Moje bramki - video

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 19:29

Sting, dalej to nie dziala, daj bezposredni link do pliku, bo tak to sobie nie obejrzymy :wink: Na samym dole strony, po zaladowaniu powinien byc link do pliku. :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 19:35

Sęk w tym ze musze znów to załadować a i tak nie wiadomo jak długo bedzie to dostepny, gdyż jak sie okazało jestem sprytniejszy od przecietnego misia i przeczytałem maila, umieszcze fragment:

You can click on the following link to retrieve your file. The link will expire in 7 days and will be available for a limited number of downloads.

szczególnie to limited number of downloads - niestety nie można miec wszystkiego, ale Wojtom bedziesz miał ten link :)

Obrazek
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 19:53

proszze o pomoc !! Nie moge tego ściągnąć.. jak kopiuje link do adresu w przeglądarce to pojawia mi się error 404. Nawet jak sam wpisuje to tak sie dzieje

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2005, 15:44

po wielu dniach odkladania wreszcie sie w sobie zebralem i zrobilem pliczek video z moich brameczek jakie ustrzelilem w zimowej edycji PALPA (Poznanska Akademicka Liga Piłkarska). Wszystkich nie ma bo po prostu koledzy zaspali :D
Oto plicze: KLIKNIJ ABY ŚCIĄGNĄĆ

Niebawem podrzuce pliczek jak powstal z naszego drugiego spotkania pilkarskiego w poznaniu :)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 02:02

Niektórym na wyjeździe opowiadałem o moich zmaganiach w futsalu. Dziś mój kumpel zrobił dwie kompilacje z półfinałowego meczu [niedługo sporządzi też finał] i po prostu zniszczył wszystkich kompilatorów, mimo że nigdy nie zajmował się tematyką piłkarską [z tego faktu też pominął kilka niezłych zagrań, ale ostateczny efekt i tak jest powalający]. Wszystkim polecam ten filmik ==> http://www.matinf.webtech.pl/video/Mecz.avi , gdyż jest to po prostu miazga i ideał w każdym calu jak dla mnie.

EDIT: usunąłem drugą kompilacje, bo pod względem piłkarskim była ona po prostu słaba. Ot zabawa twórcy dzwięku z obrazem. Postanowiłem, że pokieruje nim, co jest w futbolu piękne i warte pokazania, a wtedy ujrzy ten materiał światło dzienne hehe.

ODPOWIEDZ