Fiorentina 3-3 JUVENTUS
- Radidam
- Juventino
Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich stac
i przypomna sie dzialacza Juventusu
ze sa naprawde wartosciowaymi pilkarzami
Juventus w tamtej rundzie mial male problemy z pokonaniem Fiorentiny bramke jak dobrze pamietam strzelil olivera z glowy
miejmy nadizeje ze taki scenariusz sie niepowtorzy i wygramy bez problemu 

- mnowo
- Qualità Juventino
Radidam pisze:Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich staci przypomna sie dzialacza Juventusu
To czego Ty w koncu oczekujesz, jak maja "pokazac na co ich stac" i jednoczesnie mamy "wygrac bez problemu"?Radidam pisze:miejmy nadizeje ze (...) wygramy bez problemu

- Coolfi
- Juventino
No chyba że Radidam twierdzi że Maresce i Miccoliego stać na naprawdę niewiele.mnowomiejsky pisze:Radidam pisze:Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich staci przypomna sie dzialacza Juventusu
To czego Ty w koncu oczekujesz, jak maja "pokazac na co ich stac" i jednoczesnie mamy "wygrac bez problemu"?Radidam pisze:miejmy nadizeje ze (...) wygramy bez problemuHmmm... :roll:
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- juve_faaan
- Juventino
Ja typuje 3:2 oczywiście dla Juventusu, inaczej być by nie mogło. Bramki: Juve: Ibrahimovic, Del Piero, Camoranesi; Viola: Mioccoli, Maresca
I marzę, aby po takim obrocie sprawy po meczu działacze Juve wykupili (czy jak się to tam nazywa) Maresce i ewentualnie Miccoliego też.
FORZA JUVE

I marzę, aby po takim obrocie sprawy po meczu działacze Juve wykupili (czy jak się to tam nazywa) Maresce i ewentualnie Miccoliego też.
FORZA JUVE
- Szymek
- Juventino
Mecz juz jutro. Przed tym meczem piłkarze mieli troche odpoczynku z powodu meczów eliminacyjnych, z naszej perspektywy najlepiej mają Ci co w nich nie grali (czyt. będą w pełni sił). Szczególne nadzieje wiąze z Alexem, który nie został powołany na mecze eliminacyjne. Mecz Viola-Juve to napewno hit dla kibiców obydwu druzyn. Mam nadzieję, że sprostamy wymaganiom Violi i odniesiemy pewne zwycięstwo. Maresca...
Forza Juve!
Forza Juve!
- darel
- Juventino
Ciężko w świetle ostatnich wydarzeń komentować to spotkanie - nie wiadomo, czy wogóle sie odbedzie w zaplanowanym terminie. Wg mnie w takiej sytuacji najrozsądniejsze bedzie przełożenie kolejki.
Ciekawe, jak do takiego meczu podeszliby zawodnicy. Czy potrafiliby się skupic na grze. Oni przeciez tak samo, jak każdy inny człowiek przejmuja się losem papieża.
Z drugiej strony jest to bardzo ważne spotkanie, walka o Scudetto trwa cały czas i nie można sobie pozwolic na odpuszczenie zadnego meczu.
Wg mnie najrozsądniejszym i jedynym logicznym rozwiązaniem będzie przełożenie kolejki.
Ciekawe, jak do takiego meczu podeszliby zawodnicy. Czy potrafiliby się skupic na grze. Oni przeciez tak samo, jak każdy inny człowiek przejmuja się losem papieża.
Z drugiej strony jest to bardzo ważne spotkanie, walka o Scudetto trwa cały czas i nie można sobie pozwolic na odpuszczenie zadnego meczu.
Wg mnie najrozsądniejszym i jedynym logicznym rozwiązaniem będzie przełożenie kolejki.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W związku z zaistniałą sytuacją, sprawy potoczą się raczej na naszą niekorzyść. Jednak nikt sie nie spodziewał takiej tragediiMarcin_FCJ pisze: W Fiorentinie przeciwko Juve nie zagrają napewno dwaj podstawowi gracze.. Obodo i Viali którzy za kartki w meczu z Interem będą zmuszeni pauzować.
Niemal napewno nie zagra "nasz" Miccoli, który to nabawił się kontuzji sciegna achillesa oczym mozna dowiedzieć się z LGDS. Pod znakiem zapytania stoi także występ Bojinova.
Jeśli jesteśmy mocni, damy radę Fiorentinie, gdy ta będzie w najmocniejszym zestawieniu. Kibice violi szykują już obraźliwe transparenty, czyli standard. Wczoraj jakiś ultras się wypowiadał, że zrezygnują z zaplanowanej choreografii, ze wzglądu na stan Papieża... nie wiedzieli jeszcze, że nie będzie meczu, nikt nie wiedział, że wczoraj Jan Paweł II odejdzie...

