Wasze ulubione bajki?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2004, 20:04

A więc Tsubbasa i piłka w grze, GUMISIE i Smerfy, GŁOWA RODZINY, i Big Brother :lol: :? :lol: :P

Grzesiek1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:28

1.Scooby Doo :-D
2.Dexter
3.Krecik

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 21:06

1.Tabaluga
2.Smerfy
3.Gumisie
4.Mapeciątka

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 21:26

Mnie najbardziej rozbrajal Tsubasa jak oni 2 odcinki wislieli w powietrzu :lol: . Pozatym te odbijanie sie od slupkow i poprzeczek :lol: . A najlepsze ze grali na górze jakies bo nie widac bylo konca boiska :lol:

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 21:55

Kubuś Puchatek, Smerfy, Lucky Luke...itd. Ehh fajnie było być dzieckiem :)

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 22:04

Ja ogladalem najchetniej bajki WB a najlepiej zawsze lubilem Dufiego :D Dexter i Jonny Bravo tez spoko, ale w pozniejszym okresie :D a jeslii chodzi o takie pierwsze bajki (wieczorynki :D ) to MUMINKI rox :D

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 22:22

Pokroić bym sie dał że juz tutaj pisałem no więc tak:
-Dexter - Gdy byłem mały gdy to ogladałem zapominałem o Bożym świecie
-Cow & Chicken - Jak Wyżej
-Głowa Rodziny - Kiedys oglądam tą bajkę wieczorem i mama wchodzi do pokoju a był moment w którym fajne texciki szły :D a moja mama : Bardzo Edukacjne Robią teraz te bajki :D
-Wilk i Zając - Ruskie ale porządne!
- Struś Pędziwiatr - Czyli Kolejne Pomysły Kojota jak zjeść Strusia

Są bajki Edukacyjne ale są też bajki które są według mnei bez sensu owszem np Pszczółka Maja bajka edukcajyjna np Maja spotyka ślimaka no i ślimak opowiada o swoej skorupie itp i dzieci sie ucza ale np tak jak wymieniłem Strus pędziwiatr Kojot sie zabija a zaraz znowu zyje i potem wyjdzie takie na ulice zabije człowieka i sie spyta a czemu on juz żyć nie ma ??? podałem tylko przykłady jak by co

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 22:39

O Bosh... Tyle tego jest :D
Miejsce pierwsze Mucha Lucha - Pchła rządzi :)
Potem reszta 'głębokich' bajek z cartoon network (Johny B, Dexter, 2 stupid dogs (czemu już tego nie ma :( ) itp.)

Poza konkursem jest Southpark - Twór genialny - mam wszystkie odcinki i każdy widziałem kilka(naście) razy.

No i głowa rodziny - Bajka najmniej trzymająca się jakiegokolwiek rodzaju a jednak cudowna :)

A skoro gdzieś ktoś napisał że Anime to nie bajki to jako osobna kategoria słów kilka:

Dragonball - w liceum zarywałem lekcje żeby tylko nie przegapić odcinka (widziałem wszystkie 2 razy plus jescze trzeci raz ale już niekompletnie)

Capitan Hawk - Trzeba komentować? 8)

No i Helsing. To dopiero coś mocnego. I bynajmniej nie mam na mysli żadnego hentai :D Kto oglądał wie o czym mówie a kto nie oglądał niech obejrzy. Może nie jest najbrutalniejszy, może nie jest najmroczniejszy... ale napewno jest NAJ. No i ten Alucard... :twisted:

Obrazek
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 17:28

Stare dobre czasy... nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie wypowiedzieć :oops:
Wychowałam się na "Pszczółce Maji", "Mapeciątkach", "Smurfach" i "Sknerusie McKwaczu"... Jak byłam starsza, to oczywiście japońskie bajki na Polonii1, z "Kapitanem Hawk" i "Generałem Dajmosem" (czy jak to tam się pisało) na czele. Szkoda tylko, że telewizja ta mieszała odcinki i nigdy nie nadawała ostatniego... Więc nie mam pojęcia jak te bajki się skończyły... Może ktoś z Was wie?
A teraz? Teraz to są Fakty, Wiadomości i Wydarzenia :D

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 18:24

tylko i wyłączxnie Dragon Ball 8) jedynie szkoda że przestali go puszczać.. :cry: :wink:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 18:49

Moja ulubiona bajka jest i zawsze bedzie :D Johny Brawo ta bajka wymiata :P oraz South Park cos tez ostrego :P lubie tez Spidermana :P:D hehehhe

Obrazek
ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 19:33

South Park i Naruto :twisted: No to jest tak wypasione anime ze nie widzialem nigdy lepszej rzeczy w tv albo na kompie :D

sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 20:05

Ja uwielbiam oglądać "głowę rodziny" i "Hojraka"! Wypasione bajki :lol:

JUVE... aż po zycia kres!!!
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 20:59

wszystko z donaldem i generalnie wszystkie bajki disneya.Oprócz tego Głowa rodziny też luksus,aaaa i zniecierpliwiony czekam na DB AF w Polsce :Di sąsiedzi i simpsonowie afkors
Ostatnio zmieniony 22 marca 2005, 21:05 przez Spitfire, łącznie zmieniany 2 razy.

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2005, 20:59

Moje ulubione bajki z dzieciństwa to Kubuś Puchatek, Muminki, smerfy i pełno bajek Disney'a. A teraz czasem kiedy nic nie ma w TV to ogldam Cartoon Network(Chojrak wmiata :P )

ODPOWIEDZ