Fiorentina 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:07

adrian_markuś pisze:.Ps.Wie ktoś ile Del Piero łacznie strzelił bramek w tym sezonie?
Serie A - 11
Liga Mistrzów - 2
Eliminacje Do Ligi Mistrzów - 1

Łącznie strzelił 14

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 11:03

Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich stac :D i przypomna sie dzialacza Juventusu :) ze sa naprawde wartosciowaymi pilkarzami :D Juventus w tamtej rundzie mial male problemy z pokonaniem Fiorentiny bramke jak dobrze pamietam strzelil olivera z glowy :D miejmy nadizeje ze taki scenariusz sie niepowtorzy i wygramy bez problemu :D

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 12:16

Radidam pisze:Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich stac :D i przypomna sie dzialacza Juventusu :) ze sa naprawde wartosciowaymi pilkarzami :D
Radidam pisze:miejmy nadizeje ze (...) wygramy bez problemu :D
To czego Ty w koncu oczekujesz, jak maja "pokazac na co ich stac" i jednoczesnie mamy "wygrac bez problemu"? :) Hmmm... :roll:

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 12:22

mnowomiejsky pisze:
Radidam pisze:Mam nadzieje ze Maresca i Miccoli pokaza na co ich stac :D i przypomna sie dzialacza Juventusu :) ze sa naprawde wartosciowaymi pilkarzami :D
Radidam pisze:miejmy nadizeje ze (...) wygramy bez problemu :D
To czego Ty w koncu oczekujesz, jak maja "pokazac na co ich stac" i jednoczesnie mamy "wygrac bez problemu"? :) Hmmm... :roll:
No chyba że Radidam twierdzi że Maresce i Miccoliego stać na naprawdę niewiele. :wink:

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 10:37

Ja typuje 3:2 oczywiście dla Juventusu, inaczej być by nie mogło. Bramki: Juve: Ibrahimovic, Del Piero, Camoranesi; Viola: Mioccoli, Maresca :D

I marzę, aby po takim obrocie sprawy po meczu działacze Juve wykupili (czy jak się to tam nazywa) Maresce i ewentualnie Miccoliego też. :wink:

FORZA JUVE

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2005, 19:33

Mecz juz jutro. Przed tym meczem piłkarze mieli troche odpoczynku z powodu meczów eliminacyjnych, z naszej perspektywy najlepiej mają Ci co w nich nie grali (czyt. będą w pełni sił). Szczególne nadzieje wiąze z Alexem, który nie został powołany na mecze eliminacyjne. Mecz Viola-Juve to napewno hit dla kibiców obydwu druzyn. Mam nadzieję, że sprostamy wymaganiom Violi i odniesiemy pewne zwycięstwo. Maresca...
Forza Juve!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2005, 19:59

Kolejka zostanie odwołana bez względu na stan zdrowia papieża, tak mówią w tv

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2005, 21:27

Ciężko w świetle ostatnich wydarzeń komentować to spotkanie - nie wiadomo, czy wogóle sie odbedzie w zaplanowanym terminie. Wg mnie w takiej sytuacji najrozsądniejsze bedzie przełożenie kolejki.
Ciekawe, jak do takiego meczu podeszliby zawodnicy. Czy potrafiliby się skupic na grze. Oni przeciez tak samo, jak każdy inny człowiek przejmuja się losem papieża.
Z drugiej strony jest to bardzo ważne spotkanie, walka o Scudetto trwa cały czas i nie można sobie pozwolic na odpuszczenie zadnego meczu.
Wg mnie najrozsądniejszym i jedynym logicznym rozwiązaniem będzie przełożenie kolejki.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 15:17

Marcin_FCJ pisze: W Fiorentinie przeciwko Juve nie zagrają napewno dwaj podstawowi gracze.. Obodo i Viali którzy za kartki w meczu z Interem będą zmuszeni pauzować.

Niemal napewno nie zagra "nasz" Miccoli, który to nabawił się kontuzji sciegna achillesa oczym mozna dowiedzieć się z LGDS. Pod znakiem zapytania stoi także występ Bojinova.
W związku z zaistniałą sytuacją, sprawy potoczą się raczej na naszą niekorzyść. Jednak nikt sie nie spodziewał takiej tragedii :cry:

Jeśli jesteśmy mocni, damy radę Fiorentinie, gdy ta będzie w najmocniejszym zestawieniu. Kibice violi szykują już obraźliwe transparenty, czyli standard. Wczoraj jakiś ultras się wypowiadał, że zrezygnują z zaplanowanej choreografii, ze wzglądu na stan Papieża... nie wiedzieli jeszcze, że nie będzie meczu, nikt nie wiedział, że wczoraj Jan Paweł II odejdzie...

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 15:25

Przepraszam ze pisze tutaj ale naprawde niewiedziałam gdzie pisac mysle ze mi wybaczycie ze napisałam w tym temacie :-D Ponieważ ciekawi mnie czy mecze Ligi Mistrzów zostana rozegrane normalnie czyli w ten Wtorek co bedzie i w ta Środe bo przeciesz wiekszosc meczy e Europie sa odwołane

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 15:37

Przepraszam ze pisze tutaj ale naprawde niewiedziałam gdzie pisac mysle ze mi wybaczycie ze napisałam w tym temacie Very Happy Ponieważ ciekawi mnie czy mecze Ligi Mistrzów zostana rozegrane normalnie czyli w ten Wtorek co bedzie i w ta Środe bo przeciesz wiekszosc meczy e Europie sa odwołane
Mecze odbeda sie zgodnie z planem, a napisac to wystarczy ruszyc glowka, jest przeciez temat o meczu Liver-Juve.

Co do meczu z Fiora, odbedzie sie jak juz zapewnie wiadomo 20 kwietnia, te dwa tygodnie to bedzie prawdziwy maraton dla pilkarzy Juve, mamy bardzo mocnych przeciwnikow w dodatku bedziemy grali co 3-4 dni, a nasza sytuacja kadrowa jest dosc niepokojaca. Oby wytrzymali tempo i wygrali wszystkie ze spotkan.
Sadze ze najblizsze spotkania moga okazac sie decydujace dla ukladu tabeli i szans na Scudetto.
pozdr

TomiJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2005, 20:42

Czy ktos jest mi w stanie powiedziec czy ten mecz bedzie jutro transmitowany na canal+ sport??
Z gory dzieki za info!!

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 09:54

Jak wiemy w drużynie Violi zabraknie Miccoliego i Bojinova. W takiej sytuacji raczej bramki nie stracimy. Tym bardziej, że Cannavaro i Thuram już od dłuższego czasu prezentują wysoką i równa formę. :)
A co do siły ofensywnej to powrót Nedveda z pewnością dużo nam da. Czech będzie się starał potwierdzić swój powrót bramka i bardzo mu tego życzę. Alex tez powinien dzis coś strzelić, choćby dlatego, że w Angli sedzia nie uznał jego prawidłowej bramki.
Mecz zapowiada się ciekawie jednak myślę, że będzie on interesujący tylko do pierwszej bramki Juve. Potem Viola może się załamać i juz tylko próbować dotrwać do końca.
Stawiam na 0-2 dla Juve, bramki :ball: Del Piero i :ball: Nedved

Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 14:45

TomiJuve pisze:Czy ktos jest mi w stanie powiedziec czy ten mecz bedzie jutro transmitowany na canal+ sport??
Z gory dzieki za info!!
Niestety, dziś satysfakcję (tak!) będą mieli fani spotkań o wynikach z reguły nierozstrzygniętych..

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2005, 15:28

mysle ze bedzie to niesamowicie ciezki mecz i mimo braku bozinowa i miccoleiego to nie bedzie latwo. mysle ze jesli juve wroci z florencji z 3 punktami to bedzie to nie lada wyczyn. bwedzie to mecz walki i mysle ze wygra ten kto zagra bardziej konsekwentrnie. duze znaczenie bedzie miala postawa nedveda i emersona, a takze zlatana ktory musi zagrac skutecznie, bo tu moze nie byc wiele okazji na zdobycuie bramki

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Zablokowany