Moje bramki - video
- Sting
- Juventino
Sęk w tym ze musze znów to załadować a i tak nie wiadomo jak długo bedzie to dostepny, gdyż jak sie okazało jestem sprytniejszy od przecietnego misia i przeczytałem maila, umieszcze fragment:
You can click on the following link to retrieve your file. The link will expire in 7 days and will be available for a limited number of downloads.
szczególnie to limited number of downloads - niestety nie można miec wszystkiego, ale Wojtom bedziesz miał ten link
You can click on the following link to retrieve your file. The link will expire in 7 days and will be available for a limited number of downloads.
szczególnie to limited number of downloads - niestety nie można miec wszystkiego, ale Wojtom bedziesz miał ten link

- Martin
- Juventino
po wielu dniach odkladania wreszcie sie w sobie zebralem i zrobilem pliczek video z moich brameczek jakie ustrzelilem w zimowej edycji PALPA (Poznanska Akademicka Liga Piłkarska). Wszystkich nie ma bo po prostu koledzy zaspali 
Oto plicze: KLIKNIJ ABY ŚCIĄGNĄĆ
Niebawem podrzuce pliczek jak powstal z naszego drugiego spotkania pilkarskiego w poznaniu

Oto plicze: KLIKNIJ ABY ŚCIĄGNĄĆ
Niebawem podrzuce pliczek jak powstal z naszego drugiego spotkania pilkarskiego w poznaniu

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Gibon
- Juventino
Niektórym na wyjeździe opowiadałem o moich zmaganiach w futsalu. Dziś mój kumpel zrobił dwie kompilacje z półfinałowego meczu [niedługo sporządzi też finał] i po prostu zniszczył wszystkich kompilatorów, mimo że nigdy nie zajmował się tematyką piłkarską [z tego faktu też pominął kilka niezłych zagrań, ale ostateczny efekt i tak jest powalający]. Wszystkim polecam ten filmik ==> http://www.matinf.webtech.pl/video/Mecz.avi , gdyż jest to po prostu miazga i ideał w każdym calu jak dla mnie.
EDIT: usunąłem drugą kompilacje, bo pod względem piłkarskim była ona po prostu słaba. Ot zabawa twórcy dzwięku z obrazem. Postanowiłem, że pokieruje nim, co jest w futbolu piękne i warte pokazania, a wtedy ujrzy ten materiał światło dzienne hehe.
EDIT: usunąłem drugą kompilacje, bo pod względem piłkarskim była ona po prostu słaba. Ot zabawa twórcy dzwięku z obrazem. Postanowiłem, że pokieruje nim, co jest w futbolu piękne i warte pokazania, a wtedy ujrzy ten materiał światło dzienne hehe.