- Aniolek
- Juventino
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Mecze odbeda sie zgodnie z planem, a napisac to wystarczy ruszyc glowka, jest przeciez temat o meczu Liver-Juve.Przepraszam ze pisze tutaj ale naprawde niewiedziałam gdzie pisac mysle ze mi wybaczycie ze napisałam w tym temacie Very Happy Ponieważ ciekawi mnie czy mecze Ligi Mistrzów zostana rozegrane normalnie czyli w ten Wtorek co bedzie i w ta Środe bo przeciesz wiekszosc meczy e Europie sa odwołane
Co do meczu z Fiora, odbedzie sie jak juz zapewnie wiadomo 20 kwietnia, te dwa tygodnie to bedzie prawdziwy maraton dla pilkarzy Juve, mamy bardzo mocnych przeciwnikow w dodatku bedziemy grali co 3-4 dni, a nasza sytuacja kadrowa jest dosc niepokojaca. Oby wytrzymali tempo i wygrali wszystkie ze spotkan.
Sadze ze najblizsze spotkania moga okazac sie decydujace dla ukladu tabeli i szans na Scudetto.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Capitan
- Juventino
Jak wiemy w drużynie Violi zabraknie Miccoliego i Bojinova. W takiej sytuacji raczej bramki nie stracimy. Tym bardziej, że Cannavaro i Thuram już od dłuższego czasu prezentują wysoką i równa formę.
A co do siły ofensywnej to powrót Nedveda z pewnością dużo nam da. Czech będzie się starał potwierdzić swój powrót bramka i bardzo mu tego życzę. Alex tez powinien dzis coś strzelić, choćby dlatego, że w Angli sedzia nie uznał jego prawidłowej bramki.
Mecz zapowiada się ciekawie jednak myślę, że będzie on interesujący tylko do pierwszej bramki Juve. Potem Viola może się załamać i juz tylko próbować dotrwać do końca.
Stawiam na 0-2 dla Juve, bramki
Del Piero i
Nedved

A co do siły ofensywnej to powrót Nedveda z pewnością dużo nam da. Czech będzie się starał potwierdzić swój powrót bramka i bardzo mu tego życzę. Alex tez powinien dzis coś strzelić, choćby dlatego, że w Angli sedzia nie uznał jego prawidłowej bramki.
Mecz zapowiada się ciekawie jednak myślę, że będzie on interesujący tylko do pierwszej bramki Juve. Potem Viola może się załamać i juz tylko próbować dotrwać do końca.
Stawiam na 0-2 dla Juve, bramki

- Baggio
- Juventino
Niestety, dziś satysfakcję (tak!) będą mieli fani spotkań o wynikach z reguły nierozstrzygniętych..TomiJuve pisze:Czy ktos jest mi w stanie powiedziec czy ten mecz bedzie jutro transmitowany na canal+ sport??
Z gory dzieki za info!!
- Adu
- Juventino
mysle ze bedzie to niesamowicie ciezki mecz i mimo braku bozinowa i miccoleiego to nie bedzie latwo. mysle ze jesli juve wroci z florencji z 3 punktami to bedzie to nie lada wyczyn. bwedzie to mecz walki i mysle ze wygra ten kto zagra bardziej konsekwentrnie. duze znaczenie bedzie miala postawa nedveda i emersona, a takze zlatana ktory musi zagrac skutecznie, bo tu moze nie byc wiele okazji na zdobycuie bramki
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!