez kiksów :prochno:

Ehh ale emocje , FORZA JUVE :pray:
Fajnie nazwałeś Buffona- Buffi, pogromca wampirów :smile:

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 21:36

Sędzia główny nadałby się może do sprzedawania ruskich czapek uszatek na Stadionie X-lecia, choć nie wiem, czy to nie będzie dla niego zbyt odpowiedzialne zajęcie. Panowie liniowi mogliby urzędować na trasach wschodniej Polski opiekując się paniami. Tam jak trzeba, to popełnia się i bandytyzm, i złodziejstwo, czyli dokładnie to, co oni dzisiaj robią na Delle Alpi.

Obrazek
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 21:37

Jak narazie w polowie 0-0 Ale trzeba by zrobic zrzute na okulary dla sedziego liniowego bo widzi wszedzie spalone - naliczylem 4 ktorych nie bylo :/

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 21:38

Gdzie te spalone ja sie pytam ???? gdzie ????

Kurcze,mało klarownych sytuacji, no ale poczekajmy do końca.
Oby strzelili chociaż jedną jedyną i luz. Cos nie mogą przejsc obrony, albo na przeszkodzie stają decyzje sędziego :angry:
Montero - widac ze nie gra regularnie, a to wpaniałe prostopadłe podanie do przeciwnika.....cymes :roll:

Czekamy na 2 połowe, FORZA JUVE :pray:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 21:44

Co jest grane?
Sedzia liniowy wyraznie kupil zaswiadczenie od okulisty.Montero(PanCzerwonaKartka+RzutKarny) w podstawowym skladzie..Olivera wyglada jakby nie wiedzial co ma robic..
Liverpool nie gra totalnie nic a Juventus wyglada jakby skladal sie z 11 pilkarzy ktorzy po raz pierwszy razem wybiegli na boisko.DP wypada calkiem,calkiem..jak dostaje pilke to potrafi cos zdzialac..tylko czemu tak rzadko jest przy pilce?
Liverpool na dzien dzisiejszy to druzyna przecietniakow,nie mozemy sobie pozwolic na to aby z nimi odpasc.
No coz..przed nami II polowa...FORZA!
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2005, 21:44 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2005, 21:44

Ale Zlatan to miał okazje! Chciał chyba strzelić brazyliane.

JUVE!!! :bravo: JUVE!!! :bravo: JUVE!!! :bravo: JUVE!!! :bravo:
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2005, 21:45 przez Ole(k)Juve!, łącznie zmieniany 1 raz.

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
Zablokowany