Allegro czy eBay ?
- Stasiek3
- Juventino
Gazeta.pl podała informację o planowanej na przyszły wtorek inauguracji polskiej wersji witryny eBay.
Swoją drogą, zastanawia mnie skąd redakcja gazety posiada takie informacje. Być może, wkrótce portal gazety planuje zakończenie współpracy z allegro na rzecz międzynarodowego partnera.
Ciekaw jestem Waszych opinii na temat planów wejścia eBay na polski rynek. Czy otwarcie polskiej wersji witryny podzieli jedynie „polski tort aukcyjny”, czy też otworzy przed polskimi użytkownikami rynki międzynarodowe?
Swoją drogą, zastanawia mnie skąd redakcja gazety posiada takie informacje. Być może, wkrótce portal gazety planuje zakończenie współpracy z allegro na rzecz międzynarodowego partnera.
Ciekaw jestem Waszych opinii na temat planów wejścia eBay na polski rynek. Czy otwarcie polskiej wersji witryny podzieli jedynie „polski tort aukcyjny”, czy też otworzy przed polskimi użytkownikami rynki międzynarodowe?
- kubinho 10
- Juventino
Zdaje mi się że to jest dobry pomysł gdyż stworzy to jakiś rodzaj rywalizacji np cenowej!!!! Mam również nadzieję że jak to powiedziałeś otworzy to przed nami rynki między narodowe, a to może nam wyjścy tylko na dobre.
Ja osobiście nie kupowałem nic jeszcze na allegro ale wydaje mi sie dobrym pomysłem sprzedaż internetowa i popieram ten rodzaj handlu i jestem jak najbardziej za tą nową witryną i życze jej wszystkiego najlepszego
Ja osobiście nie kupowałem nic jeszcze na allegro ale wydaje mi sie dobrym pomysłem sprzedaż internetowa i popieram ten rodzaj handlu i jestem jak najbardziej za tą nową witryną i życze jej wszystkiego najlepszego

Grande Juve, Vinci Per Noi
- wojtekk03
- Juventino
Mnie tez sie wydaje że to dobrze, że na nasz rynek wchodzi międzynarodowy e-Bay. Nie jestem obeznany w tych tematach ale jezeli wniesie to coś pozytecznego dla polskich uzytkowników, to jestem jak najbardziej za tym pomysłem
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ja się baaaaaaaardzi cieszę, że wchodzi eBay z jednego przedewszystkim powodu:
JUVENTUS!!!!
Na eBayu jest chyba 24 strony o Juve!! :shock:
Nie wiem, ile będzie kosztować koszt przesłki, ale trudno. :p
Najbardziej się nastawiałem na tzw. Corinhias (czy jakoś tak). Są to małe super wykonane figurki piłkarzy. Na Allegro widziałem je tylko raz i to jeszcze kiepsko wykonane i za 150 zł.
Premiera eBayu była zaplanowana już na ten wtorek, ale z wiadomych powodów została premiera przełożona.
Pozdriawiam
JUVENTUS!!!!
Nie wiem, ile będzie kosztować koszt przesłki, ale trudno. :p
Najbardziej się nastawiałem na tzw. Corinhias (czy jakoś tak). Są to małe super wykonane figurki piłkarzy. Na Allegro widziałem je tylko raz i to jeszcze kiepsko wykonane i za 150 zł.

Premiera eBayu była zaplanowana już na ten wtorek, ale z wiadomych powodów została premiera przełożona.
Pozdriawiam
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
co to bedzie za rywalizacja chyba ze ci bedą mieli 10 groszy tanszą aukcjekubinho 10 pisze:Zdaje mi się że to jest dobry pomysł gdyż stworzy to jakiś rodzaj rywalizacji np cenowej!!!!

zobaczy sie jak bedzie ale mam nadzieje ze coś sie zmieni , i ebay bedzie pewniejsze niz allegro który jest bezradne gdy kogoś oszukują :?
- Wojtom
- Juventino
Bardzo dobrze, ze wchodzi ebay, bo jak widac, na tych aukcjach jest o wiele więcej przedmiotów z Juventusu. Wybor jest ogromny, mozna znalezc wrecz wszystko. Mam nadzieje, ze bedą dostepne te przedmioty, ktore są teraz, jak chocby koszulka Juve z autografami wszystkich piłkarzy i trenera... mmmm
Juz zbieram kase 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dżelei
- Juventino
I co w związku z tym? Na eBay'u będą wystawiać Polacy, więc na naszym nie będzie 24 stron o Juve... za to możesz w każdej chwili kupić coś z amerykańskiegoAsta#8 pisze:
Nie wiem, ile będzie kosztować koszt przesłki, ale trudno.

aVe
- pieny
- Juventino
eBay jest lepszy jest tam kilkaset wiecej rzeczy do kupienia ... jest to jakby mega allegro a i prowizje bedą też mniesjze pobierane od sprzedawanych rzeczy niz na allegro wiec wszyscy z allegro pewnei tam teraz beda działali.... 8)
OLSZAN
- 2MAN
- Juventino
i bardzo dobrze ... działam już kilka lat na Allegro - któremy , bądz co bądz brakuje bardzooo wiele do eBay`a ... jeśli to prawda , to Allegro upadnie ,ewentualnie "połączy" sie z eBay`em albo coś ... najwyższa pora na eBay`a w Polsce 8)
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php