Wasze ulubione bajki?
- Ole(k)Juve!
- Juventino
- BaDeJ
- Juventino
Mnie najbardziej rozbrajal Tsubasa jak oni 2 odcinki wislieli w powietrzu :lol: . Pozatym te odbijanie sie od slupkow i poprzeczek :lol: . A najlepsze ze grali na górze jakies bo nie widac bylo konca boiska :lol:
- Vincitore
- Juventino
Pokroić bym sie dał że juz tutaj pisałem no więc tak:
-Dexter - Gdy byłem mały gdy to ogladałem zapominałem o Bożym świecie
-Cow & Chicken - Jak Wyżej
-Głowa Rodziny - Kiedys oglądam tą bajkę wieczorem i mama wchodzi do pokoju a był moment w którym fajne texciki szły
a moja mama : Bardzo Edukacjne Robią teraz te bajki 
-Wilk i Zając - Ruskie ale porządne!
- Struś Pędziwiatr - Czyli Kolejne Pomysły Kojota jak zjeść Strusia
Są bajki Edukacyjne ale są też bajki które są według mnei bez sensu owszem np Pszczółka Maja bajka edukcajyjna np Maja spotyka ślimaka no i ślimak opowiada o swoej skorupie itp i dzieci sie ucza ale np tak jak wymieniłem Strus pędziwiatr Kojot sie zabija a zaraz znowu zyje i potem wyjdzie takie na ulice zabije człowieka i sie spyta a czemu on juz żyć nie ma ??? podałem tylko przykłady jak by co
-Dexter - Gdy byłem mały gdy to ogladałem zapominałem o Bożym świecie
-Cow & Chicken - Jak Wyżej
-Głowa Rodziny - Kiedys oglądam tą bajkę wieczorem i mama wchodzi do pokoju a był moment w którym fajne texciki szły

-Wilk i Zając - Ruskie ale porządne!
- Struś Pędziwiatr - Czyli Kolejne Pomysły Kojota jak zjeść Strusia
Są bajki Edukacyjne ale są też bajki które są według mnei bez sensu owszem np Pszczółka Maja bajka edukcajyjna np Maja spotyka ślimaka no i ślimak opowiada o swoej skorupie itp i dzieci sie ucza ale np tak jak wymieniłem Strus pędziwiatr Kojot sie zabija a zaraz znowu zyje i potem wyjdzie takie na ulice zabije człowieka i sie spyta a czemu on juz żyć nie ma ??? podałem tylko przykłady jak by co
- eLeM
- Juventino
O Bosh... Tyle tego jest 
Miejsce pierwsze Mucha Lucha - Pchła rządzi
Potem reszta 'głębokich' bajek z cartoon network (Johny B, Dexter, 2 stupid dogs (czemu już tego nie ma
) itp.)
Poza konkursem jest Southpark - Twór genialny - mam wszystkie odcinki i każdy widziałem kilka(naście) razy.
No i głowa rodziny - Bajka najmniej trzymająca się jakiegokolwiek rodzaju a jednak cudowna
A skoro gdzieś ktoś napisał że Anime to nie bajki to jako osobna kategoria słów kilka:
Dragonball - w liceum zarywałem lekcje żeby tylko nie przegapić odcinka (widziałem wszystkie 2 razy plus jescze trzeci raz ale już niekompletnie)
Capitan Hawk - Trzeba komentować? 8)
No i Helsing. To dopiero coś mocnego. I bynajmniej nie mam na mysli żadnego hentai
Kto oglądał wie o czym mówie a kto nie oglądał niech obejrzy. Może nie jest najbrutalniejszy, może nie jest najmroczniejszy... ale napewno jest NAJ. No i ten Alucard... :twisted:

Miejsce pierwsze Mucha Lucha - Pchła rządzi

Potem reszta 'głębokich' bajek z cartoon network (Johny B, Dexter, 2 stupid dogs (czemu już tego nie ma

Poza konkursem jest Southpark - Twór genialny - mam wszystkie odcinki i każdy widziałem kilka(naście) razy.
No i głowa rodziny - Bajka najmniej trzymająca się jakiegokolwiek rodzaju a jednak cudowna

A skoro gdzieś ktoś napisał że Anime to nie bajki to jako osobna kategoria słów kilka:
Dragonball - w liceum zarywałem lekcje żeby tylko nie przegapić odcinka (widziałem wszystkie 2 razy plus jescze trzeci raz ale już niekompletnie)
Capitan Hawk - Trzeba komentować? 8)
No i Helsing. To dopiero coś mocnego. I bynajmniej nie mam na mysli żadnego hentai

- azzurra
- Qualità Juventina
Stare dobre czasy... nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie wypowiedzieć :oops:
Wychowałam się na "Pszczółce Maji", "Mapeciątkach", "Smurfach" i "Sknerusie McKwaczu"... Jak byłam starsza, to oczywiście japońskie bajki na Polonii1, z "Kapitanem Hawk" i "Generałem Dajmosem" (czy jak to tam się pisało) na czele. Szkoda tylko, że telewizja ta mieszała odcinki i nigdy nie nadawała ostatniego... Więc nie mam pojęcia jak te bajki się skończyły... Może ktoś z Was wie?
A teraz? Teraz to są Fakty, Wiadomości i Wydarzenia
Wychowałam się na "Pszczółce Maji", "Mapeciątkach", "Smurfach" i "Sknerusie McKwaczu"... Jak byłam starsza, to oczywiście japońskie bajki na Polonii1, z "Kapitanem Hawk" i "Generałem Dajmosem" (czy jak to tam się pisało) na czele. Szkoda tylko, że telewizja ta mieszała odcinki i nigdy nie nadawała ostatniego... Więc nie mam pojęcia jak te bajki się skończyły... Może ktoś z Was wie?
A teraz? Teraz to są Fakty, Wiadomości i Wydarzenia

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- ketchupinho
- Juventino
South Park i Naruto :twisted: No to jest tak wypasione anime ze nie widzialem nigdy lepszej rzeczy w tv albo na kompie 

- Spitfire
- Juventino
wszystko z donaldem i generalnie wszystkie bajki disneya.Oprócz tego Głowa rodziny też luksus,aaaa i zniecierpliwiony czekam na DB AF w Polsce :Di sąsiedzi i simpsonowie afkors
Ostatnio zmieniony 22 marca 2005, 21:05 przez Spitfire, łącznie zmieniany 2 razy.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Kuba Napierski
- Juventino
Moje ulubione bajki z dzieciństwa to Kubuś Puchatek, Muminki, smerfy i pełno bajek Disney'a. A teraz czasem kiedy nic nie ma w TV to ogldam Cartoon Network(Chojrak wmiata
